- Poruka
- 81.547
Kolika se frka dizala kada su se rukovali Tadić i Tači beše 2010 od strane srpskih patriota i Konuzina a danas i Vučko i Putko se rukuju sa Tačijem a to se sve pravda od strane istih, vremena se menjaju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je ''car'' dao ustaskom majmunu mesicu orden ''za borbu protiv fasizma'', zasto ne bi i hashishu sraqiju???!
Ti znas da su cara ubili
Ako je ''car'' dao ustaskom majmunu mesicu orden ''za borbu protiv fasizma'', zasto ne bi i hashishu sraqiju???!
Тадић срамно није ни појавио
Neki kazu da je to poslednja poruka Vucicu i upozorenje Srbiji da ga sto pre skine sa vlasti.
Izgleda da ga niko nece osim srpskih sendvicara.
Za to je vise kriv masni gibanicar vuk maniti.....
Inace, tada su bili cak i sreder i berluskoni-sexoman, iako su bili na gubitnickoj strani u WWII....
Сорошеве марионете из Србије
Mislio sam na Putina Nepogresivog, ne na Romanove....
Eh da je ostao Sveti Prepodobni Slobonije Lijevorecki, gde bi nam kraj bio.....
Све је боље од Сорошевих скакаваца.
Morrre ista bagra udbaska i zuti i crveni i naPRDni.....
.
У Србији нема ништа црвеније од Сороша.
Запамти.
Нису Мађари и Американци будале.
Из Мађарске је потекао, а у Америци живи.
.
Ko o cemu, ti o njemu... Verovatno je kriv i kada puknes na sportskoj...
Zvalavog niko nije terao da to radi... Sam je kriv.
A naši mediji juče pisali kako Putin samo što nije istukao Tačija zato što je bio iza njega na ceremoniji.
Трагикомичан је Вучићев коментар на сусрет Путина са Тачијем....До јуче Путин је наш највећи пријатељ,Путин ово,Путин оно....а данас,па знате у политици не постоји љубав,не постоје пријатељи,,,,само интерес....
Јел из тог инетерса Вучић највећем русомрзцу Милу Ђукановићу помогао да дође на власт,па му се овај после захваљивао на томе,што су српске службе безбедности помогле у спречаваљу његовог рушења иза којег стоји Путин...
sta se lozite.Navatao Putina negde u prolazu,Putin uctiv drzavnik iskulirao ga citavih dva minuta,pala koja fotka i to je to.
Ma da,gledacemo tako kad je u pitanju Vucic i/ili zapadnjaci, ali necemo tako kad je Putin. E pa ja cu da gledam isto i za mene je ovo nejgov ljigav postupak, nedostojan politike koju zvanicno vodi i vrlo ulizicki.
Ja shvatam da postoji razcocarenje, ali nije morao da dosoljava so na ranu a da se sutra, kad se vrati u Moskvu, ponasa drugacije i pravi face pri intervjuima kad se govori o zapadu i Balkanu, ostre. Dosta mi je vise i toga. Pravi se "mazna Mara" a ovamo trci za zapadom.
Неће русија СИГУРНО да бије битке србије. Муке мале су љуте због нечега, осећају се издано.
- - - - - - - - - -
Хвала.