Putin ne odbacuje mogućnost kandidovanja za predsjednika Rusije

• Začetnik teme Začetnik teme Mingo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mingo

Poznat
Banovan
Poruka
8.115
110413096.jpg

Vijesti iz svijeta
Putin ne odbacuje mogućnost kandidovanja za predsjednika Rusije

Ruski premijer Vladimir Putin izjavio je danas da ni on, ni predsjednik Dmitrij Medvedev nisu odbacili mogućnost kandidovanja na predsjedničkim izborima u martu 2012. godine, prenijele su ruske novinske agencije.
Putin je rekao da "gužva" povodom izbora ometa rad Vlade i Kremlja.

Medvedev je juče izjavio da će uskoro donijeti odluku o tome da li će se ponovo kandidovati za predsjednika na izborima u martu 2012. godine.

"Ne odbijam mogućnost da ću se ponovo kandidovati za predsjednika. Odluka će biti donesena u bližoj budućnosti", rekao je Medvedev za kinesku televiziju CCTV.

Medvedev i premijer Vladimir Putin ranije su najavili da će zajedno donijeti odluku o predsjedničkom kandidatu na sljedećim izborima.

Putin je 2008. godine podržao kandidaturu Medvedeva, a on je poslije dva predsjednička mandata postao premijer.

(SRNA)

Ovo je smijesno.:lol:Ova dvojica Medvedev i Putin se medjusobno premjestaju i prave rokadu na tronu Rusije i to dovoljno govori da Rusija nema demokraciju koju zeli Zapad.Mislim da bi Rusiji najbolje bilo da uvede Monarhiju jer ako narod procjenjuje da nema boljeg covjeka od Vladimira Putina onda je najbolje da se procedura premjesti na Monarhiju i tako izabere legitimno Vladimir Putin za Ruskog Cara.Druge opcije nema sem da se Putin ostavi politike jer je suvise dugo na vlasti a sve ovo sto se djesava Zapadni analiticari ocjenjuju ka krsenje demokratskih principa.

Логично је да Цар поново заседне за престо.
Потребно је коначно решити Чеченско питање, довршити превођење мунгоса у свету православну веру, и с обзиром да су Амери испушили у свеЦким разерама онако баш момачки, извршити нову поделу сфера интереса у Европи између Немачке и Русије.
И да, наравно, са све Израелом неопходно је декомпоновати Турску.

To ce malo morgen jer muslimani nemaju namjeru da prijedju u Pravoslavlje jer muslimani vole Islam i oni ce ostati vjerni Allahu.Inace najaznacajnija republika u Rusiji je Tatarstan koji je naseljen muslimanima Tatarima i oni imaju svoje Dzamije i klanjaju se Allahu a Putin mora odrzati obecanje da sagradi DEzamiju u centru Moskeve i da tako Moskovski muslimani mogu ici u dzamiju da se klanjaju Allahu.Inace sto se tice Cecenije Putin tu nista ne moze rijesiti jer Putin nije neka figura koja moze utjecati na Ceceniju jer Cecenija je jednom bila nezavisna i mozda ce opet biti nezavisna ali sigurno je da muslimani ne zele Pravoslavlje jer drzai im je Muhammed s.a.v.s. od Krsta kome se Krscani klanjaju.

To ce malo morgen jer muslimani nemaju namjeru da prijedju u Pravoslavlje jer muslimani vole Islam i oni ce ostati vjerni Allahu.Inace najaznacajnija republika u Rusiji je Tatarstan koji je naseljen muslimanima Tatarima i oni imaju svoje Dzamije i klanjaju se Allahu a Putin mora odrzati obecanje da sagradi DEzamiju u centru Moskeve i da tako Moskovski muslimani mogu ici u dzamiju da se klanjaju Allahu.Inace sto se tice Cecenije Putin tu nista ne moze rijesiti jer Putin nije neka figura koja moze utjecati na Ceceniju jer Cecenija je jednom bila nezavisna i mozda ce opet biti nezavisna ali sigurno je da muslimani ne zele Pravoslavlje jer drzai im je Muhammed s.a.v.s. od Krsta kome se Krscani klanjaju.
:hahaha::zcepanje::rotf:
А па да, замало.
А шта би са оних 2 милиона од 14 милона муслимана у Русији, а???
То је 15% мунгоса који су из ислама прешли у православље.
Тај модел би морали проучити и применити у домаћим условима!!!
:think:

А па да, замало.

To je dezinformacija!!

