Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 21.131
Nula bodova.Не, Тито се није борио против Немаца до доласка Црвене Армије.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nula bodova.Не, Тито се није борио против Немаца до доласка Црвене Армије.
Crvena armija nije nikad dosla ovdeНе, Тито се није борио против Немаца до доласка Црвене Армије.
Ово је доказ да Император Путин разговара са Предсеником Вучићем, што су овде неки оспоравали!
Hvala im što su nas oslobodili
Знао сам да ћеш да се ти укључиш са неким интелигентним закључком.
Шалим се, закључци ти уопште нису интелигентни.
Које црно ослобођење, од Совјетског геноцида и окупације ни данас не можемо да се опоравимо...
Овај пут ћемо ми њих да ослободимо у Москви...
Са каматом...
Они не схватају да човек који је и био атеиста може да постане верник.
Па Свети Апостол Павле је био Савле и гонио је прво хришћане.
Богу је све могуће, па и да безбожник постане верник и бранитељ вере.
То ови домаћи русофоби у Србији не схватају.
Како ? Да Руси опет постану комуњаре и да опет доведу из Хрватске неког усташу, да опет дели Србију и прекраја ?Mogli bi opet da nas oslobode ovih nacista danas!
Па и комунисте су издали прозападни комунисти. Прави комунисти су били стаљинисти и они нису желели западни пројекат Југославије под вођством западног човека Тита.Nas ravnogorce su izdali nasi sopstveni saveznici Englezi i Amerikanci
Ne mozemo se ljutiti na komunjare kad su nas nasi izdali.
Kralja Petra je 2 meseca Cercil drzao u podrumu , mucio ga dok nije pristao da smeni Drazu i postavi Tita na celo ministra vojnog.
kvislinzi, a ljoticevac ti je najekstremniji primer, su u stvari napravili tu petlju za ovu sns vlasku madjijuПретерујеш.
ako pitas sns to cak nije ruska rec, tako da aljek nije ni mogao to da potpiseА зар Путин и РФ нису агресори?!
Ми водимо Мудру Србску Политику!Наша земља и наш Прецедник воде неутралну политику. Према свима који нешто значе односимо се једнако и 'вако чинимо..
Не. НАТО и Украјина су напали Русију. Не обратно.А зар Путин и РФ нису агресори?!
Ne mogu otvoriti, traži da instaliram aplikaciju.Nego reci ti meni sta si sve nasao dok si sredjivao didinu kucu:
https://vm.tiktok.com/ZMh5AcYMw/
...
Ne mogu otvoriti, traži da instaliram aplikaciju.
Jel to ono s ikonom?
Nego, što kažeš na čestitku?
Deder mijaukni.
pa jel si me prozvao? kazes razgovor, a samo je cestitka, razgovor imas samnom, jer razmenjujemo - udarce, a ovakvu cestitku bih i ja uputio aljeku, kome drugom, ovim kvislinzima?
ok, ako cemo da se vredjamo, evo parovica
Ово је само дебил могао да уради! Мирослав Паровић: Вучић (не)иде на самит БРИКС-а
moli tatka hila da ga [ne] pusti da se sns ovce loze jos malo
Ми водимо Мудру Србску Политику!