Putin: NE dam da Venecuelu uniste kao Srbiju 1999.

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
Putin decidno:
1804198_26.03.2019-nova_ff-s.jpg

Putin je poslao kontingent ruskih vojnika u Karakas (pise Kurir)!

Zagovnava se, cini se. Ali, po APRu, jedino je Kurir objavio ovu vest? Novinarska (?) patka ili Istina, that is the question? :think:

_nobody_

Kao sto rekose upucene kolege iznad , Veneculeli spasa nema.

Garido ulazi na maga.. pardon , na americkom tenku u predsednicku palatu i ubija Madura.

Rusi beze ,a Putin laze i nista im pomogo nije - jer se uplasio Boltona i sad aktivno i on unistava Veneculu - po naredbi Vasingtona ! :rtfm: ..

.Jedini spas za Vencuelu je da se preda americi i ubuduce lagodno i bogato zivi na americki racun - jer prijatelj se u nevolji poznaje ! .... i tada ce Venecuela da uroni u blagostanje i ziveti ko Kalifornija ... i Ajova ... .... i imace srecno detinjnjstvo .........

Dobro jutko carsijo .

Jedini spas za Vencuelu je da se preda americi i ubuduce lagodno i bogato zivi na americki racun - jer prijatelj se u nevolji poznaje ! .... i tada ce Venecuela da uroni u blagostanje i ziveti ko Kalifornija ... i Ajova ... .... i imace srecno detinjnjstvo .........

Ne znam sta da ti odgovorim na ovaj krajnje sarkastican post, Borivoje. Sasa je u pravu, Rusi (ako je ovo iole istina) zaista kasne 5 godina. Kasne i 10.

Sta reci? Na Srbiji se vidi kako zivimo u "blagostanju". A za neupucene, mi smo 2016. sa NATO paktom potpisali sramnu predaju, gde im dopustamo da vrsljaju po celoj Srbiji, da NE placaju PDV, da mogu da rade bukvalno radi-sta-god-hoces, a sada ISTI TI koji su klekli, i skinuli gatje NATOu i nagoozili se golog doopeta, tvrde da se bore za "Kosovo je Srbija"???

:zlud:

_nobody_

Zagovnava se, cini se. Ali, po APRu, jedino je Kurir objavio ovu vest? Novinarska (?) patka ili Istina, that is the question? :think:

_nobody_

strategija RoRo-sistema je STVARANJE KONTROLISANOG SVEOPSTEG HAOSA NA GLOBALNOM NIVOU
Mesavinom realnih i iznisljenih dogadjaja u medijima dovesti javnost u sumnju pa cak i kada vam predstave nepobitno realan dogadjaj...........necete verovati jer su vas toliko puta prevarili................GUBITAK POVERENJA U MEDIJE JE CILJ MEDIJA............mediji nisu nezavisni vec su u funkciji RoRo-sistema i ne treba se cuditi "samoubistvu" medija....................Mnogi zanati su nestali a novi se pojavili................sve po potrebi..........mediji su u zadnjih par stotina godina igrali vaznu ulogu u uspostavljanju "reda" na planeti.......................vreme medija je proslo. .......................a zasto? jel je moguce da VLADARIMA SVETA mediji vise nisu potrebni?...........................jesu........ali u savremenom svetu vise ne postoji MONOPOL na medije........zato globalnu javnost treba odvojiti od medija..................................UPRAVO GUBITKOM POVERENJA U OBJEKTIVNOST MEDIJA......................globalni (kontrolisan od "suprotne strane" i) hekeri obavljaju svoj posao i radi njih , bolje je drzati javnost podalje od medija nego da, nedaj Boze, JAVNOST PROKUZI ISTINU.

evo ja u Informeru procitao nesto o rusima i NISTA NE VERUJEM................"INFORMER IZMISLJA"............isto i sa "Politikom", NEWS, Le Mond, Gardijan, Pravda, NY Times..................ne verujem nijednom mediju...................SVI LAZU.................pa cak i kad procitam ili cujem na TV da je u AMERICI DRZAVNI UDAR....................NECU VEROVATI...................I TO STO PISU O ROTSHILDU, SVE SU TO IZMISLJOTINE (TO IME UOPSTE NE POSTOJI........LAZU NAS)...................................................bolje da ne znam nista nego da pogresno znam.................I TO JE CILJ VLADARA SVETA........KAO I "OPCIJA" DA JE BOLJE DA SE ISPISEM IZ KATOLICKE CRKVE NEGO DA ME O BOGU UCI SVECENIK-PEDOFIL......................AKO I TO NIJE IZMISLJENO

Poslednja izmena:
Sad ozbiljno , zbog postavljaca teme .....

