Putin o Kosovu i Abhaziji

pa ondos snaga se menja iz dana u dan, gde ti zivis?

90-e su prosle alooo!

Ja zivim u Beogradu, i nista mi ne znaci tvoja recenica "odnos snaga se menja iz dana u dan"

u stvari, takva uopstena recenice, sem sto nista ne govori, nema nikakvu podlogu u cinjenicama...dakle, ako kazes" odnos snaga se menja iz dana u dan", onda budi spreman da to dokumentujes, objasnis, obrazlozis...

kako se menja, u ciju korist se menja, po kojim se to pokazateljima vidi???

a to , sto ti kazes, "90 su prosle...ALOOOOOO", je suvise slab argument..imas li ti nesto konkretno da pokazes, ili kazes, u korist svoje teze o "svakodnevnom menjanju odnosa snaga"????

Opet,i da se promeni apsurdno je da Rusija i Srbije pobede 26 država,a dok se odnos snaga promeni Srbija će biti jedna od članica...

Apsurdno je uopste misliti o nekoj vojnoj uniji izmedju najvece drzave na svetu, i srbije sa svojih 8 miliona stanovnika i povrsinom nedovoljnom da dobar auto razvije punu brzinu.

nikakve zajednicke interese tako dijametralno razlicite drzave ne mogu da imaju, sem ova veca da proguta malu, ako joj se cefne, i ako misli da tako treba.

Ja zivim u Beogradu, i nista mi ne znaci tvoja recenica "odnos snaga se menja iz dana u dan"

u stvari, takva uopstena recenice, sem sto nista ne govori, nema nikakvu podlogu u cinjenicama...dakle, ako kazes" odnos snaga se menja iz dana u dan", onda budi spreman da to dokumentujes, objasnis, obrazlozis...

kako se menja, u ciju korist se menja, po kojim se to pokazateljima vidi???

a to , sto ti kazes, "90 su prosle...ALOOOOOO", je suvise slab argument..imas li ti nesto konkretno da pokazes, ili kazes, u korist svoje teze o "svakodnevnom menjanju odnosa snaga"????

to sto zivis u beogradu ne znaci da zivis na planini.
imas internet, mozes da se obavestis sam, sto ja da ti prepricavam nesto sto ceo svet zna i oseca - da dolazi velika promena.
ako ne znas neki strani jezik, imas stvari i na sprskom.

potrudi se sam

to sto zivis u beogradu ne znaci da zivis na planini.
imas internet, mozes da se obavestis sam, sto ja da ti prepricavam nesto sto ceo svet zna i oseca - da dolazi velika promena.
ako ne znas neki strani jezik, imas stvari i na sprskom.

potrudi se sam

:D
sto ja da ti prepricavam nesto sto ceo svet zna i oseca - da dolazi velika promena.

zar nije jednostavnije da kazes:" nemam pojma kakva je situacija u odnosima zapada i rusije, nemam nikakve podatke, ali bih voleo da rusija postane najveca sila, i da zapad propadne , kao mooda kroz pocepane gace"

i to bi mogao da akceptiram kao tvoje misljenje, zelju, i tu nema diskusije...

a argument tipa " ceo svet zna i oseca" opet ne znaci nista...sem sto se platkas bez razloga :think:

pitam se, :think:

da li su rusi kupili naftnu industriju da bi nekome "zaprzili corbu" ili da bi zaradili pare???:think:

nesto mi govori da o corbi nisu ni razmisljali...:roll:

Ти треба прво да схватиш да је гаспром ефектно оружје експанзије и успостављања руске доминације, много ефектније од њихове војске, нису се џабе американци залетели да праве рафинерију у смедереву...ево ти ова мапа да ти се сложе коцкице
file.php

a ti si , kanadjanin??

pa sto ne kazes:mrgreen:...a sto te interesuje gde zivim?? da se nisi , boze sacuvaj zaljubiska??? pu da zlo ne cuje:bljak:

posebno cenim dopisnike iz amerike , kanade i australije , koji tako strastveno sa desetak hiljada km daljine bistre srpsku politiku...:roll:

ja sam srbin, jagodinac.

