Putinov čovek: "Počinje era potpunog energetskog kolapsa i bankrota Evrope"

Sredojee

Primećen član
Banovan
Poruka
945

EU pada kao klada​

Ja sam u šoku​

a vi?​

https://www.b92.net/biz/svet/vesti/...og-energetskog-kolapsa-i-bankrota-evrope/vest

Putinov čovek: "Počinje era potpunog energetskog kolapsa i bankrota Evrope"​

Posebni predstavnik ruskog predsednika za investicije i ekonomsku saradnju s inostranstvom Kiril Dmitrijev predviđa početak perioda bankrota i potpunog energetskog kolapsa u Evropi nakon prekida snabdevanja ruskim gasom.

"Ovo je svitanje nove ere, ere potpunog energetskog kolapsa i bankrota Evrope zbog idiotskih odluka Ursule, Kaje i drugih rusofoba. Odbijanjem ruske energije EU je sam sebi toliko puta pucala u nogu da više ni nema nogu", napisao je Dmitrijev na društvenoj mreži X.

Putin: Mogli bismo i ranije da napustimo evropsko tržište
Krajem januara Savet Evropske unije konačno je odobrilo zabranu uvoza ruskog ukapljenog prirodnog gasa (LNG) od 1. januara 2027. te gas iz gasovoda od 30. septembra 2027.

Готови су по 3 тисуће 789-и пут. тикси пророче! Једном си морао "убости". Још само да Руси за дан, два, најдуже три дана избију на ушће Дунава и обале Португала. Ојхааа! :super:

ljudi koji vode EU su glupi...ne gledaju svoje interese nego slušaju duboku državu koja gura EU u propast... u interesu EU je bilo da rat u Ukrajini ne počne ili bar da što kraće traje i da se posle toga vaspostavi snabdevanje jeftinim energentima iz Rusije...

Nisu glupi, nego ne mogu više da kontrolišu ostatak sveta

Pre negi dan gledam kako su u Holandiji napravili ski resort u sred garada - ogroman površina sa sve žičarom

Šta misliš koliko tu treba energije da se troši. Oni su grejali trotoare sa jeftinim TUĐIM energentima

Prošlo vreme kraj .

Nisu glupi, nego ne mogu više da kontrolišu ostatak sveta
ovi koji trenutno vode EU...vode je u ekonomski kolaps..verovatno je to deo nekog plana ako nisu glupi..možda je cilj da se napravi haos iz koga će red da zavodi neki Spasitelj- Antihrist
Pre negi dan gledam kako su u Holandiji napravili ski resort u sred garada - ogroman površina sa sve žičarom

Šta misliš koliko tu treba energije da se troši. Oni su grejali trotoare sa jeftinim TUĐIM energentima

Prošlo vreme kraj .
nije to ništa novo...imala je Holandija i ranije ski resort u hali sa sve žičarom...skijao sam tamo jednom...
Holandija inače ima svoj prirodni gas ali gledaju da ga ne troše ne samo zbog rezervi nego i zato što izvlačenjem gasa dolazi do još većeg sleganja tla a njima je iponako dobar deo zemlje ispod površine mora...

ovi koji trenutno vode EU...vode je u ekonomski kolaps..verovatno je to deo nekog plana ako nisu glupi..možda je cilj da se napravi haos iz koga će red da zavodi neki Spasitelj- Antihrist

Nešto što je stabilno ne može propasti. Kažem ti ne vode oni nigde nego ne mogu više da budu ono što su bili , narodski rečeno da prodaju m za bubrege

Čak mislim da oni uspevaju da održe nešto neodrživo baš solidno dugo.

nije to ništa novo...imala je Holandija i ranije ski resort u hali sa sve žičarom...skijao sam tamo jednom...
Holandija inače ima svoj prirodni gas ali gledaju da ga ne troše ne samo zbog rezervi nego i zato što izvlačenjem gasa dolazi do još većeg sleganja tla a njima je iponako dobar deo zemlje ispod površine mora...

Sada će ga morati trošiti ako hoće da imaju ski resort

Inače ti zapadnjaci svi imaju nešto svoje ali ipak troše tuđe i gledaju tuđeg da se dočepaju

Европа када би се сад окренула против Америке па да кажем капа доле, ако пропадну, пропашће барем славно, овако, пропашће издани изиграни разједињени и заборављени...туга, шта нам свима раде Трампови реднеци...

Nešto što je stabilno ne može propasti. Kažem ti ne vode oni nigde nego ne mogu više da budu ono što su bili , narodski rečeno da prodaju m za bubrege

Čak mislim da oni uspevaju da održe nešto neodrživo baš solidno dugo.
dok smo mi bili pod Turcima, oni su se razvijali u svakom pogledu...ostvarili su prednost koja je teško dostižna osim ako se ne slupaju glupim potezima kakve vuku u vezi Rusije
Sada će ga morati trošiti ako hoće da imaju ski resort

Inače ti zapadnjaci svi imaju nešto svoje ali ipak troše tuđe i gledaju tuđeg da se dočepaju
logika kapitalizma

dok smo mi bili pod Turcima, oni su se razvijali u svakom pogledu...ostvarili su prednost koja je teško dostižna osim ako se ne slupaju glupim potezima kakve vuku u vezi Rusije

Turska, tačnije Otomanska imperija je unapredila model upravljanja koje je imalo Carstvo Romeja

Turska je najmračnije stranice svoje istorije ispisala kada je ušla u savez sa Germanima . Zanimljivo ti Germani gde god nogom kroče naprave takvo razaranje društva a sve prikriveno ekonomskim napredkom
logika kapitalizma
Logika poredka koji koristi kapitalizam za pljačku

Back