ЦрниГавран
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
То су те православне вредности
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko tek ukrajinske dece uopšte ne mora da brine za svoju bezbednost jer ih je ubila Putinova vojska.Ono što nije u redu je da su ukrajniski novinari objavili ovu priču i krenuli da uvlače tudju decu u ovom slucaju Putinovu čerku u ratne sukobe.
Ako je ona zaista Putinova cerka ..najverovatnije da više nije bezbedna u Parizu i da ce verovatno morati da menja prebivalište
hajde molim te da prekineš antirusku propagandu na temi koja nije za to..imas temu Rat u Ukrajini pa piši tamoKoliko tek ukrajinske dece uopšte ne mora da brine za svoju bezbednost jer ih je ubila Putinova vojska.
Ja nisam napisao ništa što nije istina. Boli, znam, ali nisam ja kriv za to.hajde molim te da prekineš antirusku propagandu na temi koja nije za to..imas temu Rat u Ukrajini pa piši tamo
To bi isto mogli da kažemo i za rusku decu koju je ukrajinska vojska ubila ili za palestinsku deci koju su ubili izraelci
i tako dalje ili za nasu decu kada nas je nato bombardovao
Samo Little BritainZato neće leteti raketle tamo.
U svakom ratu su djeca zrtve.Ja nisam napisao ništa što nije istina. Boli, znam, ali nisam ja kriv za to.
Naravno da nije u redu uvlačiti nečiju djecu u potencijalni III. WW.Ono što nije u redu je da su ukrajniski novinari objavili ovu priču i krenuli da uvlače tudju decu u ovom slucaju Putinovu čerku u ratne sukobe.
Ako je ona zaista Putinova cerka ..najverovatnije da više nije bezbedna u Parizu i da ce verovatno morati da menja prebivalište
Niti su mi Ameri omiljeni niti oni ubijaju ukrajinsku i rusku decu.U svakom ratu su djeca zrtve.
Treba da te boli za svu ubijenu djecu isto.
Ali nismo culi da zalis neku drugu djecu.
A ukrajinsku i rusku djecu ubijaju ti tvoji omiljeni Ameri,i da oni nisu izazvali taj rat,ne bi ga ni bilo.To je jasno i vrapcima.
Ali sve je to za njih kolateralna steta.
Tudjom djecom oni ratuju za svoje interese.I tudju djecu ubijaju.Nije vazno da li si im saveznik ili neprijatelj.Isto ces proci.
Treba,slazem se sa tobom,Jugoslave.Naravno da nije u redu uvlačiti nečiju djecu u potencijalni III. WW.
Kao što nije u redu da Rusija kroji kapu drugoj državi kako će odlučivati.
Kao što nije u redu da se u ruskom susjedstvu postave rakete koje tobože brane Europu od Irana, a ciljaju Moskvu.
Daleko od toga da volim Sovjete, daleko im lepa kuća kako bi Srbi rekli, ali ipak treba pokazati poštovanje prema državi, koja ima toliko nuklearnih bombi, koliko sve ostale države koje su protiv iste, imaju dvostruko u rukavu.
Rusi, koji mogu ovu nesretnu planetu učiniti nemogućom za život u narednih 100 godina, ili NATO snage, koju istu mogu spaliti za idućih 90 godina.
Gdje je točno razlika?
Treba stati na loptu.
Za rat i svu ubijenu decu je kriva tvoja i Putinova KGB okupacija.U svakom ratu su djeca zrtve.
Treba da te boli za svu ubijenu djecu isto.
Ali nismo culi da zalis neku drugu djecu.
A ukrajinsku i rusku djecu ubijaju ti tvoji omiljeni Ameri,i da oni nisu izazvali taj rat,ne bi ga ni bilo.To je jasno i vrapcima.
Ali sve je to za njih kolateralna steta.
Tudjom djecom oni ratuju za svoje interese.I tudju djecu ubijaju.Nije vazno da li si im saveznik ili neprijatelj.Isto ces proci.
