Quantcast

Putin opet postao otac, Alina Kabajeva rodila blizance!

Тихи

Stara legenda
Poruka
96.716
Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, za koju se priča da je u dugogodišnjoj vezi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, navodno je nedavno rodila blizance, pišu ruski mediji, prenosi Dejli mejl.Alina se po ovom pitanju nije oglašavala u medijima, a zvanični Kremlj nikada ne govori o privatnom životu ruskog predsednika. Izvori bliski Kabajevoj rekli su da ne žele da komentarišu glasine.

Prema pisanju ruskih medija, čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju je ranije ovog meseca sređen kako bi se tu smestila bivša gimnastičarka i poslanica u Putinovoj partiji, prenose izvori.

Jedna od vodećih novina u Moskvi je na svom portalu objavila ovu priču, koju je posle iznenada izbrisala. Sergej Kanev, istraživački novinar koji je blizak ruskim obaveštajnim službama, ističe da je Alina rodila blizance.

Obavešten je da je angažovan veliki broj oficira službe bezbednosti, koji su pregledali svaki kutak porodilišta pre njenog dolaska.

"Pola medicinskog osoblja je izbačeno sa tog odeljenja", rekao je on, pozivajući se na sopstveni izvor, prenosi Blic.

Poznati lekar iz Italije je bio taj koji je pomagao na porođaju, uz asistenciju poznatog akademika, direktora medicinskog centra.

"Majka je rodila dva dečaka. Morao je da se obavi carski rez", rekao je on.

Navodno rođenje blizanaca nije spomenuto u medijima koje vodi Kabajeva, koja je sada direktorka Nacionalne medijske grupe. Priča je prvobitno bila otkrivena na sajtu Dom2Life, koji kotroliše tajkun Aleksandar Karmanov.

Vest je objavljena 12. maja kada je Kabajevoj bio rođendan. Intrigantno je to što je Karmanov blizak oligarhu Arkadiju Rotenburgu, jednom od Putinovih najstarijih prijatelja. Izveštaj o rođenju blizanaca je samo jedna u nizu priča o Alini koje su se poslednjih meseci pojavile u ruskim medijima.

Jedan medijski analitičar kaže da mu se čini da se protiv nje navodno vodi kampanja, ali da mu nije jasno ko stoji iza toga. Jedna od teorija je da priče potiču iz Ukrajine, koja sa Rusijom nije u dobrim odnosima od 2014. godine.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=05&dd=21&nav_id=1545022

Srecno bilo predsednice! :klap:

Putin je cudo.

 

Тихи

Stara legenda
Poruka
96.716
Putin getting MARRIED: Kremlin hints President will wed in secret

VLADIMIR Putin looks set to get married after the Kremlin dropped a big hint he will wed in a secretive ceremony.

By Rachel O'Donoghue / Published 16th January 2019
Putin getting married

LOOK OF LOVE: Putin is rumoured to be getting married to Alina Kabaeva (pictured) (Pic: GETTY)
The Russian strongman leader first sent the rumour mill into overdrive that he would tie the knot again after he hinted at it himself in December.
Speaking at a news conference, 66-year-old said: “As a respectable person, I will have to [get married] at some point.”
Putin was reportedly married to Lyudmila Putina from 1983 until their divorce was finalised in 2014.


https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/753826/putin-married-wife-girlfriend-kremlin-russian-government-news

Englezi kazu da se Putin ozenio Alinom u privatnoj ceremoniji.
 
Top