"Putin me pitao tokom ručka - samo mi reci, kako si uspeo"

А, јок?!:roll:
Не'ш ме преварити, да ме увучеш у те приче, лисицо...:lol:
Развео се да би се опет оженио, си видела младу како се пати по оној врућини ономад, 12 минута после порођаја?:hahaha:

Јао, Роки, каће престанеш да будеш на његовој страни? Једино си у оној горе претходној мало пљуцнуо, ал' само због Путина.

"Putin me pitao tokom ručka - samo mi reci, kako si uspeo"

Samo se vi sprdajte sa Vođom, al' on savetuje Putina :hahaha:

Sledeće sedmice Tramp ima zakazan termin :hahaha:

vladimir-putin-eating-popcorn.jpg

.

Čovek koji ide u Rusiju samo da bi tamo lečio ozbiljnu f dijagnozu (Tamo postoje neki lekari koji mu olakšavju tegobe) i kojeg Putin iz kurtoazije nakon toga mora da primi,nam slaže (kao i sve do sada) kako je ručao sa Putinom,a ovaj ga kao nešto pitao:lol:
Jedino što je mogao da ga pita je : "Dokle ćeš da me smaraš psihopato?Mogao bi malo da dolaziš u Rusiju nenajavljen..."

Ево га у јутарњем код Дее и Сарапе. Малопре рече да никада није пробао кафу нити запалио цигару.

Шок. :eek:

:rotf: puši on drugo..

- - - - - - - - - -

Мирко је у праву,Србија нема бољег од Алека тренутно...

Da spojiš hitlera i staljina,taj blend bi bio bolji od ace hajradinaja..

- - - - - - - - - -

Јао, Роки, каће престанеш да будеш на његовој страни? Једино си у оној горе претходној мало пљуцнуо, ал' само због Путина.

Preleteće tRolo,ima on u sebi taj žuti kvalitet ko i svi napredni kradikali.

Нема маринца, мора неко да вас пали... :whistling:

- - - - - - - - - -

Ове године и сваке друге имаћете све већу пензију, својим унуцима моћи ћете да остављате џепарац за чоколаду коју ће купити и овде у Лидлу и у другим продавницама.

Александар Вучић, председник Србије, обраћајући се пензионерима који су у реду чекали отварање продавнице немачког „Лидла“ у Београду, „Танјуг“

Има пуно идеја о којима разговарамо са Кином. Од ситних ствари, како, на пример, да у наредних шест месеци решимо питање извоза свињских ногу, папака и свега онога што се код нас баца или не користи у довољној мери. Поред тога, са Кином бисмо могли да сарађујемо и у области израде електричних аутобуса и аутомобила, па све до израде летећих аутомобила.

Александар Вучић, председник Србије, у Пекингу, РТС

- - - - - - - - - -

Mozda se ti krijes iza profila: marinac [emoji23]

Да, хаковао је мој профил...опасан је он СНС хакерски бот,прва постава мој ти...

- - - - - - - - - -

Па ти си, Топрак, овде све жене узео да раде. Зато си ти срећан, мислиш да ћеш да... Еееее!

Александар Вучић, председник Србије, обраћајући се турском инвеститору Месуту Топраку у Адранима код Краљеву, обилазећи радове на изградњи фабрике текстила „Јуротај“, N1

Back