Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 220.205
I zelenskom sve pare duzme od amerike stoe dobio
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolumbo, ništa novo nije izjavio pa da dolaziš to takvih zaključaka. Od samog početka mantra: demilitarizacija, denacifikacija, a ja bih dodao i depopulacija.Pa normalno. Pa davno je rekao da ubijanje Rusa i prijetnje i napadi na Rusiju nisu u redu. Sad je vrag odnjeo salu. Ali ovi franacki kreteni misle Rusija je Beograd i beogradske demokrate i deca.
Kolumbo, ništa novo nije izjavio pa da dolaziš to takvih zaključaka. Od samog početka mantra: demilitarizacija, denacifikacija, a ja bih dodao i depopulacija.
Ispričaš mi što je dalje bilo kad se probudiš...I zelenskom sve pare duzme od amerike stoe dobio
Da li se to onda odnosi i na Beograd koji sve više i više ide prema zapadu?Pa normalno, neprijatelja treba unistiti. Podrzavam.
Vidi se da nisi iz Srbije zakoračio van, osim možda ekskurzije u 4. godini srednje.Lupetarije iz nato kuhinje, zaobiđi nas sa tim glupostima. I biraj društvo ubuduće.
Gde god sam putovao družio se sa normalnim i obrazovanim ljudima. Na žalost debili su svuda u većini što nato usa oslikava jasno po celom svetu.Vidi se da nisi iz Srbije zakoračio van, osim možda ekskurzije u 4. godini srednje.
Da li se to onda odnosi i na Beograd koji sve više i više ide prema zapadu?
A Rusija sva nedužna i nevina? Gledaj u kakvom stanju drže Belorusiju sa onim vampirom što je pokrao izbore. Rešio Putin da i od Belorusa napravi neprijatelje.Gde god sam putovao družio se sa normalnim i obrazovanim ljudima. Na žalost debili su svuda u većini što nato usa oslikava jasno po celom svetu.
Svi ti isti nacisti su kroz istoriju išli na rusiju.
Pa dobro, to je već njihov problem. Samo nije fer jer su postradali samo zbog sna o boljem životu, daleko od Rusije koja želi da ih drži pod korumpiranim političarima koji pljačkaju resurse i prodaju zemlju.
Jeste, a Rusiji treba takva Ukrajina. Oslonac ruske politike u drugim zemljama su uvek sumnjivi tipovi iz kriminalnog miljea, koji se lako ucenjuju i kontrolišu.
Ukrajina je sinonom za korupciju.
Pa dobro, to je već njihov problem. Samo nije fer jer su postradali samo zbog sna o boljem životu, daleko od Rusije koja želi da ih drži pod korumpiranim političarima koji pljačkaju resurse i prodaju zemlju.
Tamo ne zovu policiju ni kada je ubistvo nego se dogovaraju međusobno kako da reše probl. Ja kada sam to čuo skoro sam pao sa stolice. Ništa bolnice doktori ništa institucije. Nešto slično onome što je danas u srbiji.
Zaista cudno, posto su CITAV VEK bili pod KGB okupacijom.
Zaista cudno, posto su CITAV VEK bili pod KGB okupacijom.
Da, samo jer su hteli dostojanstveniji život, a ne propast i korupciju koju im je Rusija nudila.Postradali su zbog šurovanja sa NATO.
Oni su 10x gori od Rusije bili pre SVO, sada će se jednostavno ugasiti.Da, samo jer su hteli dostojanstveniji život, a ne propast i korupciju koju im je Rusija nudila.
Očigledno ne baš s obzirom da se Rusija 2022. obrukala vojno, pošli u rat sa korumpiranim generalima, pokrali uniforme, šlemove, opremu iz tenkova. Ukrajinci da su bili toliko truli kao 2014. što su bili bi se raspali. Ukrajina je jako napredovala od 2014. Više nego od 1991. do 2014.Oni su 10x gori od Rusije bili pre SVO, sada će se jednostavno ugasiti.
Moras da razumes da je nacionalnost potpuno nebitna stvar.Pod ukrajinskim okupatorom zvanim Hruščov.
...i Brežnjev.
Da, samo jer su hteli dostojanstveniji život, a ne propast i korupciju koju im je Rusija nudila.
Ma pusti sad te bajke reci ti nama jel imaš neke info kada je kapitulacija? Ako nemaš nebih te više zadržavao ipak treba da rešavaš pitanje nacista koji će da vam stignu.Očigledno ne baš s obzirom da se Rusija 2022. obrukala vojno, pošli u rat sa korumpiranim generalima, pokrali uniforme, šlemove, opremu iz tenkova. Ukrajinci da su bili toliko truli kao 2014. što su bili bi se raspali. Ukrajina je jako napredovala od 2014. Više nego od 1991. do 2014.
2026. će.Ma pusti sad te bajke reci ti nama jel imaš neke info kada je kapitulacija? Ako nemaš nebih te više zadržavao ipak treba da rešavaš pitanje nacista koji će da vam stignu.