Putin: Unisticemo armiju Ukrajine u potpunosti!

Ide se ne trajno unistenje NATO pakta
Иду по дуплој цијени ... :per:
motalica-bez-kabela-i-uticnica-fi340-mm-ip44-b.1100-3939-lg.jpg

Car pravoslavlja je bio jasan

Ide se ne trajno unistenje NATO pakta

autorska
Putin kaže da će završiti s ukrajinskom vojskom, a ti to pročitaš kao trajni nestanak NATO-a? Po toj logici, kad netko kaže da ide u dućan po kruh, ti to čitaš kao da se ukida glad na planetu.

Samo ti nastavi s ovim epskim proročanstvima, možda te jednog dana i Kremlj zaposli kao službenog tumača snova :D

Pa rusi su poznati kao mazohisti ...

Oni ako dobro gledas ruske filmove to ne kriju , to je za njih ponos, kao inat kod Srba...
ili Tvrdoglavost kod bosanaca...

Tako da Rusi su ponosni kad ih neko natera da budu zrtve zarad nekog zajednickog uspeha....da dobiju taj smisao..

A ukrajinci , su malo drugaciji , ali ja nemam uvid sta ukrajince dize, sta je njihova tajna psihicka stvar..

Nije ista kao ruska to sigurno..inace bi im zene bile istog tipa, a nisu , ukrajinke nisu ni blizu slicne kao ruskinje...psihicki , cak su i rivalke, , kao drolje, ja ih nisam upoznao kad su ovde dolazile kao prostitutke, tada nisam, ali jesam kad sam putovao po svetu , pa u nekoj zemlji ruskinje i ukrajinke i onda osetis rivalitet cesto te pita ukrajinka, jel ti volis ruskinje a ne volis ukrajinke...misli na karakter, i onda ukljucis to u observaciju , inace ako cemo iskreno po estetici , ukrajinke su skoro uvek top liga za ruskinje....uvek za malo lepse......

Ali eto kad nisi potrcko , izreknu se u sumnjama...

Back