[Putin u panici zbog Trampa] Putin dolazi u Srbiju 17. januara 2019. sa jasnim ciljem

Dolazak Putina 17. januara 2019. ce da?

• Vucic ce konacno da se opredeli za Trumpa i amere

glasova: 0 0,0%
  • Vucic ce vesto diplomatski pokusati da zavadi Rusiju i USA, zavadi pa vladaj strategija

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
Ja imam drugacije misljenje. Putin ne moze lepo/elegantno da resi taj problem. Ne zeli da cacka mecku. Ne zeli sukob sa NATO paktom. Ali se slazem da je izabrao pravu taktiku. Drzi Porosenka i Ukrajinu kao taoce NATO pakta. I indukovao je pat poziciju. Iznudio je, dok ne izgradi Severnij Potok 2. Onda ce biti MATE IN 1: Severnij Potok 1: Klapan Zakrit i stvar resena u korist Rusa, mirno i dostojanstveno. :smeker:

_nobody_

Tako je.

.

Као и Србија, Украјина је потпуно некомпатибилна са било каквим поретком.

Плус, то је популација преко 40 милиона душа!

Немогуће је ту организовати било шта, разуму прихватљиво...

.

Ne znam šta tačno podrazuměvaš pod ovim rečenim poređenjem Srbije sa Ukrajinom. O kojoj kompatibilnosti govoriš osim ako nije u pitanju trenutni poredak sila ?
Ukrajina koja věkovima je mahom bila děo ruske države, někad i dělom neruskih država, narod koji baštini jednu, hajde da kažemo rusku kulturu ili onu koja je po svojstvima najbliža ruskoj.

Srbija koja je u prošlosti bila uvěk svoja država ili bila děo OC i HM, sa Rusijom nikad bližeg dodira nije imala, kao ni narod uz povrěmeno srětanje dvaju naroda, nerětko i pomoć Rusije, ali sve u svemu osim površne jezičke sličnosti na čemu se i svaka sličnost završava.
Šta je po tebi i ljudima koji misle slično tebi budućnost Srbije ? Da postane děo RF ili još gore da postane někakva usiljena eksteritorijalna ruska gubernijica ?

Pošto rukovodstvo RF očigledno i nema naměru da Srbiji ponudi něko savrěmeno naoružanje radi samozaštite, makar i na dugoročni kredit, ne vidim nikakvo drugo optimalno rěšenje.

Slažem se da je Slavenova analiza korektna i realna kao i pronicanje strateških motiva velikih...

:)

U1QO-5YmXCI.jpg

Putin dolazi u Srbiju,eto tako malo da vidi sveta,da se pozdravi sa Vucicem,da se slikaju zajedno,da ga ovaj obavesti o stanju na Kosovu,Putin da klima glavom i eto,to je otprilike to....e da,ne znam da li ce se tu negde stvoriti Toma Nikolic koji ce pokusavati 5 puta da se uzgrli i izljubi sa Putinom.......i Miroslav Aerolazanski koji se nada da ce ga Putin (kad vec nece neko odavde) proizvesti u srpskog ambasadora u Moskvi....

Apsolutno se nista spektakularno nece desiti iz ovog susreta,kao ni iz prethodnih.....svejedno da li su bili u Beogradu ili u Moskvi

Putin dolazi u Srbiju,eto tako malo da vidi sveta,da se pozdravi sa Vucicem,da se slikaju zajedno,da ga ovaj obavesti o stanju na Kosovu,Putin da klima glavom i eto,to je otprilike to....e da,ne znam da li ce se tu negde stvoriti Toma Nikolic koji ce pokusavati 5 puta da se uzgrli i izljubi sa Putinom.......i Miroslav Aerolazanski koji se nada da ce ga Putin (kad vec nece neko odavde) proizvesti u srpskog ambasadora u Moskvi....

Apsolutno se nista spektakularno nece desiti iz ovog susreta,kao ni iz prethodnih.....svejedno da li su bili u Beogradu ili u Moskvi

To je zato što na vlasti imamo đačiće a ne državnike. Oni se ponašaju kao něka děca koja se blaženo osměhuju kada im strani državnici uděle pohvalu kao bombonu. Jednostavno vidi im se u očima i stavu nedoraslost istorijskoj ulozi koju bi trěbalo da obavljaju.
Čak i da ne postoje uslovi da u ovom trenutku Srbija ima državnika, nema čak ni naznaka da bilo ko ima volju i da bi pokušao, makar i ne uspěo, niti uopšte takvog što bi mogao poněti ulogu državnika nema ni na vidiku.