Ruski vojni transportni avioni slecu svakodnevno u Karakas .... Oni nose velike kolicine oruzja - pre svega PVO sisteme ( S - 300 je vec osposobljen , kao i PVO sisteme srednjeg i bliskog dometa - slicno kao u Siriji ) . Sem PVO sistema dostavljena je i velika kolicina municije, lakog oruzja, artiljerije, borbeno oklopnih vozila , VRB ( raznih kalibara i dometa ) .... i jos svasta nesto - racunajuci i rakete Zemlja - Zemlja tipa ,, Iskander ,, ....

Avijacija je popunjena sa SU 30 novijih modivikacija .

Sto se tice drugih vrsta pomoci - Ruski brodovi su u luke Venecule dovezli ogromne kolicine zitarica, lekova, prehrambenih proizvoda, sanitetskog materijala, sredstvava za higijenu , i td .... Oko 2000 kubanskih doktora napustilo je Brazil i preslo u Venecuelu .... Ogromna je ta humanitarna pomoc - i nije cudo sto su - posle kradje 30 milijardi dolara koje je vlada venecuele godinama drzala u zapadnim bankama - pristalice legalnog predsednika jednostavno zapalile nekoliko slepera humanitarne pomoci koje je poslala amerika .... Naime, ti sleperi ne vrede ni hiljaditi deo promila onoga sto je Zapad ukrao od naroda Venecule . Plus razarajuce sankcije - satro u cilju pomoci narodu ???? ...

I da bude jasno - Ruski generali , prateci oficiri ( a po nekim izvorima i specijalne jedinice VRF ) su vec u Venecueli ....

Ovo samo po ,,secanju ,, , ima toga jos poprilicno ... ali i ovo je dovoljno ....

Ruski ratni brodi prateci brodovi flote su na putu za Venecuelu , podmornice verovatno vec ispred obala ....

Diplomatska podrska u ,, medjunarodnim institucijama ,, je jasna .

Poslednja izmena:
Sad ozbiljno , zbog postavljaca teme .....

Ruski vojni transportni avioni slecu svakodnevno u Karakas .... Oni nose velike kolicine oruzja - pre svega PVO sisteme ( S - 300 je vec osposobljen , kao i PVO sisteme srednjeg i bliskog dometa - slicno kao u Siriji ) . Sem PVO sistema dostavljena je i velika kolicina municije, lakog oruzja, artiljerije, borbeno oklopnih vozila , VRB ( raznih kalibara i dometa ) .... i jos svasta nesto - racunajuci i rakete Zemlja - Zemlja tipa ,, Iskander ,, ....

Avijacija je popunjena sa SU 30 novijih modivikacija .

Sto se tice drugih vrsta pomoci - Ruski brodovi su u luke Venecule dovezli ogromne kolicine zitarica, lekova, prehrambenih proizvoda, sanitetskog materijala, sredstvava za higijenu , i td .... Oko 2000 kubanskih doktora napustilo je Brazil i preslo u Venecuelu .... Ogromana je ta humanitarna pomoc - i neije cudo sto su - posle kradje 30 milijardi dolara koje je vlada venecuele godinama drzala u zapadnim bankama - pristalice legalnog predsednika jednostavno zapalile nekoliko slepera humanitarne pomoci koje je poslala amerika .... Naime, ti sleperi ne vrede ni hiljaditi deo promila onoga sto je Zapad ukrao od naroda Venecule . Plus razarajuce snkcije - satro u cilju pomoci narodu ???? ...

I da bude jasno - Ruski generali , prateci oficiri ( a po nekim izvorima i specijalne jedinice VRF ) su vec u Venecueli ....

Ovo samo po ,,secanju ,, , ima toga jos poprilicno ... ali i ovo je dovoljno ....

