Putin odgovorio na Makronove pretnje Rusiji nuklearnim ratom: Seti se kako ti je prosao Napoleon i njegova vojska!

Nek se seti Volodja kako prodjose Rusi u Krimskom ratu u kom je Francuska imala glavnu rec.

https://en.wikipedia.org/wiki/Crimean_War
Битно је коме Крим припада данас. Још битније је да Севастопољ није тетка Натина база.
Многи су се прерачунали када су очекивали да ће Руси вечно да трпе западно иживљавање у Украјини. Свему дође крај па тако и том иживљавању.
Многи су, исто тако, поспрдно причали о руској немоћи у овом рату а сада се некако почело сва рашчишћавати у њихову корист. Изгледа да је паника завладала на Западу. Баш ме занима због чега.Није ваљда због тога што им иде све од руке у том рату против Русије.

Picopevac Makron ti je novi Napoleon?

Good luck with that
Da on je nosilac tog istog ordena
IMG_1384.jpeg

Čin Velikog majstora Legije časti su nosili svi Napoleoni od A do Š.

Nek se seti i putin da su mu Francuzi vec spalili moskvu

tada vojnici sa bakljama sad ce izdaleka, nuklearkama
Немаш Појма.
Кутузов је сам себи спалио Москву да ови не могу је пљачкају.

Битно је коме Крим припада данас. Још битније је да Севастопољ није тетка Натина база.
Многи су се прерачунали када су очекивали да ће Руси вечно да трпе западно иживљавање у Украјини. Свему дође крај па тако и том иживљавању.
Многи су, исто тако, поспрдно причали о руској немоћи у овом рату а сада се некако почело сва рашчишћавати у њихову корист. Изгледа да је паника завладала на Западу. Баш ме занима због чега.Није ваљда због тога што им иде све од руке у том рату против Русије.
I dalje traje opšta sprdnja s vašom 2-dnevnom operacijom

U stvari sve lošije izgledate vi crvendaći svakim protokom svakih 1000 dana

Back