- Poruka
- 16.622
rusi su vec poceli sa gradnjom baza u abhaziji i juznoj osetiji, tamo ce biti stacionirani najmoderniji ruski tenkovi, prave aerodrom za strateske bombardere takodje
fala bogu.
oni se useljavaju, nato se iseljava sa kosova...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rusi su vec poceli sa gradnjom baza u abhaziji i juznoj osetiji, tamo ce biti stacionirani najmoderniji ruski tenkovi, prave aerodrom za strateske bombardere takodje
Једно питање: Треба ли Путин да буде већи србин од нашег председника и нас самих ?
Кад ова власт почне да прича више о Косову уместо о Европи и НАТО-у, можда ће се неко замислити тек онда над нашим проблемом.
ne lupaj gluposti,jedno je politika i interes a drugo je naivnost i verovanje u kojekakve bajke i mitove! Rusi nam nikad nisu bili prijatelji,oni nas iskoriscavaju (kupuju nam fabrike za dzabe),koriste nas za prepucavanje sa SAD-om i uvek mi i male zelje naebemo zbog velikih sila! Kad im bude odgovaralo priznace i Kosovo,a sve dok im je u interesu da Kosovo nije nezavisno,nece ga priznati! Mada posle zavrsetka gasovoda Juzni tok mozemo da ocekujemo da priznaju Kosovo kao nezavisno! Ako bih ikada birao izmedju komunistickog sljama iz Rusije i kapitalistickog sljama iz Sad-a,izabrao bih Evropsku uniju i Nato kao saveznika,jer oni nikad ne prodaju svoje saveznike,a Rusi su nas ispaljivali vise puta kroz istoriju! svakog za nas u svetu boli ona stvar,ako se ne smirimo i ne uvucemo se u bulju nekim zemljama propascemo totalno ali te zemlje kojim treba se uvlaciti sigurno nisu Kina ni Rusija jer sta ce njima ovako mala zemljica koja je okruzena neprijateljskim snagama i narod koji zivi u bedi?Jos ako dodamo problem teritorijalnog integriteta...
ko vam je kriv shto ste dok su se delile karte vi bili u toiletu. sad imate volgu i astrahan i srechan vam put.![]()
ne lupaj gluposti,jedno je politika i interes a drugo je naivnost i verovanje u kojekakve bajke i mitove! Rusi nam nikad nisu bili prijatelji,oni nas iskoriscavaju (kupuju nam fabrike za dzabe),koriste nas za prepucavanje sa SAD-om i uvek mi i male zelje naebemo zbog velikih sila! Kad im bude odgovaralo priznace i Kosovo,a sve dok im je u interesu da Kosovo nije nezavisno,nece ga priznati! Mada posle zavrsetka gasovoda Juzni tok mozemo da ocekujemo da priznaju Kosovo kao nezavisno! Ako bih ikada birao izmedju komunistickog sljama iz Rusije i kapitalistickog sljama iz Sad-a,izabrao bih Evropsku uniju i Nato kao saveznika,jer oni nikad ne prodaju svoje saveznike,a Rusi su nas ispaljivali vise puta kroz istoriju! svakog za nas u svetu boli ona stvar,ako se ne smirimo i ne uvucemo se u bulju nekim zemljama propascemo totalno ali te zemlje kojim treba se uvlaciti sigurno nisu Kina ni Rusija jer sta ce njima ovako mala zemljica koja je okruzena neprijateljskim snagama i narod koji zivi u bedi?Jos ako dodamo problem teritorijalnog integriteta...
Не продаје НАТО своје савезнике? Рамсфелд је био велики пријатељ Садама Хусеина 80их година прошлог века. Ишао је у Багдад и слао биолошко и хемијско оружје у Ирак! Тај исти човек ће на крају бити један од убица Садама Хусеина. Жак Ширак је био кућни пријатељ Садама Хусеина, човек који се залагао да Ирак постане атомска сила.
Шта је са Осамом бин Ладеном? Највећи савезник САД 80их и 90их година прошлог века. Кућни пријатељ породице Буш! 2001. године се лечи у болници у Кувајту, а један од посетилаца је био Буш ср. Али Америма је требао нови непријатељ Исто као што је Хитлер лагао 1939. године, тако су Амери 2001. године лагали.
Заборављаш како су нас издали? Четници су били једини савезник САД на Балкану. На интервенцију Черчила, који шири лажи о ЈВуО, САД прелази на страну загорског кољача.
Толико о верности западних савезника.
На другој страни имаш Русију, која је 1914. године одмах стала на страну Србије, док су французи и енглези, ти "наши вековни савезници" писали како би Србију требало уништити, јер само изазива ратове. Не би се никад српска војска вратила у отаџбину, да није интервенисао руски цар, па су французи под притиском послали бродове за превоз наше војске. Руси су жртвовали своју државу за спас Србије. Није њих нико напао - чак су Немци радили све, да не дође до рата са Русијом.
А шта смо ми урадили за Русе? Загорац нас је посвађао са Русима. Током рата у Авганистану смо водили пропаганду против совјетске армије, која "убија недужне талибане". Где су наши добровољци у Чеченији, Осетији, Абхазији?
Хоћемо у ЕУ, хоћемо у НАТО. НАТО поставља ракетне системе усмерене против Русије. Ми се са својом жељом да постанемо члан ЕУ и НАТО директно уписујемо у листу непријатеља Русије. Ми смо стали на страну оних који нас убијају, који су протерали на стотине хиљада Срба из Крајине и са Космета.
