Путин Србима честитао 80. годишњицу ослобођења Београда

ДАН КАДА ЈЕ БЕОГРАД ПОЦРВЕНЕО ОД ОСЛОБОЂЕЊА​

Опет су васколики лефтарди и антифе, вечни стражари на бранику, баштиници традиција НОР, нетремице будни чувари братства-јединства и зенице ока, лучоноше новог човека, настављачи традиције брисања личког блата са чизама о постељину Београђана, портири пламена револуције, хероји осме офанзиве и ослобођења кућа од власника кућа, спречаватељи ревизије историје и откопавања гробница, неговатељи култа Капиног и Крцуновог мародерства, тамничари Србије,сви лепи млади и храбри, оцрвенели Београд "прославом" своје окупације престоног града коју зову "ослобођењем".

Ево, хвале се, седамдесет девети пут!

Ко вас је звао да ослобађате Србију, па да се и данас тако курчите, док гледамо мучену нашу Србију коју својим замусаним црвеним марамама у црно завили?

Ко беху ослободиоци Ђедиња иза совјетских тенкова, јадна вам мајка фабијанска?

Пропалице, убице, усташе и домобрани, белосветски пробисвети, неписмени кркани.

Какав им је вођа био, још су добри.

Што се једном не изјасните, сви ви чувари његове славне прошлости, да ли је тито био педофил?

Да преведем ако не разумете питање: Јел` Тито јебо клинку од тринаест година на почетку своје славне комунистичке каријере? Јес или није?

Јесте.

Па је после и ту јадну девојчицу, Пелагију Белоусову и њену настављачицу у свом јебачком си-вију, Ану Кениг, одрукао НКВД.

Не једну, него две своје жене окапавао милицији да су овакве и онакве, ради потреба револуције!

И та џукела је "највећи син"?

То ослободиоци Београда?

Tekst: Đorđe Ivković 'Nimbus'.
https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2023/10/blog-post_21.html?m=1

Ово је доказ да Император Путин разговара са Предсеником Вучићем, што су овде неки оспоравали!

Наша земља и наш Прецедник воде неутралну политику. Према свима који нешто значе односимо се једнако и 'вако чинимо.. :gace:

Они не схватају да човек који је и био атеиста може да постане верник.
Па Свети Апостол Павле је био Савле и гонио је прво хришћане.

Богу је све могуће, па и да безбожник постане верник и бранитељ вере.

То ови домаћи русофоби у Србији не схватају.

Tako je brate.

Mnogi su gonili i Hrista i Hriscane pa su se na tom putu okrenuli i aaminpostali stubovi vere Hristove!!!

Путин нема шта да честита нама, када су нам Совјети увалили усташко копиле и његову Југославију која је била антисрпки пројекат, гори него било какве нацистичке тежње и планови.
Ово нам говори колико Путин и Русија не познају Србе и Србију, не познају нашу историју и колико се наше историјско искуство разликује од њиховог.

Да је црвена армија остала овде и да смо били део Варшавског пакта, то би била друга прича. Или бар да је Стаљин имао м%да да војно нападне тадашњи усташки поредак у СФРЈ и да нас ослободи геноцидног манијака, чак и по цену да живимо економски лошије као што је било у Мађарској, али бар да знамо где су границе српске државе.

Mogli bi opet da nas oslobode ovih nacista danas!
Како ? Да Руси опет постану комуњаре и да опет доведу из Хрватске неког усташу, да опет дели Србију и прекраја ?

Nas ravnogorce su izdali nasi sopstveni saveznici Englezi i Amerikanci

Ne mozemo se ljutiti na komunjare kad su nas nasi izdali.

Kralja Petra je 2 meseca Cercil drzao u podrumu , mucio ga dok nije pristao da smeni Drazu i postavi Tita na celo ministra vojnog.
Па и комунисте су издали прозападни комунисти. Прави комунисти су били стаљинисти и они нису желели западни пројекат Југославије под вођством западног човека Тита.

Запад је подржао Тита, јер им је овај обећао да ће Југославија бити под контролом запада, а знали су да ће црвена армија њима дати ''кључеве слободе'', а не четницима.

Такође, много важније им је било да подрже оног ко је спреман да гура српску омладину у кланицу рата, јер им је важнији био што бржи пораз Трећег рајха, него да подрже оне који су били српске патриоте попут Драже, Недића и Љотића и који су чекали да Немачка ослаби, да сачувају што више Срба и да онда пред крај рата са минималним бројем жртава и штете изађу из рата.

Ту ''бугарску лекцију'' смо научили сада и нико није луд да напада Бондстил, када се Америка пита на овим просторима, а Русију апсолутно не занимамо, до те мере да Путин не зна да ми то црвено ''ослобођење'' доживљавамо као нову окупацију, а многи од нас је сматрамо гором од нацистичке.

Ne znam što vi stalno mešate istoriju i sadašnje vreme? Pa se tako frljite nekim istorijskim dešavanjima i prepucavate ko je prijatelj, ko nije, ko nas voli, ko nas mrzi... to je sve besmisleno. Ne postoji tu nikakva ljubav, sve su to interesi koji su važili u nekom trenutku i nekim okolnostima. Umesto bavljenja istorijom, treba se fokusirati na sadašnje vreme. Mi smo geopolitički zemlja zapada, sa zapadom imamo 99% saradnje, sa Rusijom možda 1%, tako da je sasvim jasno na koju stranu treba da gledamo. Rusima hvala na pomoći kroz istoriju, ali onog momenta kad su odlučili da se zamere zapadu i izabrali da budu gurnuti prema istoku (Kini, Iranu i Severnoj Koreji), tu se jednostavno razilazimo. Ne našom voljom već njihovom. Sumanuto je da mi kao zapadna država sad njih pratimo na putu prema istoku. Po meni je Rusija više pro-zapadna država nego pro-istočna ali je Putinova odluka bila da postupi kako je postupio. Po meni pogrešno.

pa jel si me prozvao? kazes razgovor, a samo je cestitka, razgovor imas samnom, jer razmenjujemo - udarce, a ovakvu cestitku bih i ja uputio aljeku, kome drugom, ovim kvislinzima?

ok, ako cemo da se vredjamo, evo parovica

Ово је само дебил могао да уради! Мирослав Паровић: Вучић (не)иде на самит БРИКС-а

moli tatka hila da ga [ne] pusti :mrgreen: da se sns ovce loze jos malo

Вожд мора мало и да се одмори. И његово *упе има људска права!

Back