Putin izneo dva uslova za početak mirovnih pregovora sa Ukrajinom: "Ako Zapad i Kijev odbiju biće odgovorni za krvoproliće"

Da li smatrate da su ovo dovoljni uslovi za prekid rata i mirovne pregovore?


  • Ukupno glasova
    18
Pa većina evropskih lidera nema podršku u narodu, Makron, Šulc itd.
Kako se to kažnjava? Pa izborima a ne "revolucijom"

Nisi ti mjerilo koje određuje da li neko ima legitimitet već zakonom propisani izbori.

Tebi ide prijava za vrijeđanje, nije ti ovo pećina da slobodno laprdaš.
Kada bi Solc i Makron zastupali prorusku politiku,narod bi verovatno izasao na ulice da to promeni i ima bi potpuno pravo na to, a oni obavezu da ispostuju volju narodnu...Razlikuj legalno i legitimno!
Ako bi njima upravljao neko iz USA, a narod bio protiv toga vecinom i izasao na ulice da trazi da promene svoj kurs ti bi iz sveg srca navijao da se to desi, a ako se nedesi da se desi narodna revolucija... Medjutim u slucaju Ukrajine nisi na strani naroda...Na jednoj strani su Ukrajinci sa svojim misljenjem o tome sta je dobro za njih, a na drugoj si ti sa svojim misljenjem sta je dobro za njih...I jos tvrdis da politika koju im ti zelis ima legitimiet... Vi ste bre svi ludi...
 
Psihologija diktatora je najjaca patologija ikada.

Diktatori najvise ponizavaju svoje najblize saradnike, koji ih najvise mrze. Tipa, iza zatvorenih vrata, Putin tera Medvedeva da bukvalno kleci i laje dok mu ovaj baca kobasicu sa stola. Bukvalno, ne metaforicki.

Zbog toga, njih najblizi saradnici vise mrze cak i od neprijatelja, i oni bi bili najsrecniji da diktatora neko rokne.

I pored tog najveceg ponizavanja ljudi koji su mu najblizi, diktator i dalje misli da ga oni...Vole...I da ga narod voli...Potpuna sizofrenija od karaktera.
 
Svaka sledeca ponuda bice jos gora za zapad i Ukrajinu

Ako Putin iznosi ovakve ponude, bolje onda da ih i ne iznosi. Traženje mirovnog rešenja podrazumeva kompromis, a to znači da obe strane nešto trebaju i da dobiju i da izgube. Ovako kako to Putin vidi, po njegovom predlogu samo on dobija a Ukrajina gubi pa je i nelogično očekivati da to prihvate.
 
Putin: Moraju se ukinuti sve sankcije Rusije

@Тихи , zbunjen sam malo, pojasni nam.
Sankcije su super za Rusiju, evo maknuli dolar, prdnuo u čabar, prodaju nafte više nego ikad, a sada želi da se sve to uništi?
Tixiiiiiiiiii, jel poludio Putin?

Trazi vasu totalnu kapitulaciju i skidanje gaca do poda.
 
Ako Putin iznosi ovakve ponude, bolje onda da ih i ne iznosi. Traženje mirovnog rešenja podrazumeva kompromis, a to znači da obe strane nešto trebaju i da dobiju i da izgube. Ovako kako to Putin vidi, po njegovom predlogu samo on dobija a Ukrajina gubi pa je i nelogično očekivati da to prihvate.


pogledaj istoriju

Niste ispunili Minsk1 posle ste kmecali za Minsk2. Niste ispunili Minsk2 sad kmecite za Herson i Zaporozje.


Sledeca ponuda cete kmecati za Odesu i Kijev
 
Poslednja izmena:
ne . krim se otcepio posle toga.
nego krim je od strane ukrjainca hruscova poklonjen ukropima u ime SOVJETSKOG BRATSTVA I LJUBAVI

nema svojetskog saveza nema bratstva pa nema ni krima u ukrajini. :kpozdrav:
a tu zastavu sovjetskog saveza razvijorenu u berlinu, još uvek priznajete?
 
tek ce ti bude zao :whistling:

dr-evil-air-quotes-sure-95rh1iooa9rfn4mc.gif
 
Neka naprave neki privremeni prekid rata i razaranja u Rusiji/Ukrajni al odma da otvore Balkansku klanicu..pa kad izgine 1-2 mil omatorelih ostrascenih i krezubih balkanaca + omladine + golema razaranja onda da se ponovo bezuspesno pregovara.....i da se pogaze sve stavke mirovnih pregovora ili odma ili za 1-2 god....poginulo stanovnistvo zamenice migranti sa Istoka i Afrike i svi zadovoljni ili nezadovoljni
 
Zašto ga smetaju sankcije?
USA i EU treba da uvedu najstoze sankcije svih zemljama u celom svetu koje ne podrzavaju USA/EU politiku....a ako treba i da zveknu nuklearke i to one strategijske svim tim koji ne idu na njihovu vodenicu....kontra udara nece biti jel se time krse demokratija i ljudska prava...tako da imaju odresene ruke na trajno zagade celu planetu
 

Back
Top