Putin i Tači se sastali u Parizu

Izvini, svi su isti. Zašto je sada samo Putin kriv za nešto što svi rade? Hoćemo li otvarati teme kada bilo ko od političara bilo gde u svetu pokaže licemerje? Mene, najsikrenije, najviše brine licemerje naših političara. Bar da štite interse Srbije pa neka budu i licemeri tamo na svetskoj pozornici.

I mene. Ali kako je ovo tema o Putinu, necu ni njega da stedim jer mi se smucio nesto sa svojim trcanjem na svaki zvizduk zapada, a ovamo se pravi nesto.

Pa, sve je to politika.
Znaš da je Miloš Obrenović oblačio evropska odela kada bi trebalo da se sastane sa nekim iz Evrope, a turska odela kada je trebalo da se sastane sa nekim od turskih zvaničnika?

Milos Obrenovic je imao rezultate, mada diktaturu ne volim ni u kom vidu ali to je bilo u tursko doba pa i da se razume, ali ovo sada je nesto drugo, a i tema je druga.

Ponavljam pitanje:

ZAŠTO JE VUČIĆ IZMISLIO SUSRET SA PUTINOM KOJEG OCIGLEDNO NIJE BILO JER SLIKA NEMA ???!!!

A gotovo sam siguran da je izmisio i susret sa Trumpom...

Video se samo protokolarno sa Makronom i sa svojom ideoloskom mamom i Hitelrovom tajnom kci - Merkelovom, za to dvoje imaju slike i dokazi.

...

Milos Obrenovic je imao rezultate, mada diktaturu ne volim ni u kom vidu ali to je bilo u tursko doba pa i da se razume, ali ovo sada je nesto drugo, a i tema je druga.
A Rusija je danas pod sankcijama i stalnim napadima Zapada za sve i svašta. Zapad steže obruč oko njih, pa i u toj situaciji treba kalkulisati.

A što se tiče diktatura... gledam često VSHistory kanal... Zanimljivo mi je kada Englezi pričaju o Petru Velikom ili Katarini Velikoj, pa im zameraju to što su bili autokrate, a zanemaruju to kakvi su bili engleski vladari u istim tim periodima. A i Indija pod britanskom vlašću, da li je to bilo demokratsko društvo??

A Rusija je danas pod sankcijama i stalnim napadima Zapada za sve i svašta. Zapad steže obruč oko njih, pa i u toj situaciji treba kalkulisati.

A što se tiče diktatura... gledam često VSHistory kanal... Zanimljivo mi je kada Englezi pričaju o Petru Velikom ili Katarini Velikoj, pa im zameraju to što su bili autokrate, a zanemaruju to kakvi su bili engleski vladari u istim tim periodima. A i Indija pod britanskom vlašću, da li je to bilo demokratsko društvo??

Pa to i kazem, tad je bilo takvo vreme ali sada nije (ili valjda nije).

Ali i ruska politika je jako prevrtljiva, nemoj molim te. Kao da jedva cekaju svaku nasu gresku da bi i sebi dali za pravo ono sto su do juce osudjivali, jer im je tako komotnije.

- - - - - - - - - -

I opet, obrni okreni, uz sve nase greske koje ne pravdam, ali kad nam najvise treba, sami smo. To mi je zao, a tako je bilo i u 1. svetskom ratu dok nismo podneli najveci teret, tek posle su dosli drugi da "olaksaju". O drugom i da ne pisem.

Pa to i kazem, tad je bilo takvo vreme ali sada nije (ili valjda nije).

Ali i ruska politika je jako prevrtljiva, nemoj molim te. Kao da jedva cekaju svaku nasu gresku da bi i sebi dali za pravo ono sto su do juce osudjivali, jer im je tako komotnije.

- - - - - - - - - -

I opet, obrni okreni, uz sve nase greske koje ne pravdam, ali kad nam najvise treba, sami smo. To mi je zao, a tako je bilo i u 1. svetskom ratu dok nismo podneli najveci teret, tek posle su dosli drugi da "olaksaju". O drugom i da ne pisem.
Rusija je u Prvi Svetski Rat i ušla zato što se našla pozvanom da brani Srbiju. Bilo bi lakše da smo imali kopnenu vezu sa njima.

