Путинов шах мат свим пронацистима

nesko101

Elita
Poruka
20.641
АУТОРСКА
Драга пронацистичка господо и ви на форуму муслимаски,хрватски ,шиптарски а богами има и Срба.
Није вам се јуче испунила жеља где су вас прозападни медији бомбардовали још једним лажима и измишљотинама.
Показали сте своје право лице па сада Путин има да вас деље на Украјинском фронту као волове на ражњу.
Да се зна ко је сада газда а ко продана пронацистичка душа.

190353_70318652_Wagner.jpg

Adolf Hitler je po strini bio Crnogorac.
Хитлер је по својој прилици Е-В13, а то је најбољи кандидат за староседелачку монтенегринску хаплогрупу.
Тако да... мало си промашио, није по стрини, већ су по директној крвној линији у вези.

"Almost immediately after returning to Russia, Utkin reportedly created his own mercenary group. Utkin, who reportedly has a passion for the history of the Third Reich,[17] had the call-sign Wagner, allegedly in honour of Richard Wagner.[16][18]"
https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Utkin

Vagner je bio omiljeni kompozitor Adolfa Hitlera. ☝️

Онда испада да се нацисти туку против нациста, док два Јевреја, Путин и Зеленски, командују?

"Almost immediately after returning to Russia, Utkin reportedly created his own mercenary group. Utkin, who reportedly has a passion for the history of the Third Reich,[17] had the call-sign Wagner, allegedly in honour of Richard Wagner.[16][18]"
https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Utkin

Vagner je bio omiljeni kompozitor Adolfa Hitlera. ☝️
Тај је присвојио Свастику и Аријевце без икаквог упоришта а камо ли немачког композитора.
Волео је и псе, могли смо и њих прогласити нацистима. Баш си јадан. баш, баш.

kazem ja forumske tetke treba da ratuju, a mi da se opasemo kuhinjskim keceljama :mrgreen: :rotf:
mi ameri imamo trandze generale, pardon generalke, pa vi vidite sta cete - nayebali ste!! :hahaha: :rotf:
Vidi se da si "Amer", nikad nisi cuo za Zivojina Misica npr?

Rat se vodi tako da se dobije a ne da se gubi i/ili odugovlaci. Ako toga nema, bolje ga ne vodi, osim ako nije odbrambeni.

I nisam nikava "tetka" nego samo posedujem elementarnu logiku.

Rat se vodi tako da se dobije a ne da se gubi i/ili odugovlaci. Ako toga nema, bolje ga ne vodi, osim ako nije odbrambeni.
rat jos nije ni poceo, ovo je samo predigra
a ti mislis na ukrajinski - syebano je zapadnog oruizja vise nego u celom 2. svetskom ratu, pa ti vidi, plus izbaceno iz stroja zali Boze koliko ukrajinaca - pa ako to nije demilitarizacija kao proklamovani ruski cilj specijalne operacije, ja ne znam sta je

specijalna operacija,a ne rat, rat tek treba da pocne, samo ne sa ukrajinom, ona je bila za zagrevanje vojnog kompleksa, za preusmeravanje na vojnu ekonomiju i sl.

za taj rat vagner grupa ne treba, samo bi smetala, pa je zato ovim manevrom ugasena, a njen sef najuren

rat se vodi, tako da izdrzis do kraja, to rusi najbolje znaju, a mi smo tek na pocetku, rat jos nije ni poceo, vode ga generali, a ne kojekvi psi rata na kokainu, koji ev. da poznaju taktiku, ali o strategiji slabo znaju

Poslednja izmena:
rat jos nije ni poceo, ovo je samo predigra
a ti mislis na ukrajinski - syebano je zapadnog oruizja vise nego u celom 2. svetskom ratu, pa ti vidi, plus izbaceno iz stroja zali Boze koliko ukrajinaca - pa ako to nije demilitarizacija kao proklamovani ruski cilj specijalne operacije, ja ne znam sta je

specijalna operacija,a ne rat, rat tek treba da pocne, samo ne sa ukrajinom, ona je bila za zagrevanje vojnog kompleksa, za preusmeravanje na vojnu ekonomiju i sl.

za taj rat vagner grupa ne treba, samo bi smetala, pa je zato ovim manevrom ugasena, a njen sef najuren

rat se vodi, tako da izdrzis do kraja, to rusi najbolje znaju, a mi smo tek na pocetku, rat jos nije ni poceo, vode ga generali, a ne kojekvi psi rata na kokainu, koji ev. da poznaju taktiku, ali o strategiji slabo znaju
A u Gruziji su mogli da zavrse za 10 dana?

Mani me te Putinove propagande.

Ako je ovo "predigra" i ako se po jutru dan poznaje, bolje ni da ne pocinju s necim visim.

Uostalom, da li si se ikad pitao, zasto se ljudoi nevoljno odazivaju na mobilizaciju? Vide da nesto ne stima i ocigledno ne veruju u Putinove ratnicke sposobnosti, a ocigledno ni u strategiju koja nikom nije jasna.

A u Gruziji su mogli da zavrse za 10 dana?
dzordza je pd
Mani me te Putinove propagande.

Ako je ovo "predigra" i ako se po jutru dan poznaje, bolje ni da ne pocinju s necim visim.
pa ne vode rusi ovaj rat, vec zapad doziranjem oruzja i novca, sirenjem natoa, okruzivanjem rusije, zabranom da se postigne mir vec dogovoren, bese u turskoj
Uostalom, da li si se ikad pitao, zasto se ljudoi nevoljno odazivaju na mobilizaciju? Vide da nesto ne stima i ocigledno ne veruju u Putinove ratnicke sposobnosti, a ocigledno ni u strategiju koja nikom nije jasna.
ne odredjuju rusi strategiju, vec zapad, zapad daje sve resurse materijalne, ukre samo ljudstvo - i resursi vojni i ljudstvo se trosi, to ti je demilitarizacija, kada zapad u nedostatku municije mora da predje na uskladisteno sa osiromasenim uranijmom, onda ti je jasno da je i zapad u procesu demilitarizacije

strategija je jasna, idemo ka nuklearnom ratu, izasli smo vec iz nuklearnog sporazuma, zapravo rusi, ali su ga ameri prvo nakrcali u evropi sto ce biti ruski legitmni ciljevi, a u ukrajini rekose da nemaju razloga da ga koriste

i sad, znajuci ovo, i ja zagovaram dezerterstvo, jer ko je lud da pogine u obicnom ratu,a ne dozivi nuklearni? ne biva vise puta, samo jedanput u istoriji

АУТОРСКА
Драга пронацистичка господо и ви на форуму муслимаски,хрватски ,шиптарски а богами има и Срба.
Није вам се јуче испунила жеља где су вас прозападни медији бомбардовали још једним лажима и измишљотинама.
Показали сте своје право лице па сада Путин има да вас деље на Украјинском фронту као волове на ражњу.
Да се зна ко је сада газда а ко продана пронацистичка душа.

Ми и Руси смо моћни једино кад смо у праву.
Јуче је на тренутак севнула права моћ ...

Тако је било и пред Други св рат,
Русе је ко врапце скидао неки фински ловац.

Тек кад су Руси стали на праву страну
добили су праву снагу
и сјебали моћног Гитљера.

Очекујем да падне Путин и цела му губитничка комбинација,
и да се руски народ врати победничком, западном путу ...

Back