крсташ
Poznat
- Poruka
- 7.615
Од Астрахана до Дњепропетровска има више од 200 км.Evo, onda si raketom dometa 5.500 km gađao cilj udaljen 200 km
Good job!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Од Астрахана до Дњепропетровска има више од 200 км.Evo, onda si raketom dometa 5.500 km gađao cilj udaljen 200 km
Good job!
Anyway, roknuli kokošinjacОд Астрахана до Дњепропетровска има више од 200 км.
i zato odjednom zelenski nudi teritorije i zapomaze natou?Anyway, roknuli kokošinjac
PA DA, a za ameriku je samo нови „сармат“, често називан „сатана 2“, додатно проширује те могућности. Ракета има домет до 18.000 километараEvo, onda si raketom dometa 5.500 km gađao cilj udaljen 200 km
cilj je sravnjen sa zemljom, nije vise ni za kokosinjac, a bio je poznata fabrika, zato odjednom zelenski poziva na mir, NUDI BRE TERITORIJE, UTRONJAO SEGood job!
Zelenskij zapomaže zbog čokolešnika?i zato odjednom zelenski nudi teritorije i zapomaze natou?
PA DA, a za ameriku je samo нови „сармат“, често називан „сатана 2“, додатно проширује те могућности. Ракета има домет до 18.000 километара
a ni amerika nije 18 hiljada km udaljena, sta te buni tu? oresnik je za evropu, nije za ameriku, a testirana na ukrajini, sada znate sta vas ceka, samo ukre kriju sta je ostalo, od "kokosinjca"
cilj je sravnjen sa zemljom, nije vise ni za kokosinjac, a bio je poznata fabrika, zato odjednom zelenski poziva na mir, NUDI BRE TERITORIJE, UTRONJAO SE
a kako zna da ce se rat zavrsiti 2025, da nece svi rusi d'izginu? i zasto narativ da moze odmah da zaustavi rat putin?Gubi teritorije jer je ruski vojnik nevjerojatno jeftin, ide "meat assault", ginu okupatori na buljuke.
U redu je, ti sanjaj o tome da Ukrajina neće postojati i da će Ukrajinci odjednom zavoljeti Ruse, jer tko ne bi volio onoga tko ga želi uništiti.a kako zna da ce se rat zavrsiti 2025, da nece svi rusi d'izginu? i zasto narativ da moze odmah da zaustavi rat putin?
jasno je svima da ko gubi taj sada kmeci i nudi teritorije, ali putin je rekao nece teritorije, oce da ih demilitarizuje i kazni naciste, znaci mora predaja i sudjenje odgovornima, ili sudbina hiltera, samoubistvo... shvati, nece rusi da zelenski ucestvuje u nekom mirovnom sporazumu
ne moraju da ih vole, ali moraju da ih cuju, sta su rekli da su ciljevi spec. vojne operacije, a to nisu teritorije, badava ponavljasU redu je, ti sanjaj o tome da Ukrajina neće postojati i da će Ukrajinci odjednom zavoljeti Ruse, jer tko ne bi volio onoga tko ga želi uništiti.
A ti me želiš uvjeriti da Rusija, površinom najveća država svijeta, ratuje za teritorij
Jedan od ciljeva SVO je demilitarizacija Ukrajine. Ne znam šta je s glavom ako vjeruješ da je to izvedivo.ne moraju da ih vole, ali moraju da ih cuju, sta su rekli da su ciljevi spec. vojne operacije
ovako zapad i zelenski samo slusaju sami sebe, a to znas i sam da nigde ne vodi, po meni rat ce se nastaviti i cele 2025, nece se okoncati, niti ce se postici primirje, to je zapad i zelenski vec odbacio ranije
onda mislis da su rusi zacrtali neizvodljiv cilj? mozda su planirali da ga izvedu u narednih 5-10 godina, a sta mislis o tome?Jedan od ciljeva SVO je demilitarizacija Ukrajine. Ne znam šta je s glavom ako vjeruješ da je to izvedivo.
Mislim da neće uspjeti, nema teorije da Ukrajina prestane postojati, tj, da je cijelu unište, a Ukrajince istrijebe. Također je potpuno nemoguće da će biti demilitarizirana, danas Ukrajinci imaju neusporedivo više i boljeg oružja nego početkom 2022.onda mislis da su rusi zacrtali neizvodljiv cilj? mozda su planirali da ga izvedu u narednih 5-10 godina, a sta mislis o tome?
zvace se rusija, sve te oblasti, ionako znaju ruski, nece nikoga istrebitiMislim da neće uspjeti, nema teorije da Ukrajina prestane postojati, tj, da je cijelu unište, a Ukrajince istrijebe.
nemaju vise vojsku, ostali su im samo 18-godisnjaci sada kao novi regruti, a oruzje im unistavaju rusi, samo ti kazes kokosinjac pogodiliTakođer je potpuno nemoguće da će biti demilitarizirana, danas Ukrajinci imaju neusporedivo više i boljeg oružja nego početkom 2022.
