Bren
Elita
- Poruka
- 23.367
Jel postavljač teme nestrećno zaljubljen u Putina pa ga zbog toga stalno pominje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Rusi su imali dovoljno problema sa samim sobom i sa Čečenima.Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom izjavio je da je Moskva morala da stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih.
Opalili mi vas praznim kontejnerima. Ma da sumnjam da bi Ameri kupili prazne kontejnere. Uvijek je bila riječ da fali centralna upravljačka jedinica koja nije isporučena jer nije do kraja plaćeno.Samo prazni kontejneri, opalili vas po ušima.
Боље користи гугл...
Може будала да прогута причу да сте Совјетско оружије добили на реверс и без кеша, и то у тренутку кад су Руси јели корење почетком деведесетих и очајнички покушавали да дођу до девиза продајем било чега...Pitaj ruskog ambasadora Azimova šta je istina.
Vrlo je ljut na Zubaka jer je uveo a nije platio rusko oružje.
Кога лажете...? У Ватиканској банци била празна каса?Opalili mi vas praznim kontejnerima. Ma da sumnjam da bi Ameri kupili prazne kontejnere. Uvijek je bila riječ da fali centralna upravljačka jedinica koja nije isporučena jer nije do kraja plaćeno.
Rat je bio gotov, poslužilo je svrsi, a novca nije bilo.
Ma koja Vatikanska banka, oni su stalno na rubu bankrota.Кога лажете...? У Ватиканској банци била празна каса?
Па Немачка вас је финансирала и дан данас вас финансира, иначе би били ко Србија...
Још ће испасти да сте оружије случајно добили и да не знате ни откуд новац ни откуд пошиљке...
Мислим да ће са Немцима и ви мало да пропевате Американцима, гди су новци које су они за НАТО давали да ви шурујете са Русима... биће занимљиво, ако и ваше Ватиканске мафијозе положе рачун ''чика сему''...
I sami nisu znali sa koje strane vetar duva i sta ih je snaslo.Prethodni rat ne bi resili bez njih,pricao mi dedaДеведесетих је Русија морала да брани Србију, а није.
Сада не мора, па нас исто не брани.
objasni ti to budalama koje misle da se spoljna politika neke države zasniva na ljubavi...Ustvari svaka država vodi računa o svojim interesima i tu ništa nije čudno. To je tada bio ruski interes i provodio bi ga svaki predsednik.
svi znamo da nova jede dovna, bez ustrucavanjaEvo odakle moderator uzima informacije.Iz srbomrzackog medija.
Putin slagao da su nam Rusi pomogli devedesetih, istina je...
nova.rs›Vesti›Politika›putin-slagao-u-intervjuu…
Published yesterdayyesterday
Mogao je da stavi veto na bombardovanje Libije pa nijePutin slagao da su nam Rusi pomogli devedesetih, istina je daleko drugačija: Uveli su nam sankcije, naoružavali Hrvatsku i odlikovali Tuđmana
Pogledajte prilog 1496893
Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom izjavio je da je Moskva morala da stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih. Istine radi, Rusija je tada uvela sankcije Srbiji, isto kao i zapadne zemlje, ali je i naoružavala Hrvatsku.
“Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima; nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba, jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama“, rekao je Putin u intervjuu Takeru Karlsonu navodeći da je NATO prekršio obećanje Rusiji da se neće širiti na istok, a što je u srži tekućeg konflikta s Ukrajinom.
Kako je Putin slagao
Kratak osvrt na prošlost dovoljan je da dokaže da predsednik Rusije ne govori istinu kad priča o „podršci“ koju je Rusija pružila Srbiji tokom ratova devedesetih godina. Ne samo da je ta podrška izostala, već je Moskva i uvela sankcije našoj državi 1992. godine. Tada je Savet bezbednosti UN usvojio tri rezolucije, kojima je bio zabranjen uvoz robe iz Savezne Republike Jugoslavije, ali i izvoz iz SRJ. Rusija je kao stalna članica SB imala pravo veta, ali ga nije iskorstila, već je podržala sankcije prema našoj zemlji.
Sada je već poznato da je početkom devedesetih Ruska Federacija bila i vojni saveznik Hrvatske. Tačnije, u vreme embarga na izvoz oružja Rusija je naoružavala Hrvatsku.
Nikola Lunić, izvršni direktor Saveta za strateške politike, svojevremeno je u autorskom tekstu za nedeljnik “Vreme” naveo da je Zagreb od Rusije nabavio protivvazduhoplovni sistem S-300, koji je prikazan i na vojnoj paradi u Zagrebu 1995. Ali pored tog sistema, dodao je Lunić, Rusija je kataloški nudila Hrvatima sve osim nuklearnih balističkih raketa.