i nisam se zaljubiska, beograd prezirem iz odredjenih razloga, samo sam hteo da saznam sa koje si periferije, unutrasnjosti beograda, odakle ti familija, iz kog si donjeg prchajevca doso pa sad kao ovde trubis da si iz beograda.

da ti nisu familiuju doveli rusi na tenkovima? ono, oteli tudje stanove i lozili ognjista na parketu?

cisto da saznam sto mrzis ruse.

jer tako to ide, ko pomogne ponizenom dziberu, taj dziber posle mrzi iz dna duse dobrotvora.

ja sam srbin, jagodinac.

i nisam se zaljubiska, beograd prezirem iz odredjenih razloga, samo sam hteo da saznam sa koje si periferije, unutrasnjosti beograda, odakle ti familija, iz kog si donjeg prchajevca doso pa sad kao ovde trubis da si iz beograda.

da ti nisu familiuju doveli rusi na tenkovima? ono, oteli tudje stanove i lozili ognjista na parketu?

cisto da saznam sto mrzis ruse.

jer tako to ide, ko pomogne ponizenom dziberu, taj dziber posle mrzi iz dna duse dobrotvora.

tesko da si ti iz Jagodine, Jagodina je , bre , metropola, Pre ce biti da si iz nekog sela blizu Jagodine. Tako to biva, kada se pokondiri gastarbajter ...pa jos prezire Beograd:mrgreen:

vidjao sam to u vojsci, svojevremeno, Desetari i vodnici iz bosanskih vukojebina, su isto tako reagovali na beograd kao ti...iskompleksirano, tuzno , jadno ....ali, sta ces, niko ti nije kriv, brate, sto si se rodio u selu kraj Jagodine. Da si malo vise covek, a malo manje govedo, mozda te to provincijsko ludilo ne bi toliko zahvatilo:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rusiju ne mrzim, ali nemam razlog ni da je volim. srbin sam pa nemam zasto da onanisem nad ruskim izvorima nafte i gasa, kao ti i tvoji istomisljenici.

narocito si mi ti smesan, koji zivis u kanadi, a patis za rusijom. i pljujes zapad:hahaha::hahaha:

e tu bi mogla da se primeni ova tvoja

da su znali kanadjani kakvog dzibera primaju, dali bi mu kartu za novosibirsk , da tamo uziva u carima ruskih gasovoda :mrgreen:

tesko da si ti iz Jagodine, Jagodina je , bre , metropola, Pre ce biti da si iz nekog sela blizu Jagodine. Tako to biva, kada se pokondiri gastarbajter ...pa jos prezire Beograd:mrgreen:

vidjao sam to u vojsci, svojevremeno, Desetari i vodnici iz bosanskih vukojebina, su isto tako reagovali na beograd kao ti...iskompleksirano, tuzno , jadno ....ali, sta ces, niko ti nije kriv, brate, sto si se rodio u selu kraj Jagodine. Da si malo vise covek, a malo manje govedo, mozda te to provincijsko ludilo ne bi toliko zahvatilo:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rusiju ne mrzim, ali nemam razlog ni da je volim. srbin sam pa nemam zasto da onanisem nad ruskim izvorima nafte i gasa, kao ti i tvoji istomisljenici.

narocito si mi ti smesan, koji zivis u kanadi, a patis za rusijom. i pljujes zapad:hahaha::hahaha:

e tu bi mogla da se primeni ova tvoja

da su znali kanadjani kakvog dzibera primaju, dali bi mu kartu za novosibirsk , da tamo uziva u carima ruskih gasovoda :mrgreen:

e moj ti kompleksasu, bio sa sela, bio iz jagodine, bio iz pomoravlja, ja sam ja pre svega. znam ko sam, ko su moji, odakle su i jako sam ponosan na njih.
i to zna i oseti svaka susa na ovoj planeti kad se nadje sa mnom oci u oci ili kad sa mnom hoce malo da diskutuje na nekoliko jezika.