Али није крив ни запад. Крива је демократска власт, која је дала зелено светло да се Космет издвоји из Србије и која ће, уколико учврсти диктатуру, пре Русије признати независно Косово!
Poređenje Kosova sa Južnom Osetijom i Abhazijom kako ga je prezentovao ruski premijer Putin izaziva nedoumicu oko ubeđenja da nas Rusija apsolutno podržava kada je Kosovo u pitanju. Biće da se Kosova dotakao usput, vereovatno na pitanje novinara, ali je ostao utisak da ga to baš mnogo i ne zanima.
Dakle, Putin je izjavioda su Južna Osetija i Abhazija stekle međunarodni pravni subjektivitet od trenutka kada ih je priznala makar i jedna država. "Međunarodni pravni subjektivitet Abhazije i Južne Osetije nastupa od trenutka njihovog priznavanja od strane makar jednog subjekta međunarodnih odnosa", rekao je Putin novinarima nakon susreta sa predsednikom Južne Osetije Eduardom Kokojtijem. On je naglasio da je "time priznanje od strane Rusije dovoljno". Kako je prenela agencija Itar-Tas,
Putin je ocenio da je u tom smislu poređenje Kosova sa Južnom Osetijom i Abhazijom potpuno osnovano. "S moralno gledišta, potpuno je osnovano poređenje Kosova, presedana Kosova, sa Abhazijom i Južnom Osetijom. Nikakve razlike u suštini nema. I u jednom i u drugom slučaju postoje etnički konflikti, i u jednom i u drugom slučaju su postojala kršenja zakona", ocenio je ruski premijer. Abhazija je de facto nezavisna republika a de jure deo Gruzije. Rusija je 26.08.2008.godine priznala Republiku Abhaziju kao nezavisnu državu.
Južna Osetija se de facto otcepila od Gruzije i proglasila nezavisnost koju je Rusija priznala.
Kosovo se de facto otcepilo od Srbije i proglasilo nezavisnost koju je priznalo mnogo drzava u svetu.
super!Kao sto vidis,Rusija je srpsku nezgodu umela lepo da implementira u svoju korist. Nista vise od toga,ali shvatice vec rusoljupci da je sve na ovom svetu u politici stvar interesa a ne ljubavi.
Kao prvo mi smo sjebali Hitlera a ne on nas (prekrsili smo sporazum sa njim) i potpuno razumem zasto nas je izgazio!
SAD,oni prodaju svoje saveznike i cas si mi prijatelj ako mi to odgovara,a ako mi ne odgovara e onda cu da te bijem! Osama Bin Laden je njihov covek,postavljen kao opravdanje za eksplataciju nafte i napad na zemlje bliskog istoka!
Rusija nas je izdala prvi put kad je sklopila mir sa Turskom i Turci nas pregazili,Ruje su nas tele tuci dok je bio i copavi na vlasti,pa su nas sjebali 99,pa ce i sad! Nema prijateljstva medju drzavama,samo interes! Ako je interes Rusiji da nas podrzava,podrzavace nas, nema tu nikakvog bratstva i tih sranja i bajki,samo interes,a ako nemaju interes onda ce raditi ako treba protiv nas! To je politika,a ostalo je sve fikcija i necije zelje ili zatupljenost!
ma naravno.
disi malo sad, udahni - izdahni i ponavljaj u sebi - sve je interes.
sve je interes.
sve je inter...
sve je ...i ..
super!
i mada si jedno 4 strane bespotrebne diskusije ovog topika propustio, svi cemo sad da se posluzimo tvojim postom i proglasimo ga za jednu jedinu istinu..
koji si ti bre shestar...
U redu je!
cini mi se da tvoji zapadni tutori nemaju problema da to tako shvate:
http://www.google.ca/search?hl=en&c...ssian+humiliation+in+Kosovo&btnG=Search&meta=
p.s. nadam se da ti engleski nije problem
Imam zapadne tutore ?
Zapad je sa Kosovom napravio presedan, i prvi pokrenuo prekrajanje granica. Rusija je mogla davno da prizna Abhaziju i Osetiju, ali nisu (razlozi su mnogobrojni).Sada kad su EU (gotovo sve zemlje) i USA priznali Kosovo, Rusija nema razloga da ne igra istu igru, tj ponasa se isto kao i oni. Zapad je priznanjem Kosova ucinio veliku uslugu Osetiji.
I ja podrzavam nezavisnost Abhazije i Juzne Osetije.
Kao prvo mi smo sjebali Hitlera a ne on nas (prekrsili smo sporazum sa njim) i potpuno razumem zasto nas je izgazio!
SAD,oni prodaju svoje saveznike i cas si mi prijatelj ako mi to odgovara,a ako mi ne odgovara e onda cu da te bijem! Osama Bin Laden je njihov covek,postavljen kao opravdanje za eksplataciju nafte i napad na zemlje bliskog istoka!
Rusija nas je izdala prvi put kad je sklopila mir sa Turskom i Turci nas pregazili,Ruje su nas tele tuci dok je bio i copavi na vlasti,pa su nas sjebali 99,pa ce i sad! Nema prijateljstva medju drzavama,samo interes! Ako je interes Rusiji da nas podrzava,podrzavace nas, nema tu nikakvog bratstva i tih sranja i bajki,samo interes,a ako nemaju interes onda ce raditi ako treba protiv nas! To je politika,a ostalo je sve fikcija i necije zelje ili zatupljenost! Nato je jedno, a SAD je drugo! Jeste da SAD komanduje i vodi kolo,ali malko je drugacije!