Jasan je meni Putinov cilj. Nego mi nikako nije jasan Vozdov. To je ono sto iebe srpske koke, a petao nije. Meni je kristalno jasan Vozdov unutrasnji cilj. Da se domogne sto vece moci u Srbiji (apsolutna diktatura) da bi se bezobrazno obogatio. Ali spoljni, taj mi nije jasan. Ponasa se kao francuska sobarica - nimfa, a ne koristi zastitu. I onda sve sranje pljus po narodu. :hehe:

:zelenko2:

_nobody_
Kako da se bezobrazno obogati, kako mladi kazu da se nafatira, obezbedi itd?
Pa zar ga nije frau Merkel jos u prvom mandatu pitala odakle mu tolika lova iz kukavne Srbije,
kad ona, korumpirana u dusi, nije namakla toliki procenat od Njemacke?

Zamislite da Srbija ima drzavni budzet Njemacke?
Pa to bi ochy po skupstini jedni drugima vadili... ionako lesinare gde god i kako god stignu sa ovom bedom...

- - - - - - - - - -

A najvise me cudi da SSNS-ovci ne znaju za ovu izjavu frau Merkel?
Ili su bili zauzeti skidanjem komulatora sa tudjih kola i pretakanjem goriva pa nisu procitali push message na androjidu?

- - - - - - - - - -

6591-ispred-spensa-sns-miting11.jpg

Ljubisa, vidi ovo: "Majne liben her Fucic, odakle vama milijarden?" hahaha al je zajebo :lol:

Ovo je ista fora kao oko 1990-ih godina. EZ nesposobna da preuzme stvari u svoje ruke; mnogonacionalna slabašna zajednica i sad američki tatica mora kao negde oko 1993. godine da se aktivnije angažuje i reši stvari. I saće Tramp par puta ta zategne jajca Vučiću i Tačiju/Haradinaju uz najgoru pretnju koju možeš ikome pružiti; zavrtanje novčane slavine. Putin se uvlači u priču da vidi 'oće li možda nešto da dobije; recimo Južni tok. I onda se zadovoljava. Ako nije glup, tražiće da Kosovo može ići u UN tek posle dovršetka Južnog toka, ili potpisivanja serije sporazuma koje daju vrlo čvrste garancije i katastrofalne mehanizme po Bugarsku i dr. zemlje ukoliko odluče da se povuku. I tek onda da pristane na novu rezolucinu SB UN, koja bi zamenila 1244 (1999).

- - - - - - - - - -

South%20Stream%20offshore%20route.jpeg

Ovo je jedini pravi razlog zbog kojeg se Moskva čvršće angažuje u kosovski proces.

P. S. Verujem da bi Moskva napravila ustupke oko Kosova i ukoliko bi došlo do priznanja referenduma o Krimu, rezolucijom SB UN. Ali to je nešto što Zapad ne može sebi da dopusti, jer je Ukrajina preveliko bogatstvo. Ne bi bila fer trgovina. Zato i održavahu Rusi pritisak u Donbasu.

zašto se koristi karta ny kojoj je Krim predstavljem u okviru kozoebaca iz ukraine ?????

So novim nastupajuscim dve tisjace devetnatcatim godom, Tovarisc Putin! Vsego nailucsego zelaet vam vas russkij ucenik i boleljscik _nikto_!:hvala:

_nobody_

Zna se...predstojeći izbori su razlog.

- - - - - - - - - -

zašto se koristi karta ny kojoj je Krim predstavljem u okviru kozoebaca iz ukraine ?????

Zato što kartu nisu pravili Rusi.

FEEDB45C-C38A-46A0-87D0-06E1E56F8461_w1023_r1_s.jpg

Bolje?

So novim nastupajuscim dve tisjace devetnatcatim godom, Tovarisc Putin! Vsego nailucsego zelaet vam vas russkij ucenik i boleljscik _nikto_!:hvala:

_nobody_

6JQk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWVRRN01EQV8vMjZlNmE4NGVhZTllZTM0ZWQzZTU5ZDFlYTQ0NDE2NTcuanBlZ5GTAs0CQgCBoTAB

@ tema - slika: Ala tutnjimo! Slon i mis.

Ова фотографија је "ОБРАЂИВАНА" !!!

Изгледа да Путин још увек има уважавања за ово говвно од човека. Жао ми је што је то тако. Не би требало према њима показивати било какву емпатију и разумевање. Они заслужују само оштру команду и батину преко леђа. Исмејавање и понижавање се подразумева. Јер како се другачије опходити према издајницима своје земље, народа и историје. Путин би требало да му стави муда у стегу и зашрафи је снажно. Не знам шта се више чека са руске стране.

Molim moderatora da temu ovog rusofoba zatvori u had. Ako ništa drugo zbo toga što anketa nema tačku "nijedno od ponudjenog".)

Putin dolazi da pomogne Srbiji a ne da gura Srbiju protiv zapadnog sveta.

Onaj ko zna prave odgovore na svetske probleme prijatelj je svakog dobronamernog čoveka u svetu. a neprijatelj zlih.

- - - - - - - - - -

putin u panici zbog trumpa?z:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back