Zvaće se Rusija, pa jbt, ni i sam Putin ne misli da je Krim Rusija, za početak. A di je Herson, Harkiv, Lavov, Kijev?zvace se rusija, sve te oblasti, ionako znaju ruski, nece nikoga istrebiti
nemaju vise vojsku, ostali su im samo 18-godisnjaci sada kao novi regruti, a oruzje im unistavaju rusi, samo ti kazes kokosinjac pogodili
kako ne misli? ej, sanjas bre mnogoni i sam Putin ne misli da je Krim Rusija,
lavov rusima ne treba, ali nece ni nato u njega uci osim ako se ne izjasne da su poljska, eto pa shvatiA di je Herson, Harkiv, Lavov, Kijev?
Od kada misli Putin da je Krim Rusija? Nije ni obrvu digao lad mu je Storm Shadow rokao po Sevastopolju, da nije možda kmečao o oružju prigavih kako udaraju po dubini Rusije?kako ne misli? ej, sanjas bre mnogo
lavov rusima ne treba, ali nece ni nato u njega uci osim ako se ne izjasne da su poljska, eto pa shvati
nato ima sanse da udje samo ako se ukrajina rasparca, pa kao ulazi u poljsku u kojoj vec jeste
Potpuno si u pravu.Svet hvala Bogu nije na ivici trećeg svetskog rata,da jeste sve države bi uvele vanredno stanje.
I opet kažem jasno se vidi da Putin neće lansirati nuklearne rakete.
Teme u novinama o nuklearnom ratu trajaće još bar 5 dana.
Mi smo 500 i nešto udaljeni od Rumunije u slučaju kako vi kažete WW3,mi imamo velike šanse da preživimo od radijacije,ali do ww3 neće doći sigurno.
U slučaju da gađa NATO objekte gađaće nenukleranim raketama.
Rat sa Ukrajinom je mogao odavno da završi tako što bi sravnio Ukrajinu sa zemljom,ali ipak nije to uradio.
Prema tome nema potrebe za paniku i strah.
I još nešto,ni jedna država neće slati Ukrajini nuklearno oružje jer bi tako ta država bila umešana u sukob sa Rusijom.
Tri godine se vodi rat,a Putin je to mogao da reši tako da celu Ukrajinu sravni sa zemljom,a nije iz razloga što tamo rusa,i ko će ponovo graditi celu Ukrajinu.
Na Srbiju Rusija neće baciti nikakve rakete,a mislim pošto smo mi još uvek posmatrači saveznici ODBK da smo i mi pod nuklearnim kišobranom,i da nismo daleko smo od jakog talasa radijacije,još dalje smo od vatrene pečurke i još više dalje vrelog talasa od nuklearke.
Za ovih 25 godina diktature pokazao je da nije tolika budala da na takav način izvrši samoubistvo. Ako već hoće da izvrši samoubistvo bilo ko ko ima kontrolu nad ICBM nuklearakama to može da uradi sa srebrnim metkom umesto da sa sobom na onaj svet ponese na stotine miliona ljudi.Svet hvala Bogu nije na ivici trećeg svetskog rata,da jeste sve države bi uvele vanredno stanje.
I opet kažem jasno se vidi da Putin neće lansirati nuklearne rakete.
Teme u novinama o nuklearnom ratu trajaće još bar 5 dana.
Prema tome nema potrebe za paniku i strah.
Albanija je udaljena putem 590km, vazdušnom linijom 365km,opet daleko za nuklearni udare,vatrenu pečerku,za pakleni talas i za jaku radijaciju,kaže simulacija.Tačno, niko neće slati nuklearno oružje Ukrajni, bar ne za sada, al ne iz razloga koji si naveo. Tamo su već odavno umešane sve interesne strane.
Mogo je Putin rat konvencionalnim oružjem da završi kroz nekoliko meseci, ali nije. Cilj takvih ratova, kakvih ima od perioda Drugog svetkog rata, nije ono što ti misliš da jeste. Takvi ratovi najčešće zbog ciljeva koje imaju traju što duže a ne što kraće.
Niko neće baciti nuklearku na Srbiju. Ali ako bi došlo do nuklearnog armagedona te Amerika, Rusija i Kina unište jedni druge... sve ti je jedno, imaćeš pakao na zemlji na svim nivoima i po svim kriterijumima i možda bolje biti isparen nuklearnim udarom nego "živti život" u postnuklearnom svetu.
Amerika je imala vojni protokol odbrane od nuklearnog napada takav da bi Albaniju sravnili sa zemljom nuklearkama a Albanija je poprilično blizu Srbije. To je bio američki vojni protokol od 1961. godine sa planom do 2003. godine, da li se posle nešto promenilo u tom protokolu to ne znam.