http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Putin-se-izvinio-Poljacima.lt.html
Nakon 80-ak godina stiglo izvinjenje,pa lijepo
Nakon 80-ak godina stiglo izvinjenje,pa lijepo

Ствар је у томе што од Хрватске власти никада нисмо никакав знак добили да се кају због оно што су нашем народу учинили, већ и дна-данас славе олују као највећи државни празник а Пољаци колико знам нису масовно убијали Русе, тако да је ситуација другачија...Čekajte sad. Pa je l' dobro kada neko spušta loptu i izvine se za svoje greške ili nije?
Ствар је у томе што од Хрватске власти никада нисмо никакав знак добили да се кају због оно што су нашем народу учинили, већ и дна-данас славе олују као највећи државни празник а Пољаци колико знам нису масовно убијали Русе, тако да је ситуација другачија...
Ствар је у томе што од Хрватске власти никада нисмо никакав знак добили да се кају због оно што су нашем народу учинили, већ и дна-данас славе олују као највећи државни празник а Пољаци колико знам нису масовно убијали Русе, тако да је ситуација другачија...
чак бих рекао да смо можда и испали велики људи јавним извињењем...
Што се мене тиче и ја сам за то да се Србија огради од злочина који су неки појединци учинили, сад је питања правог начина за тако нешто.
![]()
Ја се лично стидим Овчаре и срамота ме је због тога што је тамо учињено али не видим да је неко изразио жаљење због Бљеска, протеривања станвништва Западне Славоније 1991....чак бих рекао да смо можда и испали велики људи јавним извињењем...
http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Putin-se-izvinio-Poljacima.lt.html
Nakon 80-ak godina stiglo izvinjenje,pa lijepo![]()
Од набројаних ја лично славим Дражу а и Радована Караџића, без обзира што га ниси навео...Аркана и Пунишу никада нисам славио али ја сам спреман овек да осудим негативне појаве код нас, уосталом видећеш да сам велики противник љотићеваца, што сам у пар наврата истакао...Pa hebiga i vi slaviteArkane,Mladice.... Drazu,Punisu kralja i ostale zlotvore,kao legitimne branioce srpskih interesa.Nema veze sto su ubijali!!!!za otadzbinu je sve dozvoljeno?niste ni vi cvijece![]()
Ma ti si zagrebao ove novije povjesne događaje!!nasi problemi sezu u daljnu proslost.Rusima je trebalo 80god,![]()
Од набројаних ја лично славим Дражу а и Радована Караџића, без обзира што га ниси навео...Аркана и Пунишу никада нисам славио али ја сам спреман овек да осудим негативне појаве код нас, уосталом видећеш да сам велики противник љотићеваца, што сам у пар наврата истакао...
Ono sto vi slavite nama je cinilo zlo ili obrnuto!!u tome je zaheb![]()
Тачно.Ko slavi Ovcaru kod nas, ili neke pokusaje da se proteraju Hrvati iz Srbije?! Ali zato se zna ko slavi Bljesak i Oluju.
Čekajte sad. Pa je l' dobro kada neko spušta loptu i izvine se za svoje greške ili nije?
Наравно да је добро - АЛИ ПОД УСЛОВОМ ДА ЗНАШ ЗА ШТА СЕ ИЗВИЊАВАШ, а не да будеш мамлаз као неки.
Путин се извинио за учињене грешке из периода 2. светског рата - а за шта се овај наш извињавао АКО НИКАДА НИЈЕ ДОБИО ИЗВИЊЕЊЕ ОД ОНИХ КОЈИ ПОБИШЕ 700 000 ЉУДИ ПРЕТЕЖНО СРБА??? Алооооооооооооо..............
Не зна ни он сам за шта се извињавао - чуо човек да је то лепо, па к'о вели ХАЈДЕ ДА СЕ СВИМА ИЗВИНИМ... брукааааааааааа..............
Nemci su usli u ovaj rat sa naivnom mislju da ce bombardovati svakog, i da niko nece bombardovati njih. Roterdam, London, Varsava i desetine drugih unistenih gradova svedoce o ovoj njihovoj gresci. Posejali su vetar. Sada ce znjeti tornado.
Putin ce josh malo da klechi i moli za oprost.
Putine Tadicu !!!![]()