Путин опет међу Србима на јесен?

s_O_k_O

Iskusan
Poruka
5.042
Руски председник Владимир Путин могао би на јесен да посети Србију, када почиње изградња гасовода "Јужни ток" – пише руски лист "Комерсант", позивајући се на изворе у "Гаспрому" у Београду.

Лист, позивајући се на изворе блиске "Гаспрому", наводи да су челни људи нове власти у Србији очекивали Путинову посету и раније, али да због одуговлачења процеса формирања владе сада очекују да дође ове јесени. Путин је прошли пут био у Србији крајем марта 2011. године.

Руски председник је после другог круга председничких избора у Србији разговарао у Москви са новоизабраним председником Србије Томиславом Николићем и поручио му да "може да рачуна на подршку Москве у остваривању своје политике.

Путин је пре неколико дана потврдио да би изградња гасовода Јужни ток могла би да почне до краја године и да је план да буде завршена за две године.

Крак Јужног тока кроз Србију протезаће се у дужини од 411 километара, а процењено је да ће његова изградња коштати 1,9 милијарди евра.

"Комерсант" у данашњем издању пише и о односима Србије и ЕУ и наводи да Европа није забринута због доласка социјалиста и умерених националиста на власт, јер " очекује да ће управо они учинити то што нису могле или нису желеле демократе - да установе нормалне односе са Косовом".

Лист додаје и да зближавање Србије са Русијом неће изазвати нервозу на Западу.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=07&dd=30&nav_category=11&nav_id=630761

http://srb.time.mk/read/53707276cc/0fb7157b08/index.html

Poslednja izmena:
Platin daje časove iz tog predemta ....

Čisto sumnjam, mnogo nervozan...
Ja kad se isprcam meni ovde bude ravno do Kosova ne mogu se naljutim ni na ove internet patriote
Od sedam moderatora on se natakario na mene...

e sad očekujem nekog pametnjakovića da mi kaže da nisam nešto drugo hteo da napišem
pa onda posle te nebuloze idu smajliji podrške
pa onda ja uzvratim
pa obrišu poruke
bez veze skroz
:kafa:

235157.jpg

:worth::worth::worth::worth::worth:

Back