Путине дабогда дочекао судбину Младића и Шешеља

ВОДКА

Iskusan
Banovan
Poruka
5.913
Шешељ 8 година чами у хашкој тамници, Путин ћути.
Младића, пола мртвог човека хапсе и вероватно ће га испоручити у Хаг, Путин опет ћути.
Е па Русијо, ПРОКЛЕТА била кад дозвољаваш да тако поступају са твојом браћом, посебно са ова два човека која су учинили подједнако за Русију колико за Србију. Пун ми је куррац те приче да се Русија не меша у унутрашње ствари Србије и даће добри Бог, над московским Кремљом ће се завијорити застава са 13 пруга и 50 звездица, а Путин и Медведев ће дочекати судбину Срба и биће им суђено за непостојеће ратне злочине пред хашким или неким сличним трибуналом.

Младића, пола мртвог човека хапсе и вероватно ће га испоручити у Хаг, Путин опет ћути.
Е па Русијо, ПРОКЛЕТА била кад дозвољаваш да тако поступају са твојом браћом, посебно са ова два човека која су учинили подједнако за Русију колико за Србију. Пун ми је куррац те приче да се Русија не меша у унутрашње ствари Србије и даће добри Бог, над московским Кремљом ће се завијорити застава са 13 пруга и 50 звездица, а Путин и Медведев ће дочекати судбину Срба и биће им суђено за непостојеће ратне злочине пред хашким или неким сличним трибуналом.

Ja sam rekla da Rusija puca praznim pistoljem.

Da, čitao sam taj scenario (u vezi Putina i Medvedova), čini mi se da to zvalo radna verzija scenarija za Ratovi zvazda XII. Tolikoo kletvi, a sada da se vratim na temu. Nije mi jasno kako Srbi više nisu shvatili da su oni sami i da mogu da se oslone samo na sebe. Šta je bilo kada su nas tovarili one 1999.-te ? Čini mi se da su Rusima tada i otpisani neki dugovi zarad toga da se drže po strani. Toliko o našoj majci (pre bih rekao maćehi) Rusiji. Isto kao i oni kauboji , koji su potomci pustolova i robijaša. A iver ne pada daleko od klade, kaže se u mom selu.
Ovu planetu pokreće interes, i ako neko nema neki interes odhebaće te na keca. Samo što su ovde neki opsednuti pričama o tome da su Srbi nebeski narod nastao pre ameba i sl. I isto tako besmisleno veruju da će neka tamo Rusija da se bori za njih. Mislim hoće ako ima interes ,a koji je to interes da brani jednog čoveka koji je optužen za ratni zločin? Šta oni time dobijaju a da se može napisati u brojkama? Mislim budite realni i ponekad siđite sa neba , tek koliko da vas ne iznenade zemaljske reakcije .

Ja sam rekla da Rusija puca praznim pistoljem.

Јао што си модерна, иста ко ова:

slika-branka-katic-i-dalje-se-uzasavam-intervjua-slike-2627-1-1.jpg

Vodka sinko...Buđenje je teško ali biće ti bolje:ok:
2541951676_42d257f212.jpg

Polako bre, "koci"!

Ne mogu oni da budu veci Srbi od Srba, niti im ovi nasi traze pomoc.

Руске власти су део глобалне приче, део тима који ради на стварању НСП. Ко то не разуме, писаће овако као ти и све више бити разочаран како време буде одмицало.
Тамо се нешто може променити , јер још увек има правсолавних Руса, правих патриота који могу довести до промена и збацивања глобалиста, али то је велико питање да ли ће се икада тако нешто догодити.

Народ страда јер не познаје Бога. И то је суштина. Ко се окреће манипулантима и узда се у њих, деси му се пропаст.
Каже овако: "Проклет да је човек који се узда у човека."

Нама треба тотлани отклон начина живота по ЕУропским "вредностима" и рад на стварању породице, па ће Онај који води све токове створити услове за наше ослобођење. А, можда то буде и преко Русије...Али, пре тога нема ништа и они који верују у садашњу руску власт(која је доказано део глобалистичке екипе) стално ће доживљавати разочарења или ће недоказиви(попоут ових еуропејаца) константно изналазити нека ирационална и нереална "оправдања" за поступке мафије која држи Русију.

ПС
Руска власт је ових дана стала на страну НАТО пакта и нуди "помоћ" и преговоре Гадафију да оде. То је као каед НАТО нуди Србима на Ксомету "помоћ" да оду са Космета да не би страдали од њихових шиптарских слугу.

Poslednja izmena:

Back