Putin: NE dam da Venecuelu uniste kao Srbiju 1999.

Сећате се оних 200 руских плаћеника што су покушали да отму америчку базу у Сирији? Исто их чека у Боливарској Републици. Мојне лерма да вас тера да опет јавно подржавате фашисте, браћо Срби.

Свет ионако већ мисли да нас је Стаљин правио.

Nije to sve tako bash jednostavno, dive... CCCP je na istocnom frontu u 2 Svetskom Ratu izgubila 8.3 miliona vojnika, a Vermaht 2.3 miliona. Da bi mi (TI i JA) i nasi potomci ziveli dosta slobodno. Treba da proucis istoriju. A ameri su se ubacili tacno kada je trebalo, da spasu Nemce i pokupe (sovjetski) kajmak. Staljin NIJE zeleo jos jedan rat 1945., sa amerima. Zemlja mu bila razorena!

Citaj Istoriju. Rusi su 1940ih spasili Svet. Bukvalno. Za to su kaznjeni. Surovo. Znas... Ja ne bih bio ishitren. Svakako da Rusi sada gledaju svoje interese? A sta, drugi ih, kao, NE gledaju???

attachment.php

_nobody_

Sve je to tačno, ali ako pitaš Poljake, ko zna kakav odgovor dobiješ. Uvek neko mora kolateralna šteta da bude.

Jeste, po venecualnskom narodu ce... I Blajbiju. Ali. negde se mora povuci neka granica bezobrazluka. Venecuelanski narod je kolateralna steta... Nasa, srpska, Sudbina. Iebiga. :udriglavu:

_nobody_

Neko mora da ustane i glasno kaže : "Dokle će sve da puca po Blajbijevim leđima!?". PA ne može ovo više ovako ljudi.Stvarno nema smisla

Nema zemlje koju Rusi nisu unistili ! :gace:

da................libija, avganistan, vijetnam, grenada, Irak, sirija, JUGOSLAVIJA, SRBIJA, Iran, sev. koreja.........................

- - - - - - - - - -

Dosad svuda u svetu vec vidjeno..kriminal na planetarnom nivou..zli amerikanci, krvozedni napadaju venecuelu kao zao policajac..ubacuje se rus kao dobar da brani I pravi dil sa losim za svoj deo kolaca..kad amerikanci napadnu, rusi upadnu samo po svoj deo, nikad nikog nisu odbranili..da ima kosmicke pavde da I na jedne I druge pusti po munju, pa da ostatak sveta zivi mirno

PROTIV AMERIKANACA JE USTALA CELA PLANETA........................A JOS SE NE SECAM DA JE NEKO USTAO PROTIV RUSA.....................

Putin ce imati ogromnu korist od mrznje sveta prema Americi jer za svet bice vazno samo sto dalje od amerike ..........pa makar i u ruske ruke...........nije vazno. Pogledaj samo TURSKU I NEMACKU.

Molim se bogu da Venecuela ne prodje kao mi ako je Rusija bude branila.

VENECUELU BRANI PUTIN ..................A NAS JE BRANIO AMERICKI AGENT JELJCIN...................otprilike da ima neke razlike.

sto ne pomenes SIRIJU, koja je potpuno oslobodjena od americkih trupa zahvaljujuci PUTINU.........................sto ne pomenes sev. Koreju, Iran, Venecuelu.................koje ZAHVALJUJUCI PUTINU AMERIKA NIJE SMELA NAPASTI.......................?

(............koga sve CIA angazuje za redare ovde na Forumu.................nije ni cudo sto je Amerika propala)

- - - - - - - - - -

Eto,svaka zemlja koju su Ameri branili danas cveta,kako ekonomsko,tako i demografski.

pogledaj samo KOSOVO, CRNU GORU, UKRAJINU, LIBIJU, AVGANISTAN.............................svuda AMERICKA DEMOKRATIJA I BLAGOSTANJE.

Сећате се оних 200 руских плаћеника што су покушали да отму америчку базу у Сирији? Исто их чека у Боливарској Републици. Мојне лерма да вас тера да опет јавно подржавате фашисте, браћо Срби.