Ti znas, Borivoje, da ja ne drzim stranu niti USA, niti Rusiji. Ali drzim stranu posvecenim ljudima. A Ruski Narod (odvojen od Putina, ruskog Govta, FSBa) je za mene Svetinja! To je konstanta, ljuti celik u betonu. :hvala:

Ako je ovako kao sto kazes... Dobro je! Rusi onda kazu amerima: vidite, vi NE mozete bash da radite sta god hocete! NE mozete da se bahatite. Ne damo!

Jeste, po venecualnskom narodu ce... I Blajbiju. Ali. negde se mora povuci neka granica bezobrazluka. Venecuelanski narod je kolateralna steta... Nasa, srpska, Sudbina. Iebiga. :udriglavu:

_nobody_

Dosad svuda u svetu vec vidjeno..kriminal na planetarnom nivou..zli amerikanci, krvozedni napadaju venecuelu kao zao policajac..ubacuje se rus kao dobar da brani I pravi dil sa losim za svoj deo kolaca..kad amerikanci napadnu, rusi upadnu samo po svoj deo, nikad nikog nisu odbranili..da ima kosmicke pavde da I na jedne I druge pusti po munju, pa da ostatak sveta zivi mirno

Dosad svuda u svetu vec vidjeno..kriminal na planetarnom nivou..zli amerikanci, krvozedni napadaju venecuelu kao zao policajac..ubacuje se rus kao dobar da brani I pravi dil sa losim za svoj deo kolaca..kad amerikanci napadnu, rusi upadnu samo po svoj deo, nikad nikog nisu odbranili..da ima kosmicke pavde da I na jedne I druge pusti po munju, pa da ostatak sveta zivi mirno

Nije to sve tako bash jednostavno, dive... CCCP je na istocnom frontu u 2 Svetskom Ratu izgubila 8.3 miliona vojnika, a Vermaht 2.3 miliona. Da bi mi (TI i JA) i nasi potomci ziveli dosta slobodno. Treba da proucis istoriju. A ameri su se ubacili tacno kada je trebalo, da spasu Nemce i pokupe (sovjetski) kajmak. Staljin NIJE zeleo jos jedan rat 1945., sa amerima. Zemlja mu bila razorena!

Citaj Istoriju. Rusi su 1940ih spasili Svet. Bukvalno. Za to su kaznjeni. Surovo. Znas... Ja ne bih bio ishitren. Svakako da Rusi sada gledaju svoje interese? A sta, drugi ih, kao, NE gledaju???

attachment.php

_nobody_

Nije to sve tako bash jednostavno, dive... CCCP je na istocnom frontu u 2 Svetskom Ratu izgubila 8.3 miliona vojnika, a Vermaht 2.3 miliona. Da bi mi (TI i JA) i nasi potomci ziveli dosta slobodno. Treba da proucis istoriju. A ameri su se ubacili tacno kada je trebalo, da spasu Nemce i pokupe (sovjetski) kajmak. Staljin NIJE zeleo jos jedan rat 1945., sa amerima. Zemlja mu bila razorena!

Citaj Istoriju. Rusi su 1940ih spasili Svet. Bukvalno. Za to su kaznjeni. Surovo. Znas... Ja ne bih bio ishitren. Svakako da Rusi sada gledaju svoje interese? A sta, drugi ih, kao, NE gledaju???

attachment.php

_nobody_

Nemoj da se vracas na drugi sv rat, pogledaj sta se desava u periodu posle drugog svetskog rata sa svetom
rusi nisu klasicni osvajaci kao amerikanci, ali su mirodjija u svakoj corbi
svuda se pojave, ne da bi stitili napadnutu zemlju, nego iskljucivo svoje interese
pogledaj samo u sta je sirija pretvorena, a ona je bila poslednja u nizu
pa i za srbiju su se borili..pa smo posle svake njihove posete bili samo jace bombardovani po civilnim ciljevima
I pristinski aerodrom su zauzeli, ali I sa njega otisli kad su napravili dobar dil za sebe
samo nemoj rus da brani I amer da hrani