Ma daj...Rusija napala Ukrajinu?Niti su mi Ameri omiljeni niti oni ubijaju ukrajinsku i rusku decu.
Ali Rusija jeste napala Ukrajinu, a ne obrnuto i sve posledice rata idu njoj na dušu. Tako stvari stoje.
Decko,ajde oladi!Za rat i svu ubijenu decu je kriva tvoja i Putinova KGB okupacija.
To je banda ubica i olosa.
NATO se Rusiji primakao odavno, a motiv za agresiju nije iz čista mira nego otimanje i pljačka. To su priznali i mnogi njihovi.Ma daj...Rusija napala Ukrajinu?
Iz cista mira...ili sto joj se NATO primakao?
Mislim,mozes ti tu mantrati...ali to su cinjenice.
Ukrajina se mirnim putem odvojila od SSSR-a tadasnjem i Rusija je nije napala,ni tada,ni kasnije...negi upravo kad je NATO umijesao svoje prste.Kakve li slucajnosti?
Nisu ni Rusi budale,ako vec trebaju ratovati,ratovace na tudjoj teritoriji,a ne cekati da im neprijatelj dodje na prag.
Tako stvari stoje.
Dobro.Rusi posli da otimaju i pljackaju...a kakav interes imaju Ameri da dostavljaju oruzje Ukrajini?NATO se Rusiji primakao odavno, a motiv za agresiju nije iz čista mira nego otimanje i pljačka. To su priznali i mnogi njihovi.
I nije to od juče. Nije Rusija slučajno u posedu najveće teritorije na svetu.
Mene njihovi izgovori ne zanimaju.
Nitko nikada nije toliko iskreno progovorio iz dubine duše, poput tebe.NATO se Rusiji primakao odavno, a motiv za agresiju nije iz čista mira nego otimanje i pljačka.
Standardno podržavaš rat, klanje, ubijanje i silovanje. Mogu da potpišem da nemaš ni dece jer samo osoba bez empatije može da slavi rat.Ma daj...Rusija napala Ukrajinu?
Iz cista mira...ili sto joj se NATO primakao?
Mislim,mozes ti tu mantrati...ali to su cinjenice.
Ukrajina se mirnim putem odvojila od SSSR-a tadasnjeg i Rusija je nije napala,ni tada,ni kasnije...nego upravo kad je NATO umijesao svoje prste.Kakve li slucajnosti?
Nisu ni Rusi budale,ako vec trebaju ratovati,ratovace na tudjoj teritoriji,a ne cekati da im neprijatelj dodje na prag.
Tako zapravo stvari stoje.
A njegova recenica kad se cita sa lijeva na desno i onako kako je napisana,cak je i ispravna.Nitko nikada nije toliko iskreno progovorio iz dubine duše, poput tebe.
Ne volim Sovjete, gnušam ih se, sanjam hladnoratovski zid gdje su Sovjeti izolirani, ali ovo što si napisao, čak je i za mene previše.
Ovim upisom, izjednačio si svaku slobodarsku misao, sa sovjetskom diktaturom.
Zagovaraš klaonicu, tek je predznak drukčiji.
Ono što nije u redu je da su ukrajniski novinari objavili ovu priču i krenuli da uvlače tudju decu u ovom slucaju Putinovu čerku u ratne sukobe.
Pa vole EU.trebala si poceti temu sa nijedno dete od ruskih politicara ne zivi u rusiji - ko je tu lud?
On i jeste nesto najblize fireru sto se desilo na evropskom tlu od II svetskog rata. Tera politicke protivnike ili u zatvore ili u inostranstvo, ubija politicke protivnike i novinare i u samoj Rusiji i u inostranstvu, zaveo je totalitarni rezim te nema teorije neko da ga dobije na izborima, prijatelji su mu iskljucivo diktatori iz drugih drzava i neke od njih ako treba podrzava i vojnim intervencijama, nasilno je pokusavao da promeni demokratski izabrane vlade u svom komsiluku, bombardovao i vrsio agresiju na susedne dzave koje su pokusale da same nadju svoj put i na kraju izvrsio najvecu agresiju i sa najvise zrtava na everopskom tlu od II sve.rata. Pri tome preti celom svetu totalnim unistenjem ako ne bude po njegovom. Apsolutno zlo i ludilo.Izgleda i na tebe djeluje ta propaganda,dok Putina nazivas Putlerom.
