Mitternachtsträumer Veoma poznat Poruka 12.064 24.11.2007. u 22:15 - Putin podržava reizbor Tadića? #51 Lacibg: Voleo bih kad bi se naša politička bagra prevarila pa pronašla neku neokaljanu i svetlu ličnost. Nestranačku pre svega. Utopista. Kliknite za proširenje... Mislim da bi bilo dovoljno da je ličnost sposobna.
Lacibg: Voleo bih kad bi se naša politička bagra prevarila pa pronašla neku neokaljanu i svetlu ličnost. Nestranačku pre svega. Utopista. Kliknite za proširenje... Mislim da bi bilo dovoljno da je ličnost sposobna.
Reg Elita Poruka 24.712 24.11.2007. u 22:16 - Putin podržava reizbor Tadića? #52 *BILJA*: Nije tacno, imamo Cedu, Palmu, Velju Ilica... Oni su vec najavili kandidaturu, ne znam za ostale, verovatno da ce biti jos (po)neko! Kliknite za proširenje... Da, odličan izbor.ops:
*BILJA*: Nije tacno, imamo Cedu, Palmu, Velju Ilica... Oni su vec najavili kandidaturu, ne znam za ostale, verovatno da ce biti jos (po)neko! Kliknite za proširenje... Da, odličan izbor.ops:
Alekasandar3 Buduća legenda Poruka 35.716 24.11.2007. u 22:18 - Putin podržava reizbor Tadića? #53 Lacibg: Voleo bih kad bi se naša politička bagra prevarila pa pronašla neku neokaljanu i svetlu ličnost. Nestranačku pre svega. Utopista. Kliknite za proširenje... јок утописта, умерени алкохоличар...
Lacibg: Voleo bih kad bi se naša politička bagra prevarila pa pronašla neku neokaljanu i svetlu ličnost. Nestranačku pre svega. Utopista. Kliknite za proširenje... јок утописта, умерени алкохоличар...
Alekasandar3 Buduća legenda Poruka 35.716 24.11.2007. u 22:18 - Putin podržava reizbor Tadića? #54 *BILJA*: Nije tacno, imamo Cedu, Palmu, Velju Ilica... Oni su vec najavili kandidaturu, ne znam za ostale, verovatno da ce biti jos (po)neko! Kliknite za proširenje... Где нам је Шећерски!?
*BILJA*: Nije tacno, imamo Cedu, Palmu, Velju Ilica... Oni su vec najavili kandidaturu, ne znam za ostale, verovatno da ce biti jos (po)neko! Kliknite za proširenje... Где нам је Шећерски!?
D [[Darko_91]] * Aktivan član Banovan Poruka 1.795 24.11.2007. u 22:21 - Putin podržava reizbor Tadića? #55 *BILJO* ti ces biti predsednica
Lacibg Buduća legenda Poruka 26.498 24.11.2007. u 22:23 - Putin podržava reizbor Tadića? #56 Alekasandar3: јок утописта, умерени алкохоличар... Kliknite za proširenje... Pre će biti nešto na nervnoj bazi, pošto zaista retko popijem ...
Alekasandar3: јок утописта, умерени алкохоличар... Kliknite za proširenje... Pre će biti nešto na nervnoj bazi, pošto zaista retko popijem ...
Alekasandar3 Buduća legenda Poruka 35.716 24.11.2007. u 22:30 - Putin podržava reizbor Tadića? #57 Lacibg: Pre će biti nešto na nervnoj bazi, pošto zaista retko popijem ... Kliknite za proširenje... Ја не пијем, мени пију, и то крв
Lacibg: Pre će biti nešto na nervnoj bazi, pošto zaista retko popijem ... Kliknite za proširenje... Ја не пијем, мени пију, и то крв
~Petar~ Poznat Poruka 8.643 25.11.2007. u 00:27 - Putin podržava reizbor Tadića? #58 sevilja: Paaa, ja nisam baš sigurna. Bojim se da se DS smučio narodu...a on je ipak lider istog Kliknite za proširenje... dok svi znamo da narod iskreno zapravo voli ljilju nedeljkovic i hc struju dss-a
sevilja: Paaa, ja nisam baš sigurna. Bojim se da se DS smučio narodu...a on je ipak lider istog Kliknite za proširenje... dok svi znamo da narod iskreno zapravo voli ljilju nedeljkovic i hc struju dss-a
svetolik trpkovic Poznat Banovan Poruka 9.215 25.11.2007. u 01:17 - Putin podržava reizbor Tadića? #59 ~Petar~: dok svi znamo da narod iskreno zapravo voli ljilju nedeljkovic i hc struju dss-a Kliknite za proširenje... Stvarno ko bi njoj onako zanosnoj odoleo
~Petar~: dok svi znamo da narod iskreno zapravo voli ljilju nedeljkovic i hc struju dss-a Kliknite za proširenje... Stvarno ko bi njoj onako zanosnoj odoleo
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.101 25.11.2007. u 01:44 - Putin podržava reizbor Tadića? #60 Original postavio uhip Markelja: 'oce li ko banovati ovu budalu? Kliknite za proširenje... Rešavam.