Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja Poljska? Te 1914 Poljska nije ni postojala.
Vidi šta meni bode oči.
SAD, Engleska, Francuska i gomila država su nam uvodili sankcije, bombardovli nas, priznali Kosovo... Ali, katastrofa je kada se Putin rukuje sa Tačijem (što rade i radili su svi naši predsednici od 2001 do danas) i progovori sa njim par reči. I to je znak da je politika Rusije licemerna i da nas Rusi ne vole.
.
Јбт, како сад ово?
Па зар није требало Вучић да се састане са Тачијем???
.
- - - - - - - - - -
.
Русима је пун клинац да глуме веће Србе од Срба.
Сви су провалили да се Србија пали на шамаре, па на крају и Русима допиздело.
.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...-ruskim-predsednikom-i-tvrdi-da-je-od/p7v7l77
SUSRET SA PUTINOM U PARIZU Tači objavio slike sa ruskim predsednikom i tvrdi da je od njega dobio JASNU PORUKU O KOSOVU
Posle problema koji je nastao zbog rasporeda sedenja svetskih lidera na ceremoniji obeležavanja završetka Prvog svetskog rata u Parizu, prevashodno zbog toga što se kosovski predsednik Hašim Tači našao u drugom redu, odmah iza predsednika Rusije Vladimira Putina, došlo je do zvaničnog susreta Putina i Tačija.
Javnost je o tome obavestio sam Tači, na svom Tviter nalogu, gde je podelio niz fotografija sa tog susreta, ali i detalj njihovog razgovora.
Naime, Tači je uz fotografije na kojima se vidi rukovanje i razgovor sa ruskim predsednikom, napisao:
- U Parizu sam se sastao sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom sa kojim sam razgovorao o dijalogu o normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova i sveobuhvatnom, prevnoobavezujućem sporazumu. Na ovu temu, predsednik Putin je bio jasan: "Ako vi (Kosovo i Srbija) postignete mirovni sporazum, Rusija će ga podržati" - napisao je Tači.
Tačijev tvit prenela je ruska agencija Tass, uz napomenu da "Kremlj nije izdao nikakvo saopštenje o tom susretu".
http://www.vijesti.me/svijet/sastan...-podrzati-dogovor-beograda-i-pristine-1012237
Otkud sad ovo?
-... Iza leđa je Putinu došao Tači i pružio ruku, a tek kada je šef ruske države shvato ko je taj čovek okrenuo se drugima - objasnio je Vučić.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...m-da-svako-u-srbiji-ima-knedlu-u-grlu/er6e7kk
Vucic je izjavio da Putin nije znao koje Taci kad se sastao sa njim.
sta se lozite.Navatao Putina negde u prolazu,Putin uctiv drzavnik iskulirao ga citavih dva minuta,pala koja fotka i to je to.
Vucic je izjavio da Putin nije znao koje Taci kad se sastao sa njim.
Наравно, с тим што га нису случајно ставили иза Путина.
Саветовали су га да проба да га анимира.
- - - - - - - - - -
А Србима је време да схвате где им је место.
Znao da ce ga yebati ako ode u Pariz i da je srpski narod protiv toga, a ipak je otisao. Sad neka cuti i trpi.
Не може он да ћути. А када и не говори буквално он, његови медији морају да објављују оно што им он диктира преко телефона.
Koja Poljska? Te 1914 Poljska nije ni postojala.
Vidi šta meni bode oči.
SAD, Engleska, Francuska i gomila država su nam uvodili sankcije, bombardovli nas, priznali Kosovo... Ali, katastrofa je kada se Putin rukuje sa Tačijem (što rade i radili su svi naši predsednici od 2001 do danas) i progovori sa njim par reči. I to je znak da je politika Rusije licemerna i da nas Rusi ne vole.
(...) Osecam se izdano, i iako od drugih to ocekujem, od njega to nisam ocekivala.
Ja se ne osećam izdano. Reč dve sa nekim (bilo kim) je izraz pristojnosti, a i diplomatije. Ne smatram da je to sada to nešto toliko strašno. Ma ne smatram da je to nešto bitno....ka sadasnjoj Poljskoj, valjda je razumljivo i bez da se naglasava.
A sto se ovog drugog tice, jel' ti citas uopste moje postove da bi tako nesto napisao? Nikog ne aboliram, najmanje zapadnjake i ne toliko iz tog razloga koliko iz drugih, aktuelnih, ali bas zato sto ih Rusija, tacnije Putin, jos manje "abolira", nije trebalo da padne na njihov nivo i razgovara sa predstavnikom "drzave" koju ne priznaje i za koju nam obecava da je nikad nece priznati.
edit:Osecam se izdano, i iako od drugih to ocekujem, od njega to nisam ocekivala.
Kada već to pomenu, da li je tamo u Parizu bio i predstavnik Hrvatske?Gdje su Putinu ustaske prijatelje kao Mesic?