Odreći se jeftine energije nije ideologija, već glupost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je taj egalitarni poredak, koji je projektovan da samog sebe uništi ? Može li ursula da izdrži pritisak Duboke Države kao što je izdržavao Kol i Širak ?ljudi koji vode EU su glupi...ne gledaju svoje interese nego slušaju duboku državu koja gura EU u propast... u interesu EU je bilo da rat u Ukrajini ne počne ili bar da što kraće traje i da se posle toga vaspostavi snabdevanje jeftinim energentima iz Rusije...
ljudi koji vode EU su glupi...ne gledaju svoje interese nego slušaju duboku državu koja gura EU u propast...
u interesu EU je bilo da rat u Ukrajini ne počne ili bar da što kraće traje i da se posle toga vaspostavi snabdevanje jeftinim energentima iz Rusije...
vec 40 godina takoEU pada kao klada
Ja sam u šoku
a vi?
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/...og-energetskog-kolapsa-i-bankrota-evrope/vest
Putinov čovek: "Počinje era potpunog energetskog kolapsa i bankrota Evrope"
Posebni predstavnik ruskog predsednika za investicije i ekonomsku saradnju s inostranstvom Kiril Dmitrijev predviđa početak perioda bankrota i potpunog energetskog kolapsa u Evropi nakon prekida snabdevanja ruskim gasom.
"Ovo je svitanje nove ere, ere potpunog energetskog kolapsa i bankrota Evrope zbog idiotskih odluka Ursule, Kaje i drugih rusofoba. Odbijanjem ruske energije EU je sam sebi toliko puta pucala u nogu da više ni nema nogu", napisao je Dmitrijev na društvenoj mreži X.
Putin: Mogli bismo i ranije da napustimo evropsko tržište
Krajem januara Savet Evropske unije konačno je odobrilo zabranu uvoza ruskog ukapljenog prirodnog gasa (LNG) od 1. januara 2027. te gas iz gasovoda od 30. septembra 2027.
imam osjećaj da su više zabrinuti za EU nego za rusijuEU pada kao klada
Ja sam u šoku
a vi?
https://www.b92.net/biz/svet/vesti/...og-energetskog-kolapsa-i-bankrota-evrope/vest
Posebni predstavnik ruskog predsednika za investicije i ekonomsku saradnju s inostranstvom Kiril Dmitrijev predviđa početak perioda bankrota i potpunog energetskog kolapsa u Evropi nakon prekida snabdevanja ruskim gasom.
"Ovo je svitanje nove ere, ere potpunog energetskog kolapsa i bankrota Evrope zbog idiotskih odluka Ursule, Kaje i drugih rusofoba. Odbijanjem ruske energije EU je sam sebi toliko puta pucala u nogu da više ni nema nogu", napisao je Dmitrijev na društvenoj mreži X.
Krajem januara Savet Evropske unije konačno je odobrilo zabranu uvoza ruskog ukapljenog prirodnog gasa (LNG) od 1. januara 2027. te gas iz gasovoda od 30. septembra 2027.
pošto sam saznao da je glavni ruski predstavnik u UN ukrajinac evo sada sam saznao da je glavni ruski pregovarač također ukrajinac i onda se čovjek pita kako su rusi dobili pogrešne informacije o ukrajini 2022....izgleda da se putin dobro osjeća samo ako je okružen ukrajincima ili ljudima koji igraju dvostruku igruEU pada kao klada
Ja sam u šoku
a vi?
vučiću pedheru i za ovo si kriv....aaaaaaaaaaaaadizel u nemačkoj 2.7e
Јесу ли пропали?Ponovo puce EU.....
#veselisesrbskirode...

Slabo ti je ovoEU pada kao klada
Ja sam u šoku
a vi?
o
Ponovo puce EU.....
#veselisesrbskirode...

Ne loži se Tihi, ako će njima da bude tako, mana će dva puta grđe. Barem dva puta.
Zar ti ne živiš u Novosibirsku?Ponovo puce EU.....
#veselisesrbskirode...
Pa dobro, šta ćemo onda kad pukne? Oćemo li da pravimo onda zapadno carstvo dobra?ne žalim da idem do kraja života pešaka ili bajsom samo da doživim pucanje zapadnog carstva zla
Pa dobro, šta ćemo onda kad pukne? Oćemo li da pravimo onda zapadno carstvo dobra?
Jer od istočnog smo daleko, a i Rusi nisu nešto u fazonu da prave novi Varšavski ugovor.
Skupo je to za održavanje. I nepraktično.