Pre toga, Rusija je 1809 godine zaratila sa Turskom zato što se zalagala za ustaničku Srbiju (u momentu kada je Napoleon bio na granicama Rusije).

Što se tiče Drugog Svetskog Rata, to je bio komunistički SSSR, a u rat nas je bacila Engleska.

U svakom slučaju, nisam baš sklon da krivim druge za naše promašaje. Svako u ovom svetu gleda svoje interese, a mi nikako to da naučimo.

Rusija je u Prvi Svetski Rat i ušla zato što se našla pozvanom da brani Srbiju. Bilo bi lakše da smo imali kopnenu vezu sa njima.

Pre toga, Rusija je 1809 godine zaratila sa Turskom zato što se zalagala za ustaničku Srbiju (u momentu kada je Napoleon bio na granicama Rusije).

Što se tiče Drugog Svetskog Rata, to je bio komunistički SSSR, a u rat nas je bacila Engleska.

U svakom slučaju, nisam baš sklon da krivim druge za naše promašaje. Svako u ovom svetu gleda svoje interese, a mi nikako to da naučimo.

Ja sam i napisala da ne pravdam nase greske, ali da se Rusi cesto ponasaju kao da su ih jedva docekali, kad procene da im tako odgovara.

Naravno, interes im je najvazniji i nisu ulazili u rat zbog nas, nego zbog sebe jer su morali i bili i sami napadnuti. Ne sporim da smo im bliski, ali po potrebi se ponasaju kao i da nismo.

Ja sam i napisala da ne pravdam nase greske, ali da se Rusi cesto ponasaju kao da suih jedva docekali, kad procene da im tako odgovara.

Naravno, interes im je najvazniji i nisu ulazili u rat zbog nas, nego zbog sebe jer su morali i bili i sami napadnuti.
1914 su objavili mobilizaciju zbog toga što je Austro-Ugarska objavila rat Srbiji. NIsu oni bili napadnuti, nego Srbija. Taj rat ih je i upropastio - bacio ih je u 70-godišnje komunističko ropstvo.
1809 su se zalagali za srpske interese na turskom dvoru. Turska je to prepoznala kao mešanje u unutrašnje stvari Turske i objavila im rat, na nagovor Napoleona. Rusiji posle Austerlica tako nešto nikako nije trebalo.
Ima dosta toga neobjašnjivog kada posmatraš njihovu spoljnu politiku. Nekada se ne ponašaju u skladu sa sopstvenim interesima, nego emotivno reaguju. To ti je slovenska duša.

Кажу катастрофална политика седења на две столице је довела до овога? Србија не седи на две столице. Србија стоји и чека да јој Европа да столицу али Европа неће Србима да да столицу, Могу сви па и Шиптари који на власти имају криминални клан али Срби не могу. Тако Србија стоји док јој се руска столица нуди а она је добија и наравно Русима досадило да чекају будале које не виде да их Европа мрзи и настављају да живе свој живот.

1914 su objavili mobilizaciju zbog toga što je Austro-Ugarska objavila rat Srbiji. NIsu oni bili napadnuti, nego Srbija. Taj rat ih je i upropastio - bacio ih je u 70-godišnje komunističko ropstvo.
1809 su se zalagali za srpske interese na turskom dvoru. Turska je to prepoznala kao mešanje u unutrašnje stvari Turske i objavila im rat, na nagovor Napoleona. Rusiji posle Austerlica tako nešto nikako nije trebalo.
Ima dosta toga neobjašnjivog kada posmatraš njihovu spoljnu politiku. Nekada se ne ponašaju u skladu sa sopstvenim interesima, nego emotivno reaguju. To ti je slovenska duša.

Tacno tako,kao i mi. Zaboravio si da su pre toga ipak njihove trpe bile stacionirane na granici ka Poljskoj i da je to nase samo bilo povod.

Bilo kako bilo, govorim o Putinu i njegovom razgovoru sa Tacijem, sto nije trebalo a ne o celom ruskom narodu. Ponasa se na trenutke neoprostivo kicoski.

A da su imali periode "bas me briga" - jesu.

Ma sve jasno, interes je JEDINO VECAN, bratstva, prijateljstva su lazna i izofirana, iz koristoljublja, ili nuzde....