Свет ионако већ мисли да нас је Стаљин правио.

ma znamo svi....................poslem rusi ko popisani pobegli iz SIRIJE .......................danas eno u Damasku AMERICKE TRUPE.

- - - - - - - - - -

Шта спречава Путина да , пошто су Амери УНИШТИЛИ Србију .. Исту Србију ПОМОГНЕ да као ФЕНИКС се уздигне ?

Ништа Путина не кошта објавити обзнанинити .. межутим када трена буџелар отворити .. е ту се види да нису Руска и Српска кеса једно .....

Путин само хоже да Србима прода оружје .. ништа ново

kad se Srbija ocisti od crnogorskih politicara i tajkuna, ceo svet (slobodni) ce pomoci Srbiju...................ovako , samo budala moze puniti crnogorske kese.

Ja procitah Iz Srbije:D
Rusi brane diktatore, voli Rus diktature pa to to ti je.
Ne znam samo sta obicni ljudi Rusi misle o odbrani Venecuele, ako uopste i znaju tacno gde je to.

Знају ли амери о борби њихове Владе противу мрских диктатора диљем глобуса? Расељена лица са балкана се не рачунају.

Шта спречава Путина да , пошто су Амери УНИШТИЛИ Србију .. Исту Србију ПОМОГНЕ да као ФЕНИКС се уздигне ?

Ништа Путина не кошта објавити обзнанинити .. межутим када трена буџелар отворити .. е ту се види да нису Руска и Српска кеса једно .....

Путин само хоже да Србима прода оружје .. ништа ново

Како Руси да нам помогну? Све смо дали Американцима. Продали смо им све што вреди, до 2008 године Руси и Кинези нису смели ни да приђу нечему што вреди у Србији. Кад би покушали да питају било би марш стоко, ми смо опредељени за Запад. Сада бесплатно радимо за њих (Запад) , наши сународници носе пелене док стоје за машинама а као што написах плаћа их преко субвенција наша држава. Допустили смо да војници НАТО пакта не одговарају пред нашим судом ако згазе неког ( да ли то сме неки Руски падобранац да уради?), него ће у случају да се гажење деси о казни одлучивати његови команданти.
Сад се љуте и називају нас малим Русима јер нисмо спречили Русе (!?) да ставе вето на резолуцију којој би нас Запад жигосао као геноцидни народ. Љуте се што хоћемо Руски гас који је дупло јефтинији и квалитетнији а нећемо њихов који је дупло скупљи а и нема га :rotf:. Амерички манекени на подијуму шетају голи док спикер прича како су им супер одела и да је та велика цена сасвим оправдана, док Руски манекени шетају у одећи од најквалитенијих материјала и нуде те моделе које видиш и можеш да опипаш по дупло мањој цени. Наравно Запад нас оптужује да смо Русофили јер хоћемо нешто што је јефтиније а и постоји, а најгори су овдашњи трабанти који без мозга читају шта им ти гасни нудисти пишу.:rotf:

dokle vise velicate te ruse

nisu hteli 10 hilj fiata da uvezu bez carine

a kamoli da uloze ozbiljne pare

da naprave preduzece , da kupe neko ovde

ako pre nisu mogli , sta ih sprecava zadnjih par godina

nego samo izgovori , da odu ovi , da odu oni

ameri ne traze izgovore , zato su i uspesni

Заборавио си на бефелунг из Брисела да случајно али ни случајно не искористимо то што су они тренутно у сукобу са Русима. Човече па ми и дан данас терамо Русе и Кинезе што даље од себе. Допустимо им да узму нешто само ако смо пре тога годинама на коленима молили Запад да узме и од тога направе нешто а они и ако узму само би додатно упропастили например као Смедерево. Тек пошто Запад више ништа није могао да похара из Смедерева продало се Кинезима и сада зарађује. Могла је та железара и под западном управом да зарађује али они нису хтели већ су само пљачкали. Једино кад су избори онда се сви сликају са Путином.
Ја не могу да верујем да овде неко пада на те силеџијске фазоне где те оптужује за нелојалност без везе.Класично понашање макроа према својим радницама. Ништа то што против све економске логике шуташ Русе у дупе и што даље од себе јер ти си дозволио да ставе вето на папир којим те жигошем за сва времана! Наравно да ћу допустити Русима да ставе вето на резолуцију која нас жигоше као геноцидне.