“Tako je u to vreme iz Rusije ili uz njeno posredovanje Hrvatska dobila i 18 transportnih helikoptera Mi-17, 12 borbenih helikoptera Mi-24 sa odomaćenim nazivom ‘đavolje kočije’, 40 aviona lovca/presretača MiG-21, kao i ceo niz sofisticiranog naoružanja i vojne opreme (NVO) poput protivoklopnih sistema Fagot, protivoklopnih raketa Šturm, PVO raketa R-60 i nevođenih raketa S-5”, napisao je Lunić.
Rusija odlikovala Tuđmana
Da je tokom proteklog rata Rusija naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju, ispričao je za zagrebački „Večernji list“ Marin Tomulić, koga je taj list predstavio kao “prvog dobavljača”.
„Rusi su nam isporučivali oružje na zahtev Francuske. Ja sam tome svedok“, rekao je Tomulić.
Zanimljivo je i da je u novembru 1996. tadašnji ruski predsednik Boris Jeljcin odlikovao Franju Tuđmana „Medaljom Žukov“ “za aktivan doprinos pobedi nad fašizmom”. Takođe, I Vladimir Putin je 2005. godine odlikovao Stjepana Mesića za doprinos koji su hrvatski narod i Hrvatska kao država dali u konačnoj pobedi nad fašizmom.
https://nova.rs/vesti/politika/puti...kipJJ4AVpsWVBWr4CtVdyhZ0taFDD7BRPLkWQBub46UcA
Poznato je da političari nisu baš profesija poznata po istinoljublju. Ovo uglavnom važi za sve političare, širom sveta. Ima izuzetaka, ali su veoma retki.
Međutim, oni pametniji uglavnom lažu oko činjenica koje običan čovek koji nije blizu osetljivih informacija teško može da proveri ili ne može uopšte.
Zato ne razumem šta je ovo Putinu trebalo. Nije glup i sigurno zna da se ovo može proveriti s par klikova.
Zašto je onda ovako očigledno lagao?
To je jednostavno odsustvo smisla za realnost. Takve se priče mogu prodati deci, a čovek kad odraste treba da čvrsto stoji na zemlji. Ljubav sačuvati za roditelje, rodbinu, bliske prijatelje, bračnog druga, devojku/momka ... države su nešto drugo.objasni ti to budalama koje misle da se spoljna politika neke države zasniva na ljubavi...
Voleo bih da je Putin neke stvari rekao u pijanom stanju pa da mu se još i oprosti, ali avaj, za razliku od nekih svojih saradnika on deluje sasvim trezno.Кога још занима шта причају, раде и мисле ти дегенерични алкохоличари?
Voleo bih da je Putin neke stvari rekao u pijanom stanju pa da mu se još i oprosti, ali avaj, za razliku od nekih svojih saradnika on deluje sasvim trezno.
ne moz' da ga stavis na ignore, kao ovog nosferatua sto mozes, to je problemali da mod siri ta dovna po krsti????
Nije ni srbija bolje prošla sa neočetnicima, vidi koliko srbalja živi po trafo stanicamaPosto je matematika egzaktna nauka onda ispada da su se JNA, Srbi i Milosevic borislli za Hrvatsu i njen opstanak a Tudjman i Hrvati protiv Hrvatske. Od kraja rata 1995 do danas Hrvata je manje za 1 milion samo izmedju dva popisa Hrvata je manje za tacno 400 hiljada sto je oko 10% szanovnistva u odnosu na prethodni popis. Takvu demgrafsku katastrofu niko nije dozivio...
Putin slagao da su nam Rusi pomogli devedesetih, istina je daleko drugačija: Uveli su nam sankcije, naoružavali Hrvatsku i odlikovali Tuđmana
Pogledajte prilog 1496893
Predsednik Rusije Vladimir Putin u intervjuu sa američkim novinarom Takerom Karlsonom izjavio je da je Moskva morala da stane u odbranu Srbije tokom ratova dvedesetih. Istine radi, Rusija je tada uvela sankcije Srbiji, isto kao i zapadne zemlje, ali je i naoružavala Hrvatsku.
“Čim su počela dešavanja u Jugoslaviji, Boris Jeljcin digao je glas u znak podrške Srbima; nismo mogli da ne stanemo u odbranu Srba, jer su Srbi poseban i nama blizak narod, sa pravoslavnom kulturom. To je narod koji je patio generacijama“, rekao je Putin u intervjuu Takeru Karlsonu navodeći da je NATO prekršio obećanje Rusiji da se neće širiti na istok, a što je u srži tekućeg konflikta s Ukrajinom.
