mario80
Legenda
- Poruka
- 70.780
Nema od tog posla ništa, mogu jedino ako odsele u ameriku.Jedini dobrosusedski odnosi mogu da budu kad Ukrajina bude Nato član.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema od tog posla ništa, mogu jedino ako odsele u ameriku.Jedini dobrosusedski odnosi mogu da budu kad Ukrajina bude Nato član.
Kako ne laze? Nezavisnost ne moze biti uslovljena, nezavisan si ili nisi trece nema.Bas je lepo imati predsednika koji ne laze.
Kod Putina nema kamate a kompleks kod Gelendzika za koji se do skora nije znalo ciji je dzabalesko njegovom oligarhu koji ce ga kad padne prasina "prodati" Putinu.Koliko je učešće i kamata za stambeni kredit u Americi a koliki u Rusiji? To je ono što prosečnog čoveka interesuje. Kao i cena tog stana ili kuće u odnosu na platu.
građani ne postoje u tim tkz. raspalim nepriznatim nacional naci državama...to je kao da je u kolonijalnom vijetnamu ili indoneziji postojao građaninKosovo i Ukrajina pripadaju gradjanima Kosova i Ukrajine, a ne Trampu, Putinu ili Vucicu.
Можда, у видео игрицама.Onaj dio bivše Rusije koji su Ukrajinci vratili matici.
Pomesao si ti to sa tvojom okupiranom Rusijom.građani ne postoje u tim tkz. raspalim nepriznatim nacional naci državama...to je kao da je u kolonijalnom vijetnamu ili indoneziji postojao građanin
Jel ima TV Hepi još nekih cirkuzanata, iii je Šeki jedini dobio honorar danas?
Путин и Трамп су добри пријатељи. Ускоро следи сусрет њих двојице, пази шта ти кажем.Nije problem to što je Putin pametan već što su američki lideri glupi
Donald Trump
P.S. Putin i Tramp se medjusobno nahvalili da bi ovi antiPutinovci od blama sebe ttebali da banuju nedelju dana od foruma
......ili će da puste Putina da uzme kolko on misli da treba od Ukrajine?
Zenu bas najvise treba da cuvas od dobrih prijatelja.Путин и Трамп су добри пријатељи. Ускоро следи сусрет њих двојице, пази шта ти кажем.
Де Систи то неће лако поднети, али шта се ту може.
DAl ce se sresti ne znam. Interesi su im potpuno suprotni. Tu nema dogovora. Neko ce pobediti, videcemo ko.Путин и Трамп су добри пријатељи. Ускоро следи сусрет њих двојице, пази шта ти кажем.
Мислиш да ће Путко повалити Меланију?Zenu bas najvise treba da cuvas od dobrih prijatelja.
To kako dobar prijatelj zna da ti ga zavuce, to ne zna niko tako dobro.
Много мање супротни од интереса, идеја и циљева Камале Харис.DAl ce se sresti ne znam. Interesi su im potpuno suprotni. Tu nema dogovora. Neko ce pobediti, videcemo ko.
I kako sad, jel Rusija cjelovita ili okupiranaМожда, у видео игрицама.
У ствари не,чак и тамо је то немогуће.
Ко је рекао да је Русија окупирана?I kako sad, jel Rusija cjelovita ili okupirana
Odluči se, ne može oboje istovremeno
Znači pusi greberZasto?
Mene boli k za Ukr i Rus, ja sam samo za smrt WOKE kulture.
A šta radi ukrajinska vojska na teritoriji RusijeКо је рекао да је Русија окупирана?
Добија батине.A šta radi ukrajinska vojska na teritoriji Rusije
Mlate Rusi po okupatorima., to želiš reći?Добија батине.
samo se vi nadajte da ce on da uzima od nje, i kao nesto joj ostavi, a ja vam kazem da ce da je ukine, UKIDANJE je jedino moguce za demilitarizaciju, jer uvek bi makar jedan njen deo ostao anti-rusijaili će da puste Putina da uzme kolko on misli da treba od Ukrajine?
i mi ameri cemo da izadjemo iz nafoa, jedino ako se usele u srbiju, cujemo aljek siftar je zagrizao nafo patku, pomaze ukre, kresno bi olenu itdNema od tog posla ništa, mogu jedino ako odsele u ameriku.
ceka da ih zla vestica ubaci u kotlic kao ivicu i maricuA šta radi ukrajinska vojska na teritoriji Rusije
Нема окупатора, то су убачене терористичке групе, које ће убрзо бити уништене.Mlate Rusi po okupatorima., to želiš reći?
Imaš malo problema s osnovnom logikom pa se malo zapetljamo pa malo počnemo pričati o rijetkim vrstama ptica.