- - - - - - - - - -

Zato je valjda i Vucko juce obukao odelo FRANCUSKE SOBARICE...ali dzaba... niko ga ne yebe ni 5%

....

AV je punjen O/U vidite da ga niko ni stapom takao ne bi.

Poslednja izmena od moderatora:

Rusija je usla SAMO RADI SEBE I SVOJIH INTERESA. te price za laku noc ne prolaze.

• Podržavam
Reactions: MJK
Кажу катастрофална политика седења на две столице је довела до овога? Србија не седи на две столице. Србија стоји и чека да јој Европа да столицу али Европа неће Србима да да столицу, Могу сви па и Шиптари који на власти имају криминални клан али Срби не могу. Тако Србија стоји док јој се руска столица нуди а она је добија и наравно Русима досадило да чекају будале које не виде да их Европа мрзи и настављају да живе свој живот.

Evropa je Srbima dala "stolicu" i to vrlo retku po sred glave...ali EU sektaši u Srbiji idalje hrle ka njoj...

...

- U Parizu sam se sastao sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom sa kojim sam razgovorao o dijalogu o normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova i sveobuhvatnom, prevnoobavezujućem sporazumu. Na ovu temu, predsednik Putin je bio jasan: "Ako vi (Kosovo i Srbija) postignete mirovni sporazum, Rusija će ga podržati" - napisao je Tači.

Је л' видите да је Вучић ипак убедио Путина у своју опцију, ономад.

Прегледао сам слику са једним програмом за прегледање слика у високој резолуцији.

Тачи је сам на слици, а Путин и руковање је ..ДОДАТО...:per:

Рука са којом се руковао Путин пре ће ( по боји коже и величини ) припадати неком кинезу или индицу, него... " бледоликој " Тачијевој ручерди...:hehe:

PHOTOSHOP :per:

Неће русија СИГУРНО да бије битке србије. Муке мале су љуте због нечега, осећају се издано.

- - - - - - - - - -

Пошто си изгледа ти на коки па треба полако.
Србија не седи на две столице. Србија стоји. Србији Русија нуди столицу али је Србија неће чека Европску. Европљани стоје, смешкају се и док су окренути према нама тј док се нама обраћају говоре столица за вас само што није стигла. Онда се окрену и једни другима говоре како су ови Срби глупи јер не капирају да су непожељни и закључе да треба само стрпљиво да сачекају да Срби поцркају па неће више бити смарања српским кукањем за европском столицом. Потпуно је логично да у једном моменту Руси закључе да треба заборавити на будале и наставити са својим животом.

Хвала.

Пошто си изгледа ти на коки па треба полако.
Србија не седи на две столице. Србија стоји. Србији Русија нуди столицу али је Србија неће чека Европску. Европљани стоје, смешкају се и док су окренути према нама тј док се нама обраћају говоре столица за вас само што није стигла. Онда се окрену и једни другима говоре како су ови Срби глупи јер не капирају да су непожељни и закључе да треба само стрпљиво да сачекају да Срби поцркају па неће више бити смарања српским кукањем за европском столицом. Потпуно је логично да у једном моменту Руси закључе да треба заборавити на будале и наставити са својим животом.

Imas li nesto konkretno u vezi ovoga, neki link?

Tacno tako,kao i mi. Zaboravio si da su pre toga ipak njihove trpe bile stacionirane na granici ka Poljskoj i da je to nase samo bilo povod.

Bilo kako bilo, govorim o Putinu i njegovom razgovoru sa Tacijem, sto nije trebalo a ne o celom ruskom narodu. Ponasa se na trenutke neoprostivo kicoski.

A da su imali periode "bas me briga" - jesu.
Koja Poljska? Te 1914 Poljska nije ni postojala.

Vidi šta meni bode oči.
SAD, Engleska, Francuska i gomila država su nam uvodili sankcije, bombardovli nas, priznali Kosovo... Ali, katastrofa je kada se Putin rukuje sa Tačijem (što rade i radili su svi naši predsednici od 2001 do danas) i progovori sa njim par reči. I to je znak da je politika Rusije licemerna i da nas Rusi ne vole.

Back