Често, уствари готово увек, монструм не показује своје право лице пре него што стави све под контролу. Тако да ови што сада релативно добро живе под Америма , мада питање је шта о томе мисле Либијци, Ирачани, Авганистанци, ће право лице господара видети тек ако све тачке отпора као што су Сирија, Венецуела, Северна Кореја, Куба и наравно Русија буду прегажене. Сви смо сведоци протеста жути прслуци који ће очигледно бити угушен али јасно показује колико су грађани западне европе разочарани губитком грађанских и социјалних слобода ( само су права мањина повећана опет на рачун права нормалних) и огромним падом стандарда који се десио након победе над комунизмом. Док су им требали панцерфауст оператери који би зауставили комунистичке тенкове онда је било и пара и слобода. Сад доводе мигранте да смање наднице, уништавају основну јединицу друштва породицу и уводе неке накарадне заједнице, да неће и племе да врате тако да дете може имати више мама и тата са свим могућим комбинацијама полова.
На крају, да поновим, сви који жудите да вам господар буде Амер знајте да ће се све променити када и последње упоришта отпора хегемонији падну. Будите захвални Венецуели за патње које они пролазе јер то вам обезбеђује луксуз у којем сада живите јер ако они падну па онда и сви остали мученици ( мука произведена Америчким санкцијама) видећете колико вас господар заиста и цени.

Nemoj da se vracas na drugi sv rat, pogledaj sta se desava u periodu posle drugog svetskog rata sa svetom

Rusi su me vaspitali. Sa njima sam odrastao. I znam ko su oni i sta su oni. :ok:

Ako me pitas koga bi odabrao, smrtno ranjen, da me spasi!? Samo Rusi (ako bih mogao da biram). Njima (NARODU Ruskom, obicnom, prostom) verujem. Ako ne Rusima, onda Kinezima. Njih isto poznajem u dushu.

Amerima (narodu) nesto manje. Srbima (MOM narodu) ne verujem apsolutno nista. :whistling:

rusi nisu klasicni osvajaci kao amerikanci, ali su mirodjija u svakoj corbi
svuda se pojave, ne da bi stitili napadnutu zemlju, nego iskljucivo svoje interese
pogledaj samo u sta je sirija pretvorena, a ona je bila poslednja u nizu
pa i za srbiju su se borili..pa smo posle svake njihove posete bili samo jace bombardovani po civilnim ciljevima
I pristinski aerodrom su zauzeli, ali I sa njega otisli kad su napravili dobar dil za sebe

Kako li bi bilo da nas Rusi NISU branili? Mislis, bolje? :nono3: :nono3: :nono3:

Prosli bi kao Libija... Da li mislis da smo mi GORI ili ISTI kao Libijci? :udriglavu:

nemoj rus da brani I amer da hrani

I da nam Srbin bude domacin... Boze me sakloni i sacuvaj! :zlud:

_nobody_

Отприлике, непрецизно и упроштено си објаснила суштину нових мултилатералних односа и прокси ратова.

Нема више унилатералног односа и ратова на којима суверено стоје само САД .

Обе стране када се умешају - ту трава не расте, само камен у пустињи, јер задовољити оба интереса јесте пустошење.

Отприлике, непрецизно и упроштено си објаснила суштину нових мултилатералних односа и прокси ратова.

Нема више унилатералног односа и ратова на којима суверено стоје само САД .

Обе стране када се умешају - ту трава не расте, само камен у пустињи, јер задовољити оба интереса јесте пустошење.

Zamisli, imas 7 sinova... I 6 ti poginu za Otadzbinu. A onda ti kazu: moras dati 7og, za Patriotizam? Mora se ginuti za Patriotizam, a oni iebu klinke teenagerke, jedu ikru i kavijar... I pricaju bajke i lazi tebi i narodu??? :mrgreen:

Interes? Stvarno?

:zlud: ili :okok:

_nobody_

Прави непријатељ онима којЕ шаљу је онај којИ шаље ...

Pa to ja i tvrdim... Ja tvrdim da balava, alava i zvalava bolesna u vugla BIA i VBA goveda treba poslati u prve redove na liniju fronta. A NE da oni odredjuju ko ce da raketla, a ko da ubire zlato i dijamante od tudjeg raketlanja. Zato sam ih tako surovo devastirao, iako oni NASTAVLJAJU jalovo da mi prete... 1991. su mene poslali u Vukovar. A 2013. sam ih docekao kako se dolikuje (doduse, moram priznati. podlo i pederski sam ih navookao, jer su oni goli sljam), i kako se valja. Ojadio sam ih, i raziebao ih, maternica im se vucara po kaldrmi! :heart:

Ponosan sam na to! Izistinski, PRAVI PATRIOTIZAM! :okok:

_nobody_

Back