BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Ja sam ipak cuo da se radi o 4,000,000 krupijea, a o pit bosovima i da se ne govori.
Da se nisi zabunio u broju nula?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam ipak cuo da se radi o 4,000,000 krupijea, a o pit bosovima i da se ne govori.
Budite malo optimisti.Sta fali Monte Karlu,Las Vegasu,Atlantik Sitiju?

Мафија, проституција, криминал, убиства..(која се никада нису решила)..да наставим!
![]()
Pa zato sto je izvuko Rusiju iz blata i postavio na noge i to je jedina sila na svetu koja ima aktivan kosmicki program za razliku od SAD koje i dalje svoju tehnologiju baziraju na XX veku Holivuda i Diznilenda u koji veruju naivni ljudi.Boze, U CEMU to Putin moze nekom biti uzor???
Koliko god da mislim - ne mogu da se setim....
Мафија, проституција, криминал, убиства..(која се никада нису решила)..да наставим!
![]()
Umro ti Tito.
Hahahah.
Meni nije umro.
Umro je tebi.
Meni je besmrtan.
Pa zato sto je izvuko Rusiju iz blata i postavio na noge i to je jedina sila na svetu koja ima aktivan kosmicki program za razliku od SAD koje i dalje svoju tehnologiju baziraju na XX veku Holivuda i Diznilenda u koji veruju naivni ljudi.
Pa sad...Toga kao nema na Balkanu, pa ce Rusi zagaditi ovu netaknutu oazu?
Одакле вам информација..да се селе на балкан..?
нема ништа од тога....човек одредио зоне за коцкање...уз границу са Кином..
![]()
Bla, bla, bla...
Eno vec se spremaju Ameri da mu postave rakete i na Crvenom trgu....

![]()
![]()
![]()
Свака част Путину...а зоне за коцкарнице у Русији..је одредио на далеком истоку...
![]()
Mislis uz granicu s Kninom?
Uz granicu sa Kinom?
Pa Knezi ima da pogube sve u tim kockarnicama....
Ma kakav balkan...nema ovde para.....
Nesto malo im je interesantna Crna Gora i hrvatska......zbog primorja....
Ali ovim su postigli Rusi to da ces u Moskvi imati na stotine tajnih kockarnica........nece se rusi zbog ovoga nista manje kockati ,niti gubiti manje para,niti ce biti manje unistenih porodica zbog kocke........sto su glavni argumenti vlasti za donosenje ovog zakona....
Vlasnici velikih lanaca ruskih kockarnica koji će morati prestati raditi 1. srpnja u Rusiji tvrde da će preseliti svoj biznis u druge zemlje, među ostalim i u Crnu Goru, Hrvatsku i Srbiju. U koja će točno mjesta i gradove preseliti i organizirati najveća casina za sada ne govore. Jedino je predsjednik »Korstona« Anatolij Kuznjecov objavio da ta kompanija svoj biznis seli u Budvu.
Najveće kompanije koje se bave kockarnicama u Rusiji su Ritzio Entertainment Group i Storm International. Suvlasnik prve kompanije Oleg Bojko kaže da će svoj biznis preseliti u Italiju, Njemačku, Srbiju, Hrvatsku i zemlje Južne Amerike. Kompanija čiji je suvlasnik Oleg Bojko već je izdvojila veliki novac potreban za organiziranje te djelatnosti u drugim zemljama. Zašto su vlasnici ruskih kockarnica zainteresirani za preseljenje svog biznisa u države bivše Jugoslavije lako je shvatljivo. Iz Moskve se do bilo koje zračne luke na Jadranu ili u kontinentalnom dijelu Balkana stiže za oko tri sata. Osim toga građani Rusije u Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku mogu putovati bez viza
Па..сада...ако су наши паметни..да им кажу..нека хвала.и довиђења!

Vidi srpske komunjare kako zivnu, ko kad umiruci dinosaurusi osete dasak vetra iz praistorije...
Треће нема...
sta sutra ce da zabrani i mini suknje , sex pre braka ili ce ko Nikolaj Velimirovic da baci anatemu na satanski proizvod zvani sapun ,a ionako vec smrde yebote ova budala zatvara kockarnice ,a na forumu ima jos vecih pacijenata koji podrzavaju taj potezsta sutra ce da zabrani i mini suknje , sex pre braka ili ce ko Nikolaj Velimirovic da baci anatemu na satanski proizvod zvani sapun ,a ionako vec smrde
![]()
Zasto? Da nije putin zabranio kockarnice i u srbiji?![]()