- Poruka
- 179.175
Lepo sam vam pričao da Rusija i Putin idu do kraja
Zato se nigde ne žuri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mu jos samo dodatnih 1151 dana trodnevne svo.![]()
Lako tebi pricati o matemntici iz udobnosti Dojclanda. Ruski mucenici koji su poslani u svo nemaju takvo misljenje.
Ja živim u Srbiji
Nista RF. Bas se pitam zasto.
Koliko god
matematika će na kraju učiniti svoje
22:1
Za to vreme kod vas sve gore
evropskim zenama treba 5 godina da naoruzaju eu, kazu da ce tek tada biti spremna eu da se odupre invaziji rusije, na americku pomoc vise ne racunaju, ali treba izdrzati 5 godina, zali Boze ukre, samo ih kljukaju amfetaminima kao nacisti sto su radili, i guraju u smrt, umesto da se predajuTreba mu jos samo dodatnih 1151 dana trodnevne svo.![]()
Treba mu jos samo dodatnih 1151 dana trodnevne svo.![]()
Koliko god
matematika će na kraju učiniti svoje
22:1
Za to vreme kod vas sve gore
A sta Putin urlice kao bolesnik?
Lepo sam vam pričao da Rusija i Putin idu do kraja
Zato se nigde ne žuri
Lako tebi pricati o matematici iz udobnosti Dojclanda. Ruski mucenici koji su poslani u svo pakao nemaju takav luksuz za rezon.
Još malo da poubija civila i protera još koje milionče... satanističko seme
a na osnovu cega tvrdis da bi rusija onda promenila bilo sta?Botoksirani ide na onaj svijet uskoro.
Zato sto ih je zapad naucio da iz Rusije nista nije rusko vec Putinovo.a na osnovu cega tvrdis da bi rusija onda promenila bilo sta?
navaljni da se ne bi vratio sa onog sveta?
Ovaj je zahebavao od 2014., pa i on dolijao:To putin ponavlja jos od 2014ste
Misliš na onu 48-časovnu “antiterorističku operaciju” protiv Donbasa?Treba mu jos samo dodatnih 1151 dana trodnevne svo.![]()
Kako misliš kao, on jeste bolesnik.A sta Putin urlice kao bolesnik?
Botoksirani ide na onaj svijet uskoro.
dolijao i prigožin što je bio general i član vrhovnog štaba a kamoli neće i ovaj običan regrut