- Poruka
- 4.348
С днём рождения желаю тебе всего самого наилучшего.
_nobody_
_nobody_
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo izgleda za svoje godine.
U Srbiji se to kaze nit oro nit kopo.
Као један од најбогатијих људи света, верујем да ће направити добру журку.
Nije toliko bogat kao Trump... Mada, ja i Trumpa vidim tamo u USA na kormilu kao najmanje zlo. To sto je malo (vise) ekstravagantan, to zato sto i nije ziveo i radio na Balkanu.
_nobody_
Не знамо али само му колекција сатова вреди скоро милион долара. Уштедео од плате вероватно.
Ti se ne secas Tite i Partite. Vidim ja da si mlad (i zelen). Tita je imao 63 "narodne" vile, par brodova brodova (Galeb, Jadranka), par aviona, plavi voz (koji je skroz propao dole u Rakovici) itd. isl. Sve je to bilo "narodno" dobro, ali ga je Tita iskljucivo i jedino koristio, i po njegovim naredjenjima za "posebne" prijatelje. Kolekcija Titinih "nesvrstanih" poklona je vredela daleko preko $1M USD, jos u ono vreme. Iebiga.
_nobody_
Не знамо али само му колекција сатова вреди скоро милион долара. Уштедео од плате вероватно. Можда је носио гајбе.
Ја то и кажем, Тито, Путин, Гадафи, Слоба, Ким Џонг Ун, иста гомна. То што имају нису од плате купили.
ЗАВИДНИЧЕ ...ниси му ни мало црно испод нокта...
Nisu ista, svako drugacije smrdi. Tita je smrdeo najmanje... Ali ipak smrdeo. Kao da ova americka goMna na vlasti ne smrde. Itekako.
_nobody_
Не знамо али само му колекција сатова вреди скоро милион долара. Уштедео од плате вероватно. Можда је носио гајбе.
Kad treba tu je komunistička logika a kad bi neko na takav način napao Bušove ili Trampa onda bi istoga nazvao komunjarom.
Koliko malih devojcica obozova svoga velikog tatu.
Срећан рођендан, Царе.
Egonja, jedno pitanje za tebe (lici na ono iz 1948me, ako te secanje sluzi, ali ne daj se zavesti). Za koga si? Za Putina ili za Vucica PedeVa?
_nobody_
Наравно јер су Бушови и Трампови прво створили богатсво и име, па ушли у политику.