Putin i Tači se sastali u Parizu

Ako je ''car'' dao ustaskom majmunu mesicu orden ''za borbu protiv fasizma'', zasto ne bi i hashishu sraqiju???!

.

"Цар" је Месићу дао орден након што се тадашњи председник Србије, Тадић срамно није ни појавио на прослави дана Дана победе, 9. маја у Москви.

Свињарије коштају, колико год их обавијао шармом неуке будале.

.

Za to je vise kriv masni gibanicar vuk maniti.....

Inace, tada su bili cak i sreder i berluskoni-sexoman, iako su bili na gubitnickoj strani u WWII....

.

Ма да, бабасера га спречила...

Руси су тада направили велику фешту и било је важно да сви позвани присуствују.

Сорошеве марионете из Србије презаузете пљачкашком приватизацијом послушале су савет "пријатеља" и тада су Србију искључиле из реда победница Другог светског рата.

Сорошевац Вучић је храбро наставио пут понижавања и успео да Србију искључи из реда победница у Првом светском рату.

Сада нема никакав проблем да прода и Косово и Метохију.

Проблем остаје нама са нама и будућим генерацијама, са нама.

.

Eh da je ostao Sveti Prepodobni Slobonije Lijevorecki, gde bi nam kraj bio..... :(

.

Све је боље од Сорошевих скакаваца.

Скакавци су наследили пети листопада, добро пази:

комплетну привреду у рукама народа (друштвена својина), осим 49% Телекома.

комплетно раздужену државу (дугови откупљени у време санкција по багатели, касније Ђелић вратио дугове Србији и постао директор француске банке).

4 милијарде УСД кеша на Кипру (које Динкић и Веља нису успели да пронађу, јбг).

Данас, после скоро двадесет година пустошења скакаваца, немамо ни земљу ни изворе воде

Држава у дугу 25 млрд УСД.

Продате жртве Првог и Другог светског рата

и ускоро се разграничавамо са нашом историјом и манастирима на Косову и Метохији.

.

Poslednja izmena:
Ko o cemu, ti o njemu... Verovatno je kriv i kada puknes na sportskoj...

Ако не верујеш мени, покушај да верујеш сопственим очима

1465463_vucic-soros_ls.jpg

.

Zvalavog niko nije terao da to radi... Sam je kriv.

.

Нико није толика будала.

Власник је послао сина да подели задатке.

Видиш да мали у руци држи папир са задацима што значи да му се жури и да пали што пре.

Ништа акт ташна, фасцикла, коверат...

Кратко и без много задржавања.

Зна се ко коси, а ко воду носи.

.

Трагикомичан је Вучићев коментар на сусрет Путина са Тачијем....До јуче Путин је наш највећи пријатељ,Путин ово,Путин оно....а данас,па знате у политици не постоји љубав,не постоје пријатељи,,,,само интерес....
Јел из тог инетерса Вучић највећем русомрзцу Милу Ђукановићу помогао да дође на власт,па му се овај после захваљивао на томе,што су српске службе безбедности помогле у спречаваљу његовог рушења иза којег стоји Путин...

Кад се амерички и представници ЕУ састану са Тачијем, онда буде да су то ,,западне сотоне" које мрзе Србе и подржавају непријатзеље Срба. А кад се Путин састане са њим, рукује се и слика у срдачној атмосфери, то је онда ,,дипломатија". Е па, ја мислим да се тозове лицемерје наших русофила који шта год да уради Путин наћи ће неко оправдање за њега.

Није тачно да је дипломатија, могао је Путин, из протеста (из више разлога, ратни злочинац је у питању, криминалац, итд), да се не рукује са њим. Из протеста је то могао да уради. А уз то, Русија колико знам не признаје Косово, каква онда ,,дипломатија" са ,,председником Косова"?

Могао је из протеста да се не рукује, али он се руковао, сликао и срдачно поразменио речи са њим, иако зна да је то човек одговоран за вађење органа Срба и још других злочина над Србима.
Не знам шта то говори домаћим русофилима, али мени говори да у политици нема пријатеља, само интереси и да сами морамо да се боримо за себе и своје циљеве.

- - - - - - - - - -

Трагикомичан је Вучићев коментар на сусрет Путина са Тачијем....До јуче Путин је наш највећи пријатељ,Путин ово,Путин оно....а данас,па знате у политици не постоји љубав,не постоје пријатељи,,,,само интерес....
Јел из тог инетерса Вучић највећем русомрзцу Милу Ђукановићу помогао да дође на власт,па му се овај после захваљивао на томе,што су српске службе безбедности помогле у спречаваљу његовог рушења иза којег стоји Путин...

А и то пљување по Вучићу, дозлордило је, мајке ми. Имате ли, стварно, неки други аргумент сем ,,уа Вучићу педеру"??? Дајте, молим вас, сад вам је Вучић крив за све и што се Путин, који се сматра неким ,,идолом" и ,,заштитником Срба", поздравио са убицом Срба и још се сликао са њим.

Вучић јесте за много што шта крив, али за то није сигурно.

- - - - - - - - - -

sta se lozite.Navatao Putina negde u prolazu,Putin uctiv drzavnik iskulirao ga citavih dva minuta,pala koja fotka i to je to.

Какво бедно оправдање, Путин је ,,учтив државник". То ти је оправдање за његово сликање и срдачан разговор са убицом Срба, трговцем српских органа, криминалцем и ,,председником Косова", које Србија не признаје.
Алал ти вера. Ако је то теби на месту, онда стварно немам речи.

- - - - - - - - - -

Ma da,gledacemo tako kad je u pitanju Vucic i/ili zapadnjaci, ali necemo tako kad je Putin. E pa ja cu da gledam isto i za mene je ovo nejgov ljigav postupak, nedostojan politike koju zvanicno vodi i vrlo ulizicki.

Ja shvatam da postoji razcocarenje, ali nije morao da dosoljava so na ranu a da se sutra, kad se vrati u Moskvu, ponasa drugacije i pravi face pri intervjuima kad se govori o zapadu i Balkanu, ostre. Dosta mi je vise i toga. Pravi se "mazna Mara" a ovamo trci za zapadom.

Слажем се у потпуности. Недостојно, недоследно понашање Путина. Нико не брани западњаке, знамо већ све о њима, али ми је запањиво то лицемерје домаћих русофила да по сваку цену одбране Путина, па чак тако бедним оправдањима као што је ,,дипломатија", ,,учтив државник", итд.

Неће русија СИГУРНО да бије битке србије. Муке мале су љуте због нечега, осећају се издано.

- - - - - - - - - -

Хвала.

Они се осећају издано?? Јес ти нормалан? Па ми смо 1999.године толико задужили Русију да једини ко у овој причи има да се осећа издано, то смо ми. Ми смо, својим отвореним ратом са НАТО-пактом, спречили тај исти НАТО пакт да крене у коначно освајање сломљене Русије. Док се НАТО играо овде са нама у Југославији, изгубио је доста на времену за припреме за напад на Русију.

Тада су нас Руси издали, препуиустили су нас НАТО бомбама и то није једина издаја њихова према нама од тада до данас овог руковања са злочинцем и убицом Срба. Јел ти схваташ да смо трпели бомбе уранијумом и тиме Русима обезбедили време да се спреме за ово што им се сад дешава.

И ти после свега кажеш- ,,ми смо издали Русе"?? Па ти си аутошовиниста човече.

Back