Путинова честитка Србији

јанпи

Veoma poznat
Poruka
13.883
6та Колоно, Аутошовинисти,5 Колоно,рвати,Муслимани,гејеви,комунисти,војвоЂанери,Феминсткиње,Зелени,Жути,
Чекачи социјалне Помоћи...
и сви Ви тако распуштени,страдали и надасве остављени на Милост и Немилост овој пропалој западној Хемисфери,
да Вам кажем нешто веома битно:

МОШ`TE СВИ ВИ ЈЕДНОМ ПУТИНУ САМО ДА СЕ САГНЕТЕ!
(да не идем у детаље)

:klap:

bas kao

Elita
Poruka
19.788

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
6та Колоно, Аутошовинисти,5 Колоно,рвати,Муслимани,гејеви,комунисти,војвоЂанери,Феминсткиње,Зелени,Жути,
Чекачи социјалне Помоћи...
и сви Ви тако распуштени,страдали и надасве остављени на Милост и Немилост овој пропалој западној Хемисфери,
да Вам кажем нешто веома битно:

МОШ`TE СВИ ВИ ЈЕДНОМ ПУТИНУ САМО ДА СЕ САГНЕТЕ!
(да не идем у детаље)

:klap:
Путин умире?
:zcepanje: :cepanje: :lol: :hahaha1: :hahaha: :rotf:

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
27.721
jasno mi je, ali koliko neko nisko pada ako mu smeta cestitanje nove godine?
kako je to ulizivanje? pa nije cestitao neprijateljima, nego prijateljima

kako je to politica analiza, i ostojic analiticar? vidi se samo ruganje, svi ste se pretvorili u dzegerku, samo sejete patolosku mrznju, van pameti

Zoran Ostojic razbija Bokana !!!
Bokan - Vama je Ostojicu situacija jasna ! Velika ruska sila je u fazi pregrupisanja. Rusi vrse takticko prestrojavanje, napsutajuci istocne delove Ukrajine. Velika bitka za Ukrajinu tek predstoji. Za rusku pobedu u koju mi svi verujemo potrebno je da svako od nas izvrsi svoj zadatak sa najvecom efikasnoscu.
Ostojic - Ruska vojska nije vojska koja se pregrupise, vec grupa razbojnika koja bezi !
:super:

télécharger.jpg

200558_bokan1-1000x0_orig.jpg

комшија

Stara legenda
Poruka
83.616
Zoran Ostojic razbija Bokana !!!
Bokan - Vama je Ostojicu situacija jasna ! Velika ruska sila je u fazi pregrupisanja. Rusi vrse takticko prestrojavanje, napsutajuci istocne delove Ukrajine. Velika bitka za Ukrajinu tek predstoji. Za rusku pobedu u koju mi svi verujemo potrebno je da svako od nas izvrsi svoj zadatak sa najvecom efikasnoscu.
Ostojic - Ruska vojska nije vojska koja se pregrupise, vec grupa razbojnika koja bezi !

:super:
Pogledajte prilog 1277453
Pogledajte prilog 1277456
Зоран Oстојић је фантастичан!

:bravo: