- Poruka
- 22.664
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dosapnula mu prozapadna opozicija da ce tamo ga ga skrate za... ta ljudska prava, zato ne sme u kazanjВожд мора мало и да се одмори. И његово *упе има људска права!
Gledaj ovog što troladiše.Putin pokusava da opameti budalu...
Ali tezak je to posao...gotovo uzaludan...
...
dosapnula mu prozapadna opozicija da ce tamo ga ga skrate za... ta ljudska prava, zato ne sme u kazanj
samo neka nastavi da laje rus agresor
niko ga ne dira, sam ce on da stane kao juda izdajnik, nema vise sedenjaНе дирај ми СуперМена 'леб те сапрео!
hoklica je simbol za samoubice
Није, јер се то није дешавало.Da li je nešto rekao o tome koliko su Rusi uvek silovali tokom svojih "oslobođenja"?
Budalo, naravno da se dešavalo.Није, јер се то није дешавало.
Свачега има, али то се у Црвеној Армији строго кажњавало.Budalo, naravno da se dešavalo.
Kako da nije, nemoj me zamajavati svojim trolovanjem.Свачега има, али то се у Црвеној Армији строго кажњавало.
Јесте, постоје и сведочанства о томе.Kako da nije, nemoj me zamajavati svojim trolovanjem.
Другови фракционаши! Не нападајте заслужне другове Вучића и Путина и не наседајте на западну пропаганду. Социјализам у нашим земљама никад и није био угрожен, за шта су заслужни и другови совјетски председник Путин и наш народни вођа председник социјалистичке федеративне републике Југославије Вучић (место за аплауз)!
(кад народ запева Друже Пут(к)о ми ти се кунемо!, онда иде парола
"ШТО ЈЕ ВИШЕ КЛЕВЕТА И ЛАЖИ (ВУЧКО(*ЗАМЕНИТИ СА "ПУТКО" ПО ПОТРЕБИ)) НАМ ЈЕ МИЛИЈИ И ДРАЖИ"
Друже Душане пропустио си, чини се, предавање политичког комесара о штетности империјализма и великосветске буржоазије! Како ти, као друг и следбеник Стаљинов можеш бити за империјализам? Зар то није издаја свих идеја светске револуције?
Слушај, Император говори!
Стаљин је био император такође.Друже Душане пропустио си, чини се, предавање политичког комесара о штетности империјализма и великосветске буржоазије! Како ти, као друг и следбеник Стаљинов можеш бити за империјализам? Зар то није издаја свих идеја светске револуције?
Ко? Друг Брко?Стаљин је био император такође.
Наравно.Ко? Друг Брко?
Gledaj ovog što troladiše.