Putin: U svetu nema pandana "Orešniku", niti će se skoro pojaviti

Nigerija sa Krckom Oraščićem.
Bogami nemaju. Baš kao što je jasno da Rusi odavno kaskaju za Zapadom po pitanju elektronike, tako je jasno da su u raketnoj tehnologije sve ostavili iza sebe u velikom oblaku prašine.
Nosači aviona, kruna američke supremaciju, razvojem lepeze ruskih raketa, postali su plutajući sanduci.
Zamisli da ovo pukne "Kuma Ruzvelta" negde na Mediteranu? Ostali bi samo dugmići i 5.000 nestalih kauboja.
Pa i sami Jameričani koriste ruske raketne motore, jasno mi je to, ali nekako mislim da je previše rano otkriti baš sve karte.

a gde ce posle milijuni rusa da se iseljavaju radi boljeg i udobnijeg zivota ako im putin unisti zapad?

Моксва није уопште центар руске моћи. Постоје бројна постројења широм Руске федерације. Једино ако су западу мета цивили...

a gde ce posle milijuni rusa da se iseljavaju radi boljeg i udobnijeg zivota ako im putin unisti zapad?
je ne znam ni 1 rusa ovde, sve ukrajinci se uselise u usa, tako da ti samo luperdas dok tvoji kmece i arlaucu, i zapoimazu, a lepo im je receno da ce morati da se predaju

kao sto smo pricali da ukre moraju da se predaju i sada evo, isto tako vam unapred kazemo da ce nafo morati da se preda jer je slabiji od rusije, nema HAjper rakete

WaPo Laments Ukraine Will Be Pushed To Negotiate Peace "Within Months"

predajte se, slava dezerterima, RUSI SU NAJJACI. ajde neka vam bude, jer su im koreanci pomogli, hehehe, trampov drugar debeli kim vas je nadvladao

Poslednja izmena:
Imaju. Postoje brojna druga oružja koja se mogu upotrebiti protiv Rusije. Od krstarećih raketa pa do klasičnih balističkih i dronova. Mogu da nose "običan" eksploziv kao i nuklearni. Mogu da se lansiraju kao sa zemlje, iz Evrope, tako i iz podmornica koje su raspoređene u okolini.
Ти то лепо објасни америчким ракетним Стручњацима јер се они очигледно не разумеју добро у Материју као ти. :D

Koliko je tvoj Bondstil toliko su i Rusi opasni
sustina je u hiperosonicnim, koje zapad jos uvek nema, a vidimo da razbijaju, nema odbrane
i onda zapadu samo preostaje nuklearni rat, pa ako ste ludi i dalje da poidrzavate taj zapad npr, ovoga BAUERA, izginucete svi do poslednjega, zvakacete jezike od zracenja,a ja u usa, ne znam gde cu zavrsiti

Meh. I jedni i drugi sigurno imaju još gomilu oružja na zalihi, nije nuklearna opcija jedina. Tu je i kemijsko oružje, sarin, klor, iperit, cijanid nadalje, a i biološko, COVID je bio samo mala proba da se snime vektori širenja, danas sutra to može biti bubonska kuga, crna smrt, male boginje ili najobičnija gripa. Svi su oni potpisali da neće razvijati biološko oružje, a garant ga svi imaju. Ako dođe stani pani i opća krkljačina, još će obične nuklearne bombe biti najmanje zlo.

sustina je u hiperosonicnim, koje zapad jos uvek nema, a vidimo da razbijaju, nema odbrane
i onda zapadu samo preostaje nuklearni rat, pa ako ste ludi i dalje da poidrzavate taj zapad npr, ovoga BAUERA, izginucete svi do poslednjega, zvakacete jezike od zracenja,a ja u usa, ne znam gde cu zavrsiti
Скачи брате у Атлантски Океан или Пацифик..
Ти бар мош да бираш за разлику од ових домаћих којима преостаје само Дунав и Сава које нису нешто чистуњаве због локалних СНС-сплавова,потребни Скафандери..шаљи

Meh. I jedni i drugi sigurno imaju još gomilu oružja na zalihi, nije nuklearna opcija jedina. Tu je i kemijsko oružje, sarin, klor, iperit, cijanid nadalje, a i biološko, COVID je bio samo mala proba da se snime vektori širenja, danas sutra to može biti bubonska kuga, crna smrt, male boginje ili najobičnija gripa. Svi su oni potpisali da neće razvijati biološko oružje, a garant ga svi imaju. Ako dođe stani pani i opća krkljačina, još će obične nuklearne bombe biti najmanje zlo.
najbolje da gejtsa postavimo za genseka nafoa, i da nastavi govnjid rat, a?
bauer mora da se smeni, ja ne znam kako je on zamislio da ce rusi skrstenih ruku da cekaju njegov napad? samo nas zanima na kojim drogama je bauer, neki miks dopa heroina i kokaina?

Back