Нико теби не брани да живиш у свом свету бајки, али нема потребе да овде на форуму лажемо једни друге и сами себе.
Нема потребе ни да поредиш Русију са С.А.Д., ако сам ти већ рекао да су они такође у тоталитарном режиму две партије које се само смењују.
Твоје је право да верујеш да Руси масовно воле Путина и посебно сада да га воле и да су спремни да оставе кости у некој украјинској вукоје%ини.
Ево видим колико си ти и остали Срби у вееееликом броју отишли на источни фронт, а пре тога сам видео на српским изборима колико сте у веееееликом броју гласали за Руску странку.
Руско бирачко тело као и свако друго се не састоји од Путина и друге стране омражених либерала ... кад год споменемо Милошевића, Вучића или Путина, увек се подмећу ти либерали. А где су националисти који су већи националисти од Путина, где су демократе, социјал-демократе, екстремни левичари, екстремни десничари, еколошке странке итд.
Је л убијен Борис Немцов као пас на улици, је л шиканиран, хапшен и скоро па смртно отрован Наваљни ?
Је л у Русији само постоји опозиција која је под контролом, као што је КП и ЛДПР покојног Жириновског ? Противкандидат Путина, не мора да добија неку пажњу, јер и не може, али довољно је да избори буду слободни и победиће као што је овде победио Коштуница, не зато што је био јак, већ зато што је народ хтео промене.
Нас Србе није занимао тај недостатак демократије у Русији, јер ми само гледамо своје националне интересе, али то не значи да је то лаж.
И да Хитлер устане из гроба и да стане на нашу страну и да промени нешто у нашу корист, стали бисмо уз Хитлера, јер српски национални интереси су изнад свега.
И Вучић је за неке Србе као и за неке странце мали Путин, али ми нисмо либерали као би нас ти означио, него много већи националисти од српског малог Путина.
Ако ико има неке патолошке предиспозиције то си ти и теби слични, јер одбијате реалност.