Putinov dvorac od milijardu dolara

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jacob

Buduća legenda
Poruka
49.565
Ruski sajt "ruleaks", nastao po uzoru na Vikiliks, ugašen je juče pošto je objavio fotografije za koje se tvrdi da pripadaju ruskom premijeru Vladimiru Putinu

Prema tvrdnjama sajta, "Putinovi dvori" se nalaze na obali Crnog mora i vrede više od milijardu dolara. Prema tvrdnji Sergeja Kolesnikova, vlasnika sajta, dvor je najvećim delom plaćen novcem jednog od ruskih tajkuna.
Putinov kabinet demantovao je da dvorac pripada ruskom premijeru.

putin1.jpg

putin2.jpg

putin3.jpg

putin4.jpg

putin5.jpg

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...e+ovo+Putinov+dvorac+od+milijardu+dolara.html

• Podržavam
Reactions: 27E
Русија је велика земља, умом се не може појмити, многољудна је и добро је да Путин има дворац. Није ми само јасно зашто неки наши не виде балван у своме оку, а виде трунчицу у туђем?!

Šta očekivati od jednog bišeg KGB-ovca?
Uostalom, i vlasnik stana u kome ja još uvek jesam je bivš policajac koji ima sem ovog, i kuće u Loznici i stanu BG-u.

Kada se pravedni pobrinu za sebe to čine baš sa stilom .... široke ruke :ok:

a da li od tebe treba ocekivati da ne verujes sve sto se pise u medijima, pa cak iako ne pruze ni minimum dokaza za svoju tvrdnju?
kako recimo postovati tebe kao diskutanera kad ne pokazujes ni osnovnu sposobnost samostalnog kritickog razmisljanja?

a da li od tebe treba ocekivati da ne verujes sve sto se pise u medijima, pa cak iako ne pruze ni minimum dokaza za svoju tvrdnju?
kako recimo postovati tebe kao diskutanera kad ne pokazujes ni osnovnu sposobnost samostalnog kritickog razmisljanja?
Misliš kao WikiLeaks? :lol: Tamo su dokazi izjave pojedinaca. Recimo, dokaz da je Tadić nešto rekao je Mesićeva izjava. :lol:

Misliš kao WikiLeaks? :lol: Tamo su dokazi izjave pojedinaca. Recimo, dokaz da je Tadić nešto rekao je Mesićeva izjava. :lol:

wikileaks nije izvor gospodine, niti pruza ikakve dokaze vec samo objavljuje tudje spise, za koje se pokazalo da su istiniti, sam state department je to priznao.
ukoliko pak u dokumentu stoji da je tadicev savetnik rekao americkom ambasadoru to i to, pa onda taj isti ambasador poslao depesu u vasington o tom razgovoru, ostaje na tebi da verujes da li je taj ambasador reko istinu ili slagao. depesa koju je pak objavio asanz je postojeca bez sumnje.

razumes li sad prirodu posla vikiliks?

Ne, ja ću da verujem u to da je Putin Bog.

Mislim, STVARNO BRE DOSTA.

Nije ni čudo što se ovde neki podsmevaju, s pravom, vašoj veri, ne u Rusiju, već u, EBOTE, profitera Putina!

Koji vam je, bre, moj?

Privatno tip je sasvim SIGURNO SMRAD.
iMAM JA sasvim dovoljno životnog iskustva koje stoji iza ovih reči.

wikileaks nije izvor gospodine, niti pruza ikakve dokaze vec samo objavljuje tudje spise, za koje se pokazalo da su istiniti, sam state department je to priznao.
ukoliko pak u dokumentu stoji da je tadicev savetnik rekao americkom ambasadoru to i to, pa onda taj isti ambasador poslao depesu u vasington o tom razgovoru, ostaje na tebi da verujes da li je taj ambasador reko istinu ili slagao. depesa koju je pak objavio asanz je postojeca bez sumnje.

razumes li sad prirodu posla vikiliks?
Razumeo sam sad. Ambasadori i političeri ne lažu. :mrgreen:

pa mozes da proveris da li lazu ili ne lazu, da li je americki ambasador lagao kad je napisao da je tadicev budjavi savetnik rekao to sto je rekao?

znas kako to provers? raspitas se je li budjavi demantovao ambasadora.
imas net pa proveris, onako za sebe, da nesto saznas.

da ti sapnem i ustedim ti trud, ne budjavac nije demantovao nista, cuti ko pichoka

Back