Putin: Srbija je zemlja komplikovane sudbine

dejannn

Iskusan
Poruka
5.717
Vladimir Putin je poručio da će Rusija učiniti sve da Srbija ima veliku budućnost, ali smatra da je naša zemlja veoma komplikovane sudbine,
Koordinator Dveri za Vojvodinu sreo se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na obrazovnom Forumu Seliger, letnjem omladinskom kampu koji se održava pod pokroviteljstvom Kremlja. Putin je, kako otkriva Kostić, obećao da će raditi na tome da Srbija i Rusija imaju zajedničku budućnost.

http://www.***************/politika/-putin-srbija-je-zemlja-komplikovane-sudbine---15-08

Vladimir Putin je poručio da će Rusija učiniti sve da Srbija ima veliku budućnost, ali smatra da je naša zemlja veoma komplikovane sudbine,
Koordinator Dveri za Vojvodinu sreo se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na obrazovnom Forumu Seliger, letnjem omladinskom kampu koji se održava pod pokroviteljstvom Kremlja. Putin je, kako otkriva Kostić, obećao da će raditi na tome da Srbija i Rusija imaju zajedničku budućnost.

http://www.***************/politika/-putin-srbija-je-zemlja-komplikovane-sudbine---15-08

I imacemo zajednicku buducnost i zajednicku drzavu !

srbi kao narod se mogu odbraniti od zapadnog fasizma i opstati na balkanu jedino u okviru zajednicke drzave sa rusijom.

sve drugo nas vodi u propast.

Mi Zapadu ne trebamo pošto su svi nacionalisti
Šta će germanu ili angloskasoncu - sloven?
pogotovo ispod kopaonika? sandžaklija, crnogorac, kosovar ili hercegovac?
kome to treba u visokocivilizovanim državama? to je za Beograd za kakvu opštinu da vrti papire

Poslednja izmena:
Mi Srbi će izmišljamo želje a Rusi i Amerikanci da ispunjavaju

Не, него треба да функционишемо у складу са својим интересима. За Србију тренутно није интерес да улази, нити у ЕУ нити у ЕАУ. Само што Србија уопште ни не зна који су јој интереси...

Не, него треба да функционишемо у складу са својим интересима. За Србију тренутно није интерес да улази, нити у ЕУ нити у ЕАУ. Само што Србија уопште ни не зна који су јој интереси...

Znam ja. Interes broj jedan je da napravi Nacionalni Program i definise ciljeve na kraci i duzi rok ..... Cilj broj jedan je da iskoristi svoje resurse i napravi snaznu ekonomiju. Posle je sve mnogo lakse kada ti je pun novcanik....

Из његових уста у Божије уши!

Србија је тотално пукла, Једина земља која урушава свој Нацинални идентитет и уништава свој народ.
Комуњаризму и свести оних који га спроводе неможе нико у Србији стати на пут.
Србија је једина земља у Свету која РУШИ СВОЈУ ЦРКВУ!

Усред ноћи тамне Гамалил се јави,
Лукијану тајну чудесну објави;
Гамалил се јави, старац достојанствен,
На светломе лицу осмејак тајанствен,
Дуга седа брада, и седе му власи,
Хаљина му бела, црвен крст је краси.
Па Гамалил стави четири кошнице
У пећини једној крај четири гробнице.
Три бејаху златне, четврта сребрена,
Свака беше цвећем красним испуњена.
Прва беше пуна црвенога цвећа,
Три остале белог, из рајског пролећа.
- Та златна кошница, Гамалило рече.
Са црвеним цвећем, из ког мирис тече.
Та пред гробом стоји Стефана светога,
Што крв своју проли за Христа живога.
А две друге златне са цвећем пребелим
С Никодимом светим ја, Гамалил, делим
Ту његово тело, а ту моје тело
А четврта она - чисто сребро бело
И са белим цвећем, ту Авив почива,
Мој синак једини, кога гледам жива.
Кошница му бела и цвеће му бело,
Јер чисту имаше и душу и тело,
Млад и крштен умре као цветак рани,
Крај Стефана светог ја сина сахрани'
Да помогне светац мом Авиву сину
Ко што он поможе сваком хришћанину.

БЕСЕДА

о жалби Божјој на народ неверни
Чујте небеса и слушај земљо, јер
Господ говори: синове одгојих
и подигох, а они се одвргоше мене (Иса. 1, 2).
Гњев, гњев Божји! У гњеву одвраћа се Бог од народа избраног и жали се на њ осталим створењима Својим, жали се небесима и земљи. Чујте ангели моји свети и словесни, и чујте све твари земаљске бесловесне! Хтедох народ овај учинити светим и словесним, а он се унизи испод твари бесловесних нечистотом и неблагодарношћу. Назвах их синовима Својим и узвисих их, а они ми окретоше леђа и одоше за скверним идолима! Гњев, гњев Божји, гњев љубави, која и по хиљадити пут чини добро губавцу, но која и по хиљадити пут бива попљувана од губавца. Кад би све мртве стихије проговориле могле би, са свима живим тварима, посведочити превелика чудеса, која једини и живи Бог учини у Мисиру и у пустињи за народ Израиљски, само да би се овај народ одвратио од идолопоклонства и поверовао у јединога живога и свемогућега Бога. То би могла посведочити и вода и крв, и камен и дрво, и тама и огањ, и жабе и мухе, и птице и змије, и болест и смрт, и облак и дим, и ветар и мана, и бакар и гвожђе, заједно са фараоном и многобројним народима, чудесно побеђеном руком Божјом и уклоњеним с пута народу Израиљском. Па ипак се тај народ одврже од Бога и оде за идолима!
То је страшно виђење Исаије, сина Амосова, пророка Божјег. О браћо моја, помислите, какво би виђење имао пророк Исаија за нас, кад би се данас појавио у нашем народу!
О Господе, једини живи, и једини свемоћни, прикуј ум и срце наше уз Тебе, Бога истинога, и сачувај нас, сачувај нас одступништва од Тебе. Теби слава и хвала вавек. Амин. :pop:

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php

srbija je istok na zapadu i zapad na istoku, srbija je most, to su davno uvideli njeni najumniji ljudi.
situaciju komplikuju oni koji bi bezuslovno da uguraju srbiju onde gde njoj nije mesto. sami po sebi oni nisu problem, svako ima pravo na mishljenje, problem nastaje kad se oni dochepaju poluga moci i vlasti te pochnu da sprovode njihove ideje. uvek se ispostavi da to nisu njihove ideje vec da jednostavno ispunjavaju nechija naredjenja, i tu onda sve njihovo dozhivi kolaps a oni onda kazhu da narod nije dobar, narod treba menjati i sl.

Mi smo Putinu zadnja rupa na pravoslavnoj svirali.

On je inače kao bivši KGB-ovac, poznat kao "veliki pravoslavac".
Evo sad mu je patrijarh (u mladosti član Komunističke omladine, a potom ekumenista) držao moleban za "krunisanje" i njegovu 12-godišnju vladavinu je nazvao "Božjim čudom". Ima tu neka "tajna (KGB) veza".

A ovi zaneseni Srbi, koji maštaju o nekakvim "pravoslavnim imperijama"... smešno.:pop2:

Back