- Poruka
- 229.879
Niko mu ne brani da ode u Rusiju kad god zaželi. Ne mora ni da se vrati.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko mu ne brani da ode u Rusiju kad god zaželi. Ne mora ni da se vrati.
tako je Dule,,,razmena koimentara, bez sukobaПредседник Вучић ће отићи, то су се он и Путин већ договорили.
Волим да пишем по овом форуму са мени драгим људима тако да се нећу кладити у то јер не желим ни да ти одеш са овог форума.
Можемо се кладити у шта год друго хоћеш.
Pa Srbi su emotivni,bilo levi ili desni,posebno kad su svetske teme u pitanju,a za sopstvenu državu i nisu bašKomšija sindrom i teške riječi.
Preosobno i premotivno shvaćate sve ovo.
A trebalo bi biti zezanje, i terapija, odnosno liječenje frustracija prouzrokovanih idiotskim političarima i mjerama koje nad nama provode.
negde sa procitao da ce USA i Rusija da se zajedno bore protiv EU..........Rusija se oslobodila Rotschilda, USA pod Trampom ima velike sanse da i ona bude slobodna , ali Evropska Unija, koju je Rotschild stvorio , sa sedistem u Londonu (mnogi misle da je Brisel prestonica EU), nece imati nikakvu sansu jer Rotschild nikada nece dozvoliti da se u nekoj evropskoj zemlji pojavi neki Tramp ili Putin. Krug oko Rotschilda se smanjuje, njegovo carstvo je sve manje i na kraju ce, kako sam pre 15-tak godina naveo, vojske celog sveta krenuti na onu tvrdjavu u srednjoj engleskom, okruzenom sa vise od 20 aerodroma i protivvazdusnih sistema, rezidencija dinastije Rotschild. Bice to kraj visevekovne globalne vladavine ove sotonske dinastije.Trump bi trebao Rusiji ponuditi mjesto u NATO čim dođe na vlast samo da Zelenskom i europskim poltrončićima uzrokuje koji predinfarkt.
Onako iz fore...ne može Ukrajina ali Rusija yes, welcome my commrads
Europa je gubitnik.negde sa procitao da ce USA i Rusija da se zajedno bore protiv EU..........Rusija se oslobodila Rotschilda, USA pod Trampom ima velike sanse da i ona bude slobodna , ali Evropska Unija, koju je Rotschild stvorio , sa sedistem u Londonu (mnogi misle da je Brisel prestonica EU), nece imati nikakvu sansu jer Rotschild nikada nece dozvoliti da se u nekoj evropskoj zemlji pojavi neki Tramp ili Putin. Krug oko Rotschilda se smanjuje, njegovo carstvo je sve manje i na kraju ce, kako sam pre 15-tak godina naveo, vojske celog sveta krenuti na onu tvrdjavu u srednjoj engleskom, okruzenom sa vise od 20 aerodroma i protivvazdusnih sistema, rezidencija dinastije Rotschild. Bice to kraj visevekovne globalne vladavine ove sotonske dinastije.
Znam, zvuci neozbiljno.................isto ko sto su neki od nas davali tacnu dijagnozu o raspadu YU, pandemiji, obojenim revolucijama, holivudu, najezdi "migranata" u evropu...........danas ceo svet zna istinu o ovom nabrojanom. Tako ce i ovaj tekst o Rotschildu postati realnost.
Do tada, za jos uvek neobavestenu javnost, u opticaju je termin "duboka drzava" .................alijas Rotschild.
Hil je kod Trampa na odlasku.Neće ići odavno Vucic ispaljuje ruske pozive . Njemu su bitniji Hil i Makron od Putina
Doživećemo, ne boj se. Zanemari katastrofične priče i prognoze.I treba da ide...ako dozivimo taj datum.
Ali mi smo u Evropi.Europa je gubitnik.
To je jasno i budalama.
Nažalost. Mi smo zečje yebalište jer su nam Ameri odredili tu ulogu.Ali mi smo u Evropi.
Valjda ti je i to jasno.
Doživećemo, ne boj se. Zanemari katastrofične priče i prognoze.
Oportunista pokazao umešnost?Predsednik.
Pokazao umešnost još jednom.
Kao da je u Srbiji drugačije, samo još i veće.Nažalost. Mi smo zečje yebalište jer su nam Ameri odredili tu ulogu.
Nadajmo se da će biti postavljeno i pitanje zbog čega nije došao u Kazanj kad je uredno pozvan….Нема потребе да измишљаш да смо ти ми то рекли, када сви ми знамо, а и Председник нас је о томе обавестио, да су се он и Император Путин то већ договорили. Ово је само формални званични позив.
Konkretan odgovor nećemo dobiti, ne sećam se da ga je naš predsednik ikada imao. Verovatno sad slede meseci prenemaganja i nagađanja idem/ne idem.
Ako ne bude otišao to će biti početak njegovog političkog kraja.Poslaće Vulina.
Nadam se da će biti postavljeno i pitanje ove bruke.
Bruka je podržavati Putina.Nadam se da će biti postavljeno i pitanje ove bruke.
a bre plasis ga opet,. pa da se izgovara kako ima obaveze, kurta i murta iz eu mu dolazeŠTA GOD RADIO DRUŽE PREDSEDNIČE, ČAJ U MOSKVI NEMOJ DA PIJEŠ!!
Svaki novčić ima dve strane.Oportunista pokazao umešnost?
'oce krac.Они су се то већ договорили. Председник Вучић и Император Путин су имали дуг и садржајан разговор у коме су се договорили да ће да Србски Лидер ићи на тај Велики Скуп!
Sada to postaje, i to nezadrživo, Francuska i UK su imale je period dominacije nad svetom koji su iskoristili za kolonijalna osvajanja, Nemačka je izazivala svetske ratove i pokolje koji su odneli više života nego svi raniji ratovi zajedno i to je sve.Europa je gubitnik.
To je jasno i budalama.
Ma i hrvatske patriote počele da dele sendviče?Ti si stvarno zaslužio jedan veliki sendvič...
Pogledajte prilog 1644252
Sad nažalost duvaju neku drugi vjetrovi.Биће опет као некада! Види се у њиховим погледима да су они блиски, за разлику од скупова са западним лидерима, када је Председник Вучић смркнут, док су овде њихове очи и погледи пуни радости :
Pogledajte prilog 1644259