A zašto se ovde krije tvoje ime i prezime, adresa, IP, ostali nalozi koje koristiš, slike i ostalo? Jednako legitimno pitanje kao i ovo tvoje.Treba obelodaniti ime i prezime i adresu stanovanja.
Ne vidim razlog da se krije.
Da li takva osoba uopšte postoji?Pa vole EU.
Jos jedna od Deep State fake news.Luiza Rozova, za koju kažu da je dete iz kratke afere Putina i bivše čistačice, bila je sfera interesovanja ukrajinskih medija.
Novinari su pronašli izvod iz matične knjige rođenih Luize Rozove, koja je rođena 3. marta 2003. godine
Vladimir Putin ima vanbračnu ćerku koja živi pod pseudonimom u Parizu i radi kao di-džej. Iako su ove informacije potekle od ukrajinskih medija, koje su potom prenele mnogobrojne redakcije širom sveta, i iako bi neko i sumnjao u verodostojnost izvora jedno je sigurno - pomenuta devojka zaista liči na ruskog predsednika.
Sve je počelo tako što je ukrajinski TV kanal je pronašao devojku, staru 21 godinu koja se zove Luiza Rozova ili Elizaveta Olegovna Rudnova.
Do ovih informacija, prenosi britanski Telegraf, došli su ukrštajući razne podatke nekoliko avio-kompanija.
Ostalo je već bilo lakše da se istraži, a saznalo se da je ona dete ljubavi iz kratke afere između Putina i Svetlane Krivonoge, bivše čistačice koja je sada jedna od najbogatijih žena Rusije. Gospođa Krivonoga je ranije u medijima pominjana kao „Putinova poznanica”, a u pomenutom izvodu iz matične knjige roženih ime oca nije navedeno, ali je njeno patronimsko ime naznačeno kao Vladimirovna. Prema ruskoj konvenciji o imenovanju, Putinove ćerke bi uzele ovo patronime.
Novinari su objasnili da se njena navodna lažna imena povezuju i sa Putinom. Oleg Rudnov, koji je umro 2015. godine, bio je blizak Putinov prijatelj, a izveštaj sugeriše da je Putinovom vanbračnom detetu dato njegovo ime da bi sakrio njen pravi identitet. Luisa Rozova je takođe varijacija ovog imena.
Devojka je, po izbijanju sukoba sa Ukrajinom, zatvorila svoje naloge 2022. godine. Inače, njena majka koja je danas jedna od najuticajnijih u Rusiji došla je do iznenađujućeg bogatstva. Njena imovina, danas je navodno procenjena na 83 miliona funti, poseduje nekoliko nekretnina u Monte Karlu i jahtu, i član je odbora nacionalne banke Rusije. Poseduje i udeo u skijalištu Igora u blizini Finske i direktorka je Nacionalne medijske grupe, koju Kremlj koristi da reguliše izlaz svojih ključnih propagandnih kanala.
Prošle godine, Britanija je dodala gospođu Krivonogu na spisak osoba pod sankcijama zbog „stalnog promovisanja ruskog napada na Ukrajinu”.
Osim ćerke u Parizu, Putin ima dve zakonite ćerke, Mariju i Katerinu, sa svojom prvom suprugom Ljudmilom od koje se razveo 2013. godine.
Takođe se godinama spekuliše da ima i dva sina sa Alinom Kabaevom, olimpijskom gimnastičarkom.
link
Ako je sve ovo tacno i ako sam dobro izbrojala Putin ima petoro dece Ko bi rekao za nekog ko je uvek smrknut i ozbiljan