Kako je Putin slagao
Kratak osvrt na prošlost dovoljan je da dokaže da predsednik Rusije ne govori istinu kad priča o „podršci“ koju je Rusija pružila Srbiji tokom ratova devedesetih godina. Ne samo da je ta podrška izostala, već je Moskva i uvela sankcije našoj državi 1992. godine. Tada je Savet bezbednosti UN usvojio tri rezolucije, kojima je bio zabranjen uvoz robe iz Savezne Republike Jugoslavije, ali i izvoz iz SRJ. Rusija je kao stalna članica SB imala pravo veta, ali ga nije iskorstila, već je podržala sankcije prema našoj zemlji.
Sada je već poznato da je početkom devedesetih Ruska Federacija bila i vojni saveznik Hrvatske. Tačnije, u vreme embarga na izvoz oružja Rusija je naoružavala Hrvatsku.
Nikola Lunić, izvršni direktor Saveta za strateške politike, svojevremeno je u autorskom tekstu za nedeljnik “Vreme” naveo da je Zagreb od Rusije nabavio protivvazduhoplovni sistem S-300, koji je prikazan i na vojnoj paradi u Zagrebu 1995. Ali pored tog sistema, dodao je Lunić, Rusija je kataloški nudila Hrvatima sve osim nuklearnih balističkih raketa.
“Tako je u to vreme iz Rusije ili uz njeno posredovanje Hrvatska dobila i 18 transportnih helikoptera Mi-17, 12 borbenih helikoptera Mi-24 sa odomaćenim nazivom ‘đavolje kočije’, 40 aviona lovca/presretača MiG-21, kao i ceo niz sofisticiranog naoružanja i vojne opreme (NVO) poput protivoklopnih sistema Fagot, protivoklopnih raketa Šturm, PVO raketa R-60 i nevođenih raketa S-5”, napisao je Lunić.
Rusija odlikovala Tuđmana
Da je tokom proteklog rata Rusija naoružavala Hrvatsku, a ne Srbiju, ispričao je za zagrebački „Večernji list“ Marin Tomulić, koga je taj list predstavio kao “prvog dobavljača”.
„Rusi su nam isporučivali oružje na zahtev Francuske. Ja sam tome svedok“, rekao je Tomulić.
Zanimljivo je i da je u novembru 1996. tadašnji ruski predsednik Boris Jeljcin odlikovao Franju Tuđmana „Medaljom Žukov“ “za aktivan doprinos pobedi nad fašizmom”. Takođe, I Vladimir Putin je 2005. godine odlikovao Stjepana Mesića za doprinos koji su hrvatski narod i Hrvatska kao država dali u konačnoj pobedi nad fašizmom.
https://nova.rs/vesti/politika/puti...kipJJ4AVpsWVBWr4CtVdyhZ0taFDD7BRPLkWQBub46UcA
Poznato je da političari nisu baš profesija poznata po istinoljublju. Ovo uglavnom važi za sve političare, širom sveta. Ima izuzetaka, ali su veoma retki.
Međutim, oni pametniji uglavnom lažu oko činjenica koje običan čovek koji nije blizu osetljivih informacija teško može da proveri ili ne može uopšte.
Zato ne razumem šta je ovo Putinu trebalo. Nije glup i sigurno zna da se ovo može proveriti s par klikova.
Zašto je onda ovako očigledno lagao?
Jel ti ovo provociranje svesnim iznošenjem neistina pričinjava zadovoljstvo?I sad u Ukrajinu stiže oružje iz Bangladeša.![]()
Meni uopšte nije jasno da neko uzima za ozbiljno postove čoveka koji pokazuje apsolutnu netrpeljivost prema celom jednom narodu.Meni nikako nije jasno iz kog razloga mi cekamo da nas pomene predsednik tudje zemlje i to tokom razgovara koji ocigledno nije namenjen resenju ili objasnjenju bilo kog predsednickog pitanja.
Taj covek se autisticno obracao svojoj javnosti.
Ja bih mu platila da nas ne pominje.
Niti Rusi nesto znaju o nama, niti mi znamo nesto o njima, to su dva naroda sa vrlo malo ljudskih spona.
Neke tajne sluzbe su se povezale a nas narod koji nije korumpiran zivi odvojen zivot od drzave.
Nije ni bitno sta je bilo '90-ih...od tih godina do sada smo izgubili par ratova, osiromasili i kriminalizovali se, ljudi su nam pobegli, bombardovali su nas, odvojili deo zemlje na koji uci ne mozemo, ubili nam premijera, poslednja smo drzava po ugledu, deca imaju plan od rodjenja na koju smicalicu planiraju beg...po svim parametrima, mi smo gubitnici tih '90-ih i stvarno nema potrebe da nas Putin pominje.
Jasno je valjda i nama gde smo.
Kako da ovo razumemo osim kao tendenciozne izjave nekog od ranije poznatog po rusofobiji?Da, da, kako da ne, i nisu Tuđman i Mesić dobili ordenje i nije nam Rusija uvela sankcije ... hajde saberi se malo.
Ko? Zapad? Pa jesu.Radili su i na odcepljenju CG od Srbije.