Putinov demanti-Putin protiv Medvedeva?

munjoliki

Domaćin
Poruka
4.324
Putinov demanti u Sočiju
Branko VLAHOVIĆ, 16.08.2009 20:22:31 Ocena:
4.82 (Glasova: 40)
[Oceni] Komentara: 1 [Postojeći komentari]
[Putin i Medvedev]

Putin i Medvedev
MOSKVA
OD STALNOG DOPISNIKA

FOTOGRAFIJE ruskog premijera Vladimira Putina iz Sočija nisu samo popunile album sa njegovog radnog odmora, već su bile i u drugoj, mnogo važnijoj funkciji - prećutno su demantovale brojne glasine i tekstove nekih zapadnih listova. Prijateljsko igranje bagmintona, šetanje obalom i ćaskanje uz šolju čaja Dmitrija Medvedeva i Vladimira Putina pokazuje da su odnosi između predsednika i njegovog prethodnika na toj funkciji i dalje dobri.
Među činovnicima u njihovoj administraciji „trvenja“ i rivaliteta sigurno ima, ali se na osnovu tih čarki ne može zaključiti da su se posvađala dva sada najpoznatija i najuticajnija ruska političara rodom iz Sankt Peterburga. Zapadni listovi su već od inauguracije Medvedeva pokušavali da pronađu pukotine u njihovom odnosu. Pojedine novine, pisale su i o netrpeljivosti između njihovih žena ali prave argumente niko nije iznosio.
Spekulacije o kvarenju odnosa između Putina i Medvedeva iznosili su i neki ruski novinari. Doduše, sve su to bili šuplji i neozbiljni tekstovi sa bombastičnim naslovima. Jedan takav pojavio se ovih dana na jednom ruskom sajtu. Naslov je bio zaista zvučan - „Tandem puca: šest stvari zbog kojih se svađaju Putin i Medvedev“. U tekstu se kaže da ruski politikolozi i zapadni kremljolozi predviđaju nevolje u odnosima ruskog tandema. Prvi argument koji se navodi u tekstu je, najblaže rečeno, neozbiljan. Autor komentara piše da se Putin i Medvedev nisu pojavili na mitingu 31. januara, organizovanom kao podrška „antikriznim merama“.
Drugi „argument“ je tvrdnja da je Putin insistirao da se smeni policijski general u Vladivostoku, koji nije dozvolio da specijalci silom rasteraju
demonstrante opoziocionare. Navodno da je Medvedev bio protiv, ali i sam autor teksta kaže „da istinu nikada nećemo saznati“. Jedan od argumenata da „pucaju odnosi na vrhu“ je, tvrdi autor, što su sa scene iščezli oligarsi, a sve su moćnije državne strukture. Moć oligarha u Rusiji odavno nije kao u vreme Jeljcina, a sada u periodu krize kad oni mole državu da im pomogne u spasavanju imovine više nisu u poziciji da oni nešto nameću. Kao najozbiljniji argument se navodi to što se sve više kritikuje ministar finansija Aleksej Kudrin, blizak Putinu.
Čak ako raskola među Putinom i Medvedevim i nema, pre ili kasnije, navodi se, doći će do preraspodele uticaja među elitom. Nijedan od argumenata za tobožnje hlađenje odnosa nije uverljiv, ali možda to nije ni bitno, jer se pamti naslov i to je dovoljno da priča ide dalje...
Jasno je da Putin i Medvedev nemaju vremena i neće da se bave demonatovanjem izmišljotina. Onaj ko ume da „čita“ iz tih TV reportaža i snimaka vidi da su odnosi Medvedeva i Putina kao i pre primopredaje funkcije u Kremlju.
Putin i njegov naslednik na mestu predsednika, Medvedev, osim toga, imaju istu formulu po pitanju porodičnog života - umeju da čuvaju privatnost. Za vreme oba Putinova mandata ni jednom nisu objavljene aktuelne fotografije njegovih kćeri, Katje i Maše. Niko, takođe, nije objavio sliku Ilje Medvedeva, sina sadašnjeg predsednika.

PAS ALDO
U predsedničkoj rezidenciji u Sočiju, dok su Medvedev i Putin sportski obučeni igrali bagminton, zatim pili čaj, uz njih je bio pas Aldo, retriver. Sutradan je objavljeno mnogo slika na kojima Aldo skakuće oko Medvedeva i Putina.
Medvedev, osim Alda, koji je, u stvari, ljubimac njegovog sina Ilje, ima tri psa: ovčara iz srednje Azije i dva engleska setera, brata i sestru Džoli i Danijela. Lane ih je dobio za rođendan. Dok je bio predsednik, Putin je od ministra za vanredne situacije Sergeja Šojgua dobio na poklon labradora Konija. Tog psa su upoznali i brojni Putinovi gosti, jer se on slobodno šetka po rezidenciji i prostorijama za službene razgovore.

LJUDMILA PUTIN
Zbog toga što se Ljudmila Putin ne pojavljuje često u javnosti, pojedini zapadni listovi, počeli su da spekulišu o njenom, navodnom, rastanku od muža. Oni „umereniji“ tvrdili su da par ne živi više zajedno. Sve te priče, počele su da se šire posle objavljivanja teksta u jednom moskovskom nedeljniku o tobožnjoj ljubavnoj priči Putina i gimnastičarke Aline Kabajeve, koja je sada član parlamenta. Da ni ta priča nije tačna pokazalo se ovih dana kad je u Sočiju Putin zajedno sa suprugom Ljudmilom bio na koncertu poznate ruske pevačice Larise Doline.
http://www.novosti.rs/code/navigate...inov demanti u Sočiju&kword_add=medved, putin

"Ne pričaj sa njim,nabodi ga".Počela borba za vlast.Ko je jači,ko ima veću podršku od ove dvojice.
 
Da vidimo ,...nikog izazvao nisam ,paa da nastavim:

"To spada u kulturu diplomatije.
E sad ako je neko ugrozhen po neposrednoj bezbednosti svoje drzhave ili po svetsku bezbednost,
ima pravo da adekvatno odreaguje"

ps.
vuda -lisac ,prvu potpali pa gleda reakciju,xa,xa...
 
Путин ако је каро ту гиманстичарку
y169240291587820.jpg

свака част неће он ко неки слепци овај џак
lewinsky_11.jpg
 
ja stvarno ne znam koji su munji razlozi da nas ovoliko smara nekim banalnim detaljima iz zivota putina i medvedeva

koga ovde briga za psa alda i da li vova i ljudmila imaju redovan seksualni zivot?

Evo me,ma baš me briga za te gluposti,bitno je ovo čačkanje između Medvedeva i Putina,verovatno da postoje sitne nesuglasice ali za sada od nekog stvarnog sukoba nema ništa.
Ipak navijate da do sukoba ne dođe.
 
А кад се сетим шта је све западна штампа писала о Јељцину какве хвалоспеве , а народу Русије све горе и горе, криминал цвета, тероризам, несигурност нуклеарног наоружања... А западна штампа Јељцина диже у звезде како је он демократски председник, а он човек соло дринкер.
 

Back
Top