"Putin me pitao tokom ručka - samo mi reci, kako si uspeo"

Poruka
18.972
"Putin me pitao tokom ručka - samo mi reci, kako si uspeo"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su srpske javne finansije uređene i istakao da će svi penzioneri imati veće penzije nego ranije.

"Kada sam bio u Rusiji, tokom ručka Putin me pitao - samo mi reci, kako si uspeo", naveo je Vučić za TV Pink, navodeći da je penzijska reforma veliki ispit za Rusiju gde je starosna granica za odlazak u penziju 55 do 58 godina i da je jedini način da Rusija opstane da se pomeri starosna granica.

Vučić je kazao da su brojne države suočene sa istim problemima i da Nemačka sada produžava radni vek na 67 godina jer se ljudski vek produžava.

"I ja sam mu rekao da smo to uradili, neko bi rekao za 10 dana, ali nije, to su najteže mere jer je teško ljudima da razumeju, išli smo i na smenjenje plata i penzija i na reformu radnog zakonodavstva i dalo je odlične rezultate. I ne samo da smo vratili nego će svi imati značajno veće plate i penzije", kazao je Vučić.

Kazao je da će "nešto bogatiji penzioneri" imati značajno veće penzije 10. novembra oktobarsku penziju koja će biti značajno uvećana nego što su imali 2014. godine.

Samo se vi sprdajte sa Vođom, al' on savetuje Putina :hahaha:

Sledeće sedmice Tramp ima zakazan termin :hahaha:

giphy.webp

Скроз је стрејт, ха! А што се онда разводио, то ми се некако не уклапа.
А, јок?!:roll:
Не'ш ме преварити, да ме увучеш у те приче, лисицо...:lol:
Развео се да би се опет оженио, си видела младу како се пати по оној врућини ономад, 12 минута после порођаја?:hahaha:

A o cemu mislite da razgovaraju ozbiljni drzavnici,o svaleraciji,Moniki Levinski...Razmenjuju iskustva,mi smo mala zemlja pa smo svetski prvaci u zenskoj odbojci,pa sta? Svako iskustvo je dragoceno,i Nikola Tesla je srbin.Nije to Vucic sam smislio sigurno,ali je umeo da odabere tim i imao je mooda,nije se nikome udvarao da ga glasa vec je radio ono sto je dobro za zemlju i narod.I narod je to prepoznao,na sledecim izborima ce dobiti preko 60% podrske.A dusmani...dusmani nek pocrkaju. :whistling:

Између бабуна и постанка СНС стоји ДОС. Иако није крив што су бабуни бирајући Тита и Слобу урнисали буџет(пеМзије), ДОС је као прва транзициона администрација савршен кривац за све. Makes sense?

Путин с друге стране заиста нема ни ж од жртвеног јарца. Безвредна руља се не сме оптуживати у системима универзалног бирачког права, а руски ДОС не постоји.

Ако Путинов наследник консултује Блера и плати за Деливери Јунит, можда и буде реформације у Совјетији.

A o cemu mislite da razgovaraju ozbiljni drzavnici,o svaleraciji,Moniki Levinski...Razmenjuju iskustva,mi smo mala zemlja pa smo svetski prvaci u zenskoj odbojci,pa sta? Svako iskustvo je dragoceno,i Nikola Tesla je srbin.Nije to Vucic sam smislio sigurno,ali je umeo da odabere tim i imao je mooda,nije se nikome udvarao da ga glasa vec je radio ono sto je dobro za zemlju i narod.I narod je to prepoznao,na sledecim izborima ce dobiti preko 60% podrske.A dusmani...dusmani nek pocrkaju. :whistling:

За данас си зарадио свој сендвич.

Између бабуна и постанка СНС стоји ДОС. Иако није крив што су бабуни бирајући Тита и Слобу урнисали буџет(пеМзије), ДОС је као прва транзициона администрација савршен кривац за све. Makes sense?

Путин с друге стране заиста нема ни ж од жртвеног јарца. Безвредна руља се не сме оптуживати у системима универзалног бирачког права, а руски ДОС не постоји.

Ако Путинов наследник консултује Блера и плати за Деливери Јунит, можда и буде реформације у Совјетији.
Kako nema , u ruskom sovjetonostalgičnom koordinatom sistemu DOS su Jelcin i judeomasonska klika oko njega Čubajis ,Gajdar ,Kozirijev ....

Kako nema , u ruskom sovjetonostalgičnom koordinatom sistemu DOS su Jelcin i judeomasonska klika oko njega Čubajis ,Gajdar ,Kozirijev ....

Дословно говорећи имаш право, но, руској досовској карти је прошао рок употребе. Ни Вучић у 2021. неће моћи да упире прстом у ДОС ако нешто забрља.

Da li shvatate zasto AV moze da blista pred Putinom u ovoj situaciji. On jeste smanjio penzije, zamrzao plate i uveo niz drugih restrikcija i njegov SNS je i dalje prilicno dominantan, bez bilo cega sto bi moglo da ih ugrozi narednih nekoliko godina. Retriktivne ekonomske meres uvek nepopularne i one cesto znace slabljenje pa i kraj odredjene vladajuce garniture. Zato ih mnogi izbegavaju, odlazu, ublazuju itd, jer ce izgubiti politicku podrsku. AV je uspeo, koristivsi i manipulativne metode i deo harizme i svasta, da odradi sto je trebalo i da ostane da kazemo neostecen.

Kamo srece da smo deo ovih mera sproveli od 5. oktobra pa na ovamo, danas bismo bili u mnogo boljoj situaciji. Ali niko nije smeo tada u vreme kada je par glasova u skupstini odlucivalo da li vlada pada ili ne, da povlaci neke tako ekstremne poteze. Da ne kazem tek onu najtruliju politicku trgovinu o kojoj je pricao bivsi guverner Jelasic, kada su 2008. godine, u sred krize, povecane penzije za 10 odsto kako bi se izaslo u susret zahtevima PUPS/a. I nakon toga je krenula je nova eksplozija javnog duga. Ili ono kada je Mirko Cvetkovic pokusao da zaj.ebe MMF, pa smanjuje drzavnu upravu tako sto deli otkaze u drzavnoj administraciji, a te iste ljude primi u agencijama i javno/komunalnim preduzecima koja su isto na budzetu. Ovi gledaju budalu sta pokusava i krste se. E toliko se plasilo u vreme kada je trebalo, da se vuku ti nepopularni potezi.

U prevodu, nakon smanjenja penzija, price oko Kosmeta koja je na granici sa izdajom (da ne kazemo da je presla u odredjenim trenucima granice) kada AV i ekipi nije pao rejting, sutra moze da izvadi palamar i urinira po narodu, jer vise nema sta da ga ugrozi za neki naredni period. A svaki dan kada ustane, da zapali svecu DOS/u i citavoj toj ekipi, jer sama pomisao da bi neko od tih mogao da se vrati dovoljan je ovom narodu da glasa i za ovakve naprednjake.

Klasicno liberalan je lepo to primetio, samo je rekao malo suptilnije. Nivo ekonomske autodestrukcije kakvu je demonstrirao DOS, olicen pre svega u dve partije DS i G17, dugo nece biti dostignut.

Back