Putin potpisao zakon kojim se potpuno zabranjuje promena pola

Besmislice, jak argument u stilu putinovog bota.
I ti zaudaras na fekalije pa ti ipak odgovaram i smatram te sagovornikom. Malo li je? :D
Šta ste se vi u duginim bojama uzvrpoljili, ne kači vas taj Putinov zakon.

Na zapadu imate punu slobodu.

01f7cc1b958aab30bb19faa78925b4f9.jpg

Ne znam samo zasto se Srbi vesele sta je Putin prakticki isterao gejeve, transeve i ostalu boraniju iz zemlje.
Nagradno pitanje: sta mislite gde ce sve te raznorazne ped, pardon, homoseksualcine da dodju, posto na zapad bas i ne mogu bez viza i raznoraznih peripetija?
Hint: blago nama.
Podrzavamo Putina da bi eventualno nekim sredstvima i kod nas zazivela takva politika a gde ce pitas ?
Pa zna se ali gledaj pozitivno.
Bice vise zena za nas hetero i moci ces da zigujes po dve-tri razlicite zene dnevno a ionako ih ima.....

Zanimljivo je da ta natosekta i vernici u kraj istorije sad tvrde kako su ta anomalična bića LGBT popuacije poremećena jer se njihovo osećanje polne pripadnosti razlikuje od prirodnog stanja tj objektivnih činjenica. Pa kažu to je poremećaj nastao tako što je priroda (tj objektivne činjenice) odstupila od njihove polne identifikacije . A ovde su decenijama tvrdili kako ti pripadnici LGBT-a nisu poremećeni. Pa sad jesu li poremećeni ili nisu ?

Poslednja izmena:
Evo bas sam gledao, plate u mojoj bransi (CAD) u USA je 6000-8000 dolara mesecno a u Srbiji od 1000 do 2000 uglavnom. Ako su cene manje vise iste i tamo i ovde (sem nekretnina koje su tamo skuplje) ne razumem kako moze da bude ISTO?
prvo ne mesaj neto i bruto, drugo, ne dao bog da se razbolis u americi, trece, u americi ne smes da si bez posla ni sekund jer nemas niotkud prihode a porez i dalje moras placati, bez obzira dal imas poso ili ne, cetvrto, ako su plate tolko velike u ameriku, otkud ona beda i siromastvo kod vecine amerikanaca, peto, plate u americi i u slabije placenim drzavama evrope (italija, spanija, engleska......) su iste a opet gradjani italije, spanije......zive daleko bolje i kvalitetnije nego amerikanci sa istim platama, peto, mani se "medjunarodne" statistike i generalno statistike koja je do danas bila validna, jer su promene u toku pa ce i americke plate i standard biti daleko nizi kada statistika slobodnog sveta objavi realne rezultate.

Ne zivim u Americi samo putujem dva- tri puta godisnje poslovno jer radim za americku firmu. Ali u Evropi, ne bi u Americi ziveo ni da mi ne znam koliko plate. Sve van nekih zatvorenih i cuvanih stambenih kopleksa gde ne mos da zivis sa manje od 100- 150 000 godisnje plate i onoga sta se slika za razglednice, amerikanci zive u getu. Zemlja je prekrasna sta se tice prirodnih lepota i verovatno je najbogatija na svetu ali su im zivotni uslovi katastrofa. Ako imas prilike, idi pa pogledaj, da vidis koliko si srecan sta jesi tu gde jesi.
nemam potrebe ici, znam da je sve za 180 stepeni drugacije nego sto je zapadu naredjeno da prica o americi kao o bogatoj zemlji , zemlji snova. Amerika laz, kao i sve sto dolazi iz nje, u to smo se uverili na svim poljima pocev od politike pa do holivuda za koji smo mislili da je grad "slobodnih umetnika" a ne najvazniji propagandni globalni CIA-centar..............za ispiranje mozga , kako svom tako i celom covecanstvu.

Back