Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 42.574
Putin: nismo se tako dogovorili da trodnevna SVO traje već treću godinu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vama šipcima sve traje čitavu večnostPutin: nismo se tako dogovorili da trodnevna SVO traje već treću godinu.
Već se nabralo 100 dana, moćna Rusija ne može riješiti teroriste za 100 dana?Нема окупатора, то су убачене терористичке групе, које ће убрзо бити уништене.
Ti se kupaš u ukrajinskoj krvi i uživašUkrajinci su napravili neverovatnu i kobnu grešku 1994. prihvativši da predaju Rusima 3000 atomskih bombi u zamenu za garancije da ih neće napadati. Kad imaš takav arsenal bolja garancija ti ne treba.
То шта теби излгеда је крајње ирелевантно.Meni to izgleda kao okupacija
A nije ti čudo što ni Kuba nije smjela imati ruske rakete.Za Putina, neutralna Ukrajina znači državu koja održava bliske veze s Rusijom, posebno u područjima energetike i vojne suradnje. Bilo kakvo udaljavanje Ukrajine od ruskog utjecaja u tim sferama ponovno bi došlo do optužbi protiv Zapada za pokušaje podrivanja ruske sigurnosti i interesa. Dakle, iako te zlostavljam, ostaješ sa mnom u braku. Budi dobra, pa možda prođeš s kojom modricom manje...
Nisu bile njihove. Nit su znali što s njima.Ukrajinci su napravili neverovatnu i kobnu grešku 1994. prihvativši da predaju Rusima 3000 atomskih bombi u zamenu za garancije da ih neće napadati. Kad imaš takav arsenal bolja garancija ti ne treba.
Dobro, uvjeri nas da velika Rusija 100 dana ima teroriste na svom teritorijuТо шта теби излгеда је крајње ирелевантно.
Tu si u pravu, naivci su vjerovali ruskoj riječi i potpisu.Nisu bile njihove. Nit su znali što s njima.
Ja sam uvijek u pravu.Tu si u pravu,naivci su vjerovali ruskoj riječi i potpisu.
Nisi, najčešće si ravnozemljaš.Ja sam uvijek u pravu.
Koliko si puta pelcovan Fauccijevim otrovom?Nisi, najčešće si ravnozemljaš.
Nisam pio Trampov izbljeljivač.Koliko si puta pelcovan Fauccijevim otrovom?
Bolje bi bilo da nisi nasjeo na mantru, misli na druge - otruj seNisam pio Trampov izbljeljivač.
Dezinfekcija iznutra.
Korona nije nepostojeća, no ne liječi se MRNA terapijom koju zovu cjepivom.Zašto bi bilo bolje
Pitaj avaxxa @KESH koji je skoro napustio ovaj forum, a i kuglu zemljasku, nakon što ga je nepostojeća korona prikovala.
Eto, Darwin na djelu.
Pda, bolje je homeoterapija, voda pamti. Ne trolaj više temu s tim dječjim pametovanjemKorona nije nepostojeća, no ne liječi se MRNA terapijom koju zovu cjepivom.
Eugeničarska ekipa prodala jeftin štos a ti nasjeo.
Ne, lijek postoji za koronu i zove se remdesivir.Pda, bolje je homeoterapija, voda pamti. Ne trolaj više temu s tim dječjim pametovanjem
Dečko dobije Nobela za princip mRNA cjepiva, ali Agafja između friganja girica i pomfrita saznala pravu istinu.Ne, lijek postoji za koronu i zove se remdesivir.
Ti si podlegao pritisku korona fašista i predao se.
Koji dečko?Dečko dobije Nobela za princip mRNA cjepiva, ali Agafja između friganja girica i pomfrita saznala pravu istinu.
A ne ne, kakva struka: slušam tebe, ti provjeriš činjenice i doneseš zaključakda je nobelovac usrao motku i da je pravali lijek onaj za konje i kobile.Koji dečko?
Slušaj struku.
Pa daj ime Nobelovca. Uvijek je spam kad nemaš odgovor.A ne ne, kakva struka: slušam tebe, ti provjeriš činjenice i doneseš zaključakda je nobelovac usrao motku i da je pravali lijek onaj za konje i kobile.
Dosta spamanja teme.
Мислиш да је због цјепива "опаљен"?Korona nije nepostojeća, no ne liječi se MRNA terapijom koju zovu cjepivom.
Eugeničarska ekipa prodala jeftin štos a ti nasjeo.
Imaš Yandex?Pa daj ime Nobelovca. Uvijek je spam kad nemaš odgovor.
Prvi si krenuo s ravnozemljašenjem
Koprcaj se sad