Quantcast

Putin opet postao otac, Alina Kabajeva rodila blizance!

De_Sisti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
31.144

Мислим, није да не разумем друга Путина, добра је ова Кабајева. Што би реко народни песник ,,Вреди млада три царева града". :D

Него, занимљиви су ми ови наши форумаши који се свађају око тога дал је Путин алфа мужјак или латентни хомосексуалац, а Алина Кабајева се једва спомиње. Мени би она била главна тема, а не мужевност друга Путина.
Ima tatarsku glavudžu :)
 

savasavanovic

Ističe se
Poruka
2.859
Ima tatarsku glavudžu :)
Нема шансе.По стајлингу се јасно види да је у питању чистокрвна православна Рускиња традиционалних уверења и велика љубитељка руске књижевности, латинског и старогрчког.
 

De_Sisti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
31.144
Нема шансе.По стајлингу се јасно види да је у питању чистокрвна православна Рускиња традиционалних уверења и велика љубитељка руске књижевности, латинског и старогрчког.
Hm...
Da...
Uočava se tu neko dušepolezno blagoljepije
 

De_Sisti

Buduća legenda
Moderator
Poruka
31.144
Па она и јесте мешаног руско-татарског порекла, колико ми се чини.

Иначе, ово јој је слика из млађих дана, кад је била лепша, сад је мало оматорила.
Kad pomenu "mlađih dana", ja refleksno idem na ovo
2:05

 

bh_citadela

Buduća legenda
Poruka
37.969
To Putin hoće sopstvenim zalaganjem da zaustavi bijelu kugu .. još kad balkanski rusofili navale da imigriraju u Rusiju ..

'Opet "bela kuga" u Rusiji
31. januar 2018

Broj novorođene dece u Rusiji smanjio se lane za 11 posto što je rekordni pad nataliteta u poslednjih deset godina. Zbog toga, kako saopštava ruski statistički zavod Rosstat, zemlja ponovo, posle sedam godina, počinje da beleži prirodni gubitak stanovništva.

U Rusiji se lane rodilo oko 1,69 miliona dece što je za preko 203 hiljade manje nego 2016. To je najmanji broj novorođene dece od 2008. kada je na svet došlo 1,7 miliona malih Rusa.

Natalitet pada već treću godinu uzastopno, ukazuje ovim povodom dnevnik Komersant i dodaje da je vrhunac pre toga bio dostignut 2014. sa 1,947 miliona novorođene dece ali je to imalo veze sa aneksijom Krima.

Uporedo s natalitetom, pao je i mortalitet ali samo za 3,4 procenta - lane je umrlo oko 1,82 miliona ljudi, dok je 2016 umrlo oko 1,88 miliona. Prirodni gubitak stanovništva je tako lane iznosio tačno 134.456 ljudi. Godinu dana pre toga, tj 2016, bilans stanovništva je bio u plusu – prirodni priraštaj je iznosio 5.343 ljudi.

Lane je u odnosu na 2016. bilo više brakova (6,3 procenta na 1,05 miliona) ali i razvoda (0,5 posto na 611.428 iz 2016.).

U celini, ukupan broj stanovništva u Rusiji iznosio je 2017. oko 146,8 miliona ljudi, tj oko 70 hiljada više nego 2016. Taj porast zabeležen je zahvaljući imigraciji. Populacija Rusije se dosad, u odnosu na 1991, smanjila za čak oko pet miliona ljudi (kada bi se isključili imigranti taj pad bio bio još mnogo veći).

U Kremlju, kako piše agencija AFP, ne kriju bojazni od ovakvih demografskih kretanja. Predsednik Vladimir Putin, koji je povećanje nataliteta u prethodnih nekoliko godina tumačio kao dokaz poverenja u vlast, lane u novembru je obećao "restart" aktivne državne demografske polititike. Predložio je da se do 2022. isplaćuju specijalni državni doprinosi porodicama za drugo i svako naredno dete, tzv materski kapital koji iznosi ukupno po detetu 450 hiljada rubalja tj oko 6,4 hiljada evra i najavio uvođenje mesečnih dodataka od trećine prosečne plate porodicama za prvo dete. Pored toga država će mladim porodicama pomagati u isplaćivanju hopteke za kupovinu stana.'
http://www.balkanmagazin.net/zdravlje/cid142-176306/opet-bela-kuga-u-rusiji
 
Top