Ovo je smijesno.:lol:Ova dvojica Medvedev i Putin se medjusobno premjestaju i prave rokadu na tronu Rusije i to dovoljno govori da Rusija nema demokraciju koju zeli Zapad.Mislim da bi Rusiji najbolje bilo da uvede Monarhiju jer ako narod procjenjuje da nema boljeg covjeka od Vladimira Putina onda je najbolje da se procedura premjesti na Monarhiju i tako izabere legitimno Vladimir Putin za Ruskog Cara.Druge opcije nema sem da se Putin ostavi politike jer je suvise dugo na vlasti a sve ovo sto se djesava Zapadni analiticari ocjenjuju ka krsenje demokratskih principa.

Mingo, do sad sam se premišljao, ali sad sam sto posto siguran da ti nisi musliman, već da se samo tako predstavljaš. Svaka čast čovječe, ovoliko da ih za***avaš je vrh! :D

33eo1ux.jpg

Председатель Правительства РФ.
# Председатель партии "Единая Россия". Родился 7 октября 1952 года в Ленинграде.
# В 1975 г. окончил юридический факультет Ленинградского государственного университета.
# По распределению был направлен в КГБ СССР.
# Служил в ленинградском управлении КГБ СССР, затем - в Первом главном управлении КГБ СССР (внешняя разведка), работал в Германии.
# В 1990 г. по увольнению из органов госбезопасности работал помощником проректора по международным вопросам Ленинградского государственного университета, затем советником председателя Ленсовета.
# В 1991 г. был назначен председателем Комитета по внешним связям мэрии Санкт-Петербурга.
# В 1994-1996 гг. - первый заместитель председателя правительства Санкт-Петербурга, председатель Комитета по внешним связям.
# В августе 1996 г. был назначен заместителем начальника Управления делами Администрации Президента РФ, 1997-1998 гг. - заместитель руководителя Администрации - начальник Главного контрольного управления при Президенте РФ.
# Май-июль 1998 г. - первый заместитель руководителя Администрации Президента.
# В июле 1998 г. - директор Федеральной службы безопасности РФ, оставался на этом посту до назначения премьер-министром.
# В марте 1999 г. являлся секретарем Совета Безопасности РФ.
# В августе 1999 г. - первый заместитель председателя Правительства РФ и и.о. Председателя Правительства.
# В августе 1999 г. - председатель Правительства РФ.
# 31 декабря 1999 г. принял полномочия президента России от Б. Ельцина на срок до избрания нового главы государства.
# Декабрь 1999 г. - март 2000 г. - исполняющий обязанности Президента РФ - Председатель Правительства РФ.
# В 2000-2008 гг. - Президент РФ.
# В апреле 2008 г. избран Председателем партии "Единая Россия" с наделением полномочиями высшего выборного лица партии с мая 2008 г..
# В мае 2008 г. - председатель Правительства РФ.
# С июля 2008 г. - глава президиума Совета по реализации приоритетных национальных проектов и демографической политике при президенте РФ.
# С мая 2009 г. - глава Совета при правительстве РФ по развитию отечественной кинематографии.
2012 - 2017 - Car Rusko - Srpske Imperije :D

357197534.jpg

Rusija je lepa da lepsa nemere biti,to je jedna divna muslimanska zemlja sa puno dzamija gde se lepo moze alahu moliti,samo eto jos im fale kamile da se moze ekoloski putovati i ta lepa zemlja razgledati.Ziveo Putin!

Ти се богами прејао чварака па свашта причаш.

Ал' опростиће Путин. Такав је он, пун разумевања за сваког, па чак и за најлуђе Турке.

Ovo su mingove puste zelje i ja ih samo prenosim a znam da ce meni Putin oprostiti jer mi smo braca po materi.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

А па да, замало.
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

600px-Russian-regions.png

Map of the federal subjects of the Russian Federation.

Kao sto mozemo vidjeti Rusija je lijepa zemlja koja ima hladnu klimu i koja ima Sibir koji je oliujep da se od ljepote ne mozes nagledati.Inace u Rusiji su liujepi gradovi a meni se dopada Kazanj zato sto ima puno muslimana i ja bih tamo rado klanjao i klanjao se Allahu i volio bih posjetiti Kavkaz kako bih se uvjerio u prisutnost muslimana u Ruskoj Federaciji.Inace Rusija ima puno muslimana i oni zive dobro ali samo zbog rata na Kavkazu muslimani su u teskom polozaju jer mnogi ispastaju zbog stanja na Kavkazu.Inace volio bih otici u Moksvu i tamo klanjati u Dzamiju pa poslije bih volio otici u Sankt Petersburg.Inace kad bih otisao u Tatarstan zagrlio bih se sa prvim Tatarinom i volio bih s njim popiti koji caj kako bih se utoplio od hladne zime u Rusiji a inace u Rusiju bih isao samo zimi jer zima je u Rusiji fantasticna.Klanjao bih sa mojim bratom Tatarinom u Dzamiji i volio bih s njim da se druzim i volio bih mu ponuditi moju sestru da je ozeni.

Back