Ja procitah Iz Srbije:D
Rusi brane diktatore, voli Rus diktature pa to to ti je.
Ne znam samo sta obicni ljudi Rusi misle o odbrani Venecuele, ako uopste i znaju tacno gde je to.

u pravu si. A ameri pomazu svetu u obaranju Diktatora.........................pogleda samo kako lepo zive libijci bez diktatora Gadafija pa mi jugosloveni bez diktatora Tita...............pa ukarjinci bez komunisticke diktature, ..........

u pravu si. A ameri pomazu svetu u obaranju Diktatora.........................pogleda samo kako lepo zive libijci bez diktatora Gadafija pa mi jugosloveni bez diktatora Tita...............pa ukarjinci bez komunisticke diktature, ..........
Da preciziramo:
Nama Ameri nisu skidali Tita, za Ukrajinu, Poljsku, Bugarsku stvarno me je bas briga.
Njihova stvar sta i kako zele.

Dosad svuda u svetu vec vidjeno..kriminal na planetarnom nivou..zli amerikanci, krvozedni napadaju venecuelu kao zao policajac..ubacuje se rus kao dobar da brani I pravi dil sa losim za svoj deo kolaca..kad amerikanci napadnu, rusi upadnu samo po svoj deo, nikad nikog nisu odbranili..da ima kosmicke pavde da I na jedne I druge pusti po munju, pa da ostatak sveta zivi mirno

Bez brige. Rusija će biti u potpunosti izbačena

VENECUELU BRANI PUTIN ..................A NAS JE BRANIO AMERICKI AGENT JELJCIN...................otprilike da ima neke razlike.

sto ne pomenes SIRIJU, koja je potpuno oslobodjena od americkih trupa zahvaljujuci PUTINU.........................sto ne pomenes sev. Koreju, Iran, Venecuelu.................koje ZAHVALJUJUCI PUTINU AMERIKA NIJE SMELA NAPASTI.......................?

(............koga sve CIA angazuje za redare ovde na Forumu.................nije ni cudo sto je Amerika propala)

- - - - - - - - - -

pogledaj samo KOSOVO, CRNU GORU, UKRAJINU, LIBIJU, AVGANISTAN.............................svuda AMERICKA DEMOKRATIJA I BLAGOSTANJE.

Blajbi je glavni on je sef.....

Заборавио си на бефелунг из Брисела да случајно али ни случајно не искористимо то што су они тренутно у сукобу са Русима. Човече па ми и дан данас терамо Русе и Кинезе што даље од себе. Допустимо им да узму нешто само ако смо пре тога годинама на коленима молили Запад да узме и од тога направе нешто а они и ако узму само би додатно упропастили например као Смедерево. Тек пошто Запад више ништа није могао да похара из Смедерева продало се Кинезима и сада зарађује. Могла је та железара и под западном управом да зарађује али они нису хтели већ су само пљачкали. Једино кад су избори онда се сви сликају са Путином.
Ја не могу да верујем да овде неко пада на те силеџијске фазоне где те оптужује за нелојалност без везе.Класично понашање макроа према својим радницама. Ништа то што против све економске логике шуташ Русе у дупе и што даље од себе јер ти си дозволио да ставе вето на папир којим те жигошем за сва времана! Наравно да ћу допустити Русима да ставе вето на резолуцију која нас жигоше као геноцидне.

To nije bila nikakva rezolucija protiv SRJ.

Naime samo su pomenuli: "Danas, 20 godina od Srebrenice, svetska organizacija UN to još jednom osuđuje."

Путин врло често мисли на СРЈ.

Кад год нешто одлучује, не изостане помисао "не опет оно што се згодило са СРЈ!"

То је једна од његових непрежаљених, великих туга, и централни тенет, да се тако изразимо, путиновштине.

Back