- Poruka
- 4.348
To ceka i nas, Srbe... Svi koji nesto vrede u IT sektoru ce da sturnu u EU, od januara... Pa ce da bude selo veselo.
_nobody_
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam drugacije misljenje. Putin ne moze lepo/elegantno da resi taj problem. Ne zeli da cacka mecku. Ne zeli sukob sa NATO paktom. Ali se slazem da je izabrao pravu taktiku. Drzi Porosenka i Ukrajinu kao taoce NATO pakta. I indukovao je pat poziciju. Iznudio je, dok ne izgradi Severnij Potok 2. Onda ce biti MATE IN 1: Severnij Potok 1: Klapan Zakrit i stvar resena u korist Rusa, mirno i dostojanstveno.
_nobody_
Koga žulja Severni tok II?:Ruski gas stiže u Evropu brojnim gasovodima. Ali nijedan nije tako sporan kao Severni tok 2.
_nobody_
.
Као и Србија, Украјина је потпуно некомпатибилна са било каквим поретком.
Плус, то је популација преко 40 милиона душа!
Немогуће је ту организовати било шта, разуму прихватљиво...
.
To ceka i nas, Srbe... Svi koji nesto vrede u IT sektoru ce da sturnu u EU, od januara... Pa ce da bude selo veselo.
_nobody_
I taj tok da docekamo to ce bar za buduca pokolenja predstavljati nesto pametno sto smo im ostavili. Inace nemamo mnogo cime da se pohvalimo.
Putin dolazi u Srbiju,eto tako malo da vidi sveta,da se pozdravi sa Vucicem,da se slikaju zajedno,da ga ovaj obavesti o stanju na Kosovu,Putin da klima glavom i eto,to je otprilike to....e da,ne znam da li ce se tu negde stvoriti Toma Nikolic koji ce pokusavati 5 puta da se uzgrli i izljubi sa Putinom.......i Miroslav Aerolazanski koji se nada da ce ga Putin (kad vec nece neko odavde) proizvesti u srpskog ambasadora u Moskvi....
Apsolutno se nista spektakularno nece desiti iz ovog susreta,kao ni iz prethodnih.....svejedno da li su bili u Beogradu ili u Moskvi
To je zato što na vlasti imamo đačiće a ne državnike.
Kako da se bezobrazno obogati, kako mladi kazu da se nafatira, obezbedi itd?Jasan je meni Putinov cilj. Nego mi nikako nije jasan Vozdov. To je ono sto iebe srpske koke, a petao nije. Meni je kristalno jasan Vozdov unutrasnji cilj. Da se domogne sto vece moci u Srbiji (apsolutna diktatura) da bi se bezobrazno obogatio. Ali spoljni, taj mi nije jasan. Ponasa se kao francuska sobarica - nimfa, a ne koristi zastitu. I onda sve sranje pljus po narodu.
_nobody_
Aljo:ZVANIČNA POTVRDA IZ KREMLJA Otkriveno kad Putin stiže u Srbiju!
AUTOR: Tanjug/Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 25.12.2018. 12:27
Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji biće realizovana u januaru 2019. godine, rekao je danas u Moskvi portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
https://www.alo.rs/vesti/politika/otkriveno-kad-putin-stize-u-srbiju/203273/vest
Ovo je ista fora kao oko 1990-ih godina. EZ nesposobna da preuzme stvari u svoje ruke; mnogonacionalna slabašna zajednica i sad američki tatica mora kao negde oko 1993. godine da se aktivnije angažuje i reši stvari. I saće Tramp par puta ta zategne jajca Vučiću i Tačiju/Haradinaju uz najgoru pretnju koju možeš ikome pružiti; zavrtanje novčane slavine. Putin se uvlači u priču da vidi 'oće li možda nešto da dobije; recimo Južni tok. I onda se zadovoljava. Ako nije glup, tražiće da Kosovo može ići u UN tek posle dovršetka Južnog toka, ili potpisivanja serije sporazuma koje daju vrlo čvrste garancije i katastrofalne mehanizme po Bugarsku i dr. zemlje ukoliko odluče da se povuku. I tek onda da pristane na novu rezolucinu SB UN, koja bi zamenila 1244 (1999).
- - - - - - - - - -
Ovo je jedini pravi razlog zbog kojeg se Moskva čvršće angažuje u kosovski proces.
P. S. Verujem da bi Moskva napravila ustupke oko Kosova i ukoliko bi došlo do priznanja referenduma o Krimu, rezolucijom SB UN. Ali to je nešto što Zapad ne može sebi da dopusti, jer je Ukrajina preveliko bogatstvo. Ne bi bila fer trgovina. Zato i održavahu Rusi pritisak u Donbasu.
zašto se koristi karta ny kojoj je Krim predstavljem u okviru kozoebaca iz ukraine ?????
Председник Русије Владимир Путин потписао је указ о награђивању председника Србије Александра Вучића орденом Александра Невског за велики допринос у развоју сарадње двеју држава, јавила је прес-служба Кремља.
Izgleda da opcija "na dve stolice" u anketi ima jasnu, nedostiznu prednost!
_nobody_
So novim nastupajuscim dve tisjace devetnatcatim godom, Tovarisc Putin! Vsego nailucsego zelaet vam vas russkij ucenik i boleljscik _nikto_!
_nobody_
zašto se koristi karta ny kojoj je Krim predstavljem u okviru kozoebaca iz ukraine ?????
So novim nastupajuscim dve tisjace devetnatcatim godom, Tovarisc Putin! Vsego nailucsego zelaet vam vas russkij ucenik i boleljscik _nikto_!
_nobody_
@ tema - slika: Ala tutnjimo! Slon i mis.