Путин је у Србији популарнији од Томе, Бориса, Зорана, Слобе...ЗАЈЕДНО!

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315

Да ли сте свесни тога?

Ја лично нисам један од тих али нисам слеп. Чињеница је да је у Србији Путин убедљиво најпопуларнији и највољенији политичар. Да се не лажемо.

Нико од наших председника и премијера, бивших и садашњих, није имао ни приближно толико подршке у СВОЈОЈ ЗЕМЉИ.
Путина подржавају и левичари и десничари, монархисти и републиканци, фашисти и антифашисти, партизани и четници - готово цео народ без обзира на идеолошко или страначко опредељење.

Зашто је то тако?

Poslednja izmena:
Потпуно подржавам твоју мисао , разлога има више , Путин је пре свега обновио слаб однос са Русијом после Јелцина
Вратио је Русију на ноге и поставио се заштитнички према Србији.

Потпуно подржавам твоју мисао , разлога има више , Путин је пре свега обновио слаб однос са Русијом после Јелцина
Вратио је Русију на ноге и поставио се заштитнички према Србији.

Вратио Русију на ноге - јесте. Поново су веле сила ма колико се то неким мишевима не допада.

А и односи са Србијом су у успону.

Али то ипак није довољно за оволику популарност код нас.

Tačno,mada ne treba mu tek tako oprostiti otimačinu NIS-a ali patriote su mu tu progledali kroz prste.:mrgreen:

Неко опраштају бомбардовање а неки НИС (који је продала влада бориса тадића(мала слова))

Неко десетине милијарди штете и хиљаде мртвих а неки пар стотина милиона еврића.

ЈБГ...Није исто.

Вратио Русију на ноге - јесте. Поново су веле сила ма колико се то неким мишевима не допада.

А и односи са Србијом су у успону.

Али то ипак није довољно за оволику популарност код нас.
MI svi obozavamo Putina zatoi sto ga Komustkinja, Lepi Bora, Putinovka i ti obozavate.
Razlozi su mozda i silne slike naoruzanja koje ovde turate, gledamo kao hipnotisani u ta cudesa,
zelimo da nam Putin kroji kapu kao Staljin nekada jer ko ce osim Rusa i komunista ( KGB) da pomogne i da razzume
srpsko napaceno bice?
BTW, velesila se pise zajedno;)
I da , svi zelimo Miri Markovic, Karicima i kompaniji mnogo uspeha u zivotu u toj zemlji dembeliji
gde je Putin preCednik.

Неко опраштају бомбардовање а неки НИС (који је продала влада бориса тадића(мала слова))

Неко десетине милијарди штете и хиљаде мртвих а неки пар стотина милиона еврића.

ЈБГ...Није исто.

Vlada Vojislava K. evo bukvalno je malo pre išao snimak potpisivanja ugovora

MI svi obozavamo Putina zatoi sto ga Komustkinja, Lepi Bora, Putinovka i ti obozavate.
Razlozi su mozda i silne slike naoruzanja koje ovde turate, gledamo kao hipnotisani u ta cudesa,
zelimo da nam Putin kroji kapu kao Staljin nekada jer ko ce osim Rusa i komunista ( KGB) da pomogne i da razzume
srpsko napaceno bice?

BTW, velesila se pise zajedno;)
I da , svi zelimo Miri Markovic, Karicima i kompaniji mnogo uspeha u zivotu u toj zemlji dembeliji
gde je Putin preCednik.

Jel ti ovde dolazis samo da pokazes tvoje neznanje i mrznju. Bas ti i nisu neke vrline kojima se mozes pohvaliti i prezentirati siroj publici, Okusaj se u kuhinji, mozda se tu pronadjes.

Srbi vole diktatore.
Karadjordjevice,Hitlera,Tita.Staljina,Milosevica,Vucica,Putina...
Ma Tita i Putina najvise:D
Nisam znala da je tu i Vracarac, ali coveka nista ne sme da iznenadi.
A evo i zasto ( isto sranje, drugo pakovanje)

Pitate me da li volim Tita ?
Znajte, tako nešto se ne pita.

Njega vole svi ljudi na svetu
podjednako Kinezi, Španci,
Indijanci, Japanci, crnci
svako dete na ovoj planeti.

Na njeg" misli vojnik dok maršira
mali pastir dok u frulu svira

Njega trava ima u vidu dok raste
i kravice kad po njoj pasu,
svuda je on na dobrome glasu,
o njemu pevaju čak i prve laste

A kad meni dođu crni časi,
kada Sunce počne da se gasi,

tužan legnem ja u kasne sate,
sklopim oči i mislim na Tita,
rekao bih tada da me neko pita,
njega volim više od mame i tate !

провери.

Потписано за време владе М. цветковића.

имаш гугл.
Ekonomija | petak 25.01.2008 | 09:28 -> 21:33
Potpisan sporazum sa Rusijom
Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug

Moskva, Beograd, Ljubljana -- Rusija i Srbija danas su potpisale energetski sporazum koji predviđa da ruski Gasprom kupi 51 odsto Naftne industrije Srbije.

Tim sporazumom, kako je danas objavila Vlada Srbije, predviđeno je da Gasprom kupi 51 odsto NIS-a za 400 miliona evra i da investira u tu kompaniju najmanje 500 miliona evra do 2012. godine, a da prodaja bude završena do kraja godine. U delu sporazuma koji se odnosi na gasovod koji će Gasporm graditi Srbiju navodi se da će najmanja propusna moć biti 10 milijardi kubnih metara gasa godišnje.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=01&dd=25&nav_id=282048

Да ли сте свесни тога?

Ја лично нисам један од тих али нисам слеп. Чињеница је да је у Србији Путин убедљиво најпопуларнији и највољенији политичар. Да се не лажемо.

Нико од наших председника и премијера, бивших и садашњих, није имао ни приближно толико подршке у СВОЈОЈ ЗЕМЉИ.
Путина подржавају и левичари и десничари, монархисти и републиканци, фашисти и антифашисти, партизани и четници - готово цео народ без обзира на идеолошко или страначко опредељење.

Зашто је то тако?

Zoran? Modli je veoma popularan u Srbiji.

Путина воле сви Срби.
У Србији има већу популарност него у Русији.

Pa cekaj, to je i postavljac topika napisao i pita nas zasto? Zasto kao papagaj ponavljas recdenice iz tudjeg ( uvodnog) posta?

- - - - - - - - - -

рајке...

И сама знаш да Врачарац воли само Краља и ФК Црвена Звезда
Pa znam, zato se i cudim da si postao neki analaiticar, statisticar:D

Pa cekaj, to je i postavljac topika napisao i pita nas zasto? Zasto kao papagaj ponavljas recdenice iz tudjeg ( uvodnog) posta?

- - - - - - - - - -

Pa znam, zato se i cudim da si postao neki analaiticar, statisticar:D

зар нешто није тачно?

једноставно не могу да схватим шта то фали домаћим политичарима када их страни политичар толико "препиша"?

Да ли сте свесни тога?

Зашто је то тако?

Тачно! Има много одговора ЗАШТО ЈЕ ТО ТАКО----- али узалудно је објашњавати онима који су огрезли у мржњу, пакост, завист и зло нацизма и фашизма.......

Back