ti tvoje mrchajevce krijes ko zmija noge?

sto se stidis bre covece?
cemu kompleksi baogradzanine?

e moj ti kompleksasu, bio sa sela, bio iz jagodine, bio iz pomoravlja, ja sam ja pre svega. znam ko sam, ko su moji, odakle su i jako sam ponosan na njih.
i to zna i oseti svaka susa na ovoj planeti kad se nadje sa mnom oci u oci ili kad sa mnom hoce malo da diskutuje na nekoliko jezika.

ti tvoje mrchajevce krijes ko zmija noge?

sto se stidis bre covece?
cemu kompleksi baogradzanine?

ma ja sam tu, ljakse , kao i ti, samo ne iz okoline Jagodine, nego sa Kosutnjaka. Mislim, onog u Beogradu...:hahaha::hahaha::hahaha:

a sto vas, seljake, tako boli Beograd??...sto su Beogradjani krivi sto vam se tata pentrao na mamu u stali umesto u stanu na Terazijama???:eek:

Poređenje Kosova sa Južnom Osetijom i Abhazijom kako ga je prezentovao ruski premijer Putin izaziva nedoumicu oko ubeđenja da nas Rusija apsolutno podržava kada je Kosovo u pitanju. Biće da se Kosova dotakao usput, vereovatno na pitanje novinara, ali je ostao utisak da ga to baš mnogo i ne zanima.

Dakle, Putin je izjavioda su Južna Osetija i Abhazija stekle međunarodni pravni subjektivitet od trenutka kada ih je priznala makar i jedna država. "Međunarodni pravni subjektivitet Abhazije i Južne Osetije nastupa od trenutka njihovog priznavanja od strane makar jednog subjekta međunarodnih odnosa", rekao je Putin novinarima nakon susreta sa predsednikom Južne Osetije Eduardom Kokojtijem. On je naglasio da je "time priznanje od strane Rusije dovoljno". Kako je prenela agencija Itar-Tas,

Putin je ocenio da je u tom smislu poređenje Kosova sa Južnom Osetijom i Abhazijom potpuno osnovano. "S moralno gledišta, potpuno je osnovano poređenje Kosova, presedana Kosova, sa Abhazijom i Južnom Osetijom. Nikakve razlike u suštini nema. I u jednom i u drugom slučaju postoje etnički konflikti, i u jednom i u drugom slučaju su postojala kršenja zakona", ocenio je ruski premijer. Abhazija je de facto nezavisna republika a de jure deo Gruzije. Rusija je 26.08.2008.godine priznala Republiku Abhaziju kao nezavisnu državu.

Južna Osetija se de facto otcepila od Gruzije i proglasila nezavisnost koju je Rusija priznala.

Kosovo se de facto otcepilo od Srbije i proglasilo nezavisnost koju je priznalo mnogo drzava u svetu.

Ko ne shvata ovaj tekst?Putin u njemu kaze:"ako vi mozete da priznate kosovo,i ponasate se kao da je nezavisna drzava,mozemo i mi sa ove dve".
ovde ce se videti ko ce prvi odustati.Ne bi me cudilo da Rusi pocnu tamo da grade baze(mozda cak i pomazu malo nuklearkama(:eek:)),mislim,ako to mogu ameri,sto ne bi mogli oni?

Ko ne shvata ovaj tekst?Putin u njemu kaze:"ako vi mozete da priznate kosovo,i ponasate se kao da je nezavisna drzava,mozemo i mi sa ove dve".
ovde ce se videti ko ce prvi odustati.Ne bi me cudilo da Rusi pocnu tamo da grade baze(mozda cak i pomazu malo nuklearkama(:eek:)),mislim,ako to mogu ameri,sto ne bi mogli oni?

rusi su vec poceli sa gradnjom baza u abhaziji i juznoj osetiji, tamo ce biti stacionirani najmoderniji ruski tenkovi, prave aerodrom za strateske bombardere takodje

Back