Putin dodijelio ustasi visoko rusko odličje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marlon:
Dragi moj analiticaru,

Da li se secas da si javno izjavio da ne trazim... da imas specijalne izvore u Vatikanu i u Engleskoj pristup zabranjenim arhivima, jel tako bilo. Da ce nama Srbima da otvore oci ... da je bilo dva konkordata... a svi istoricari znaju za jedan. Sta sam ja tu rekao sto nije tacno, to su tvoje tvoje reci a ne moje. I ja razmisljam kako jedan istoricar amater kao ti moze da dobije pristup u takve arhive kad ni velika imena ne mogu. A vidis gospodina Sergeja iz Lavova sam upoznao ovde u Beogradu i slucajno saznao da dobro poznaje BL-a. Inace covek je iz umetnicke branse, ali ima jako dobre izvore. A sad ono o grupici... to cu da zaboravim.:lol:

Marlone, javno ti se izvinjavam zbog grupice.... :sad:

eremita:
... тако да си треснуо и остао жив... шта се, бре, зезаш Нексусе6 ? Ти можеш да се приликом пописа изјасниш (а и било је таквих случајева код нас) да си по националности МАРСОВАЦ... то је Твоја ствар... тако се осећаш... а та жвака да се прешло са агнатског на систем когнатског сродства... где то... ако мислиш код нас, надам се да знаш да то није истина... ???

ako ti zivis u prvobitnoj zajednici, ja se u to ne mesam...
a ja srodstvo racunam i po majci, i po ocu...

analiticar:
Marlone, javno ti se izvinjavam zbog grupice.... :sad:

E nemoj da mi se izvinjavas, jer ja sam ti rekao da nebuloze i vredjanja ovde ne mogu da me dotaknu. Moze da prica ko sta hoce, pa i ti. Stvar je samo argumentacije stavova i kad ona izostanu, krece djon, pa kolac, pa noz, pa bokser, pa utoka, pa hekler... sta ce od toga da bude zavisi od nivoa komunikacije.:lol:

Nexus 6:
ako ti zivis u prvobitnoj zajednici, ja se u to ne mesam...
a ja srodstvo racunam i po majci, i po ocu...

шта ли Ти уопште учиш на факсу... причали смо о НАЦИОНАЛНОСТИ а Ти изгледа сматраш да је сродство = националност... и како ћеш онда да се изјасниш ако су Ти родитељи различите националности осим да примениш (бар у Србији) обичајно право, тј. ако је отац Србин и дете је Србин ...то се бар зна...

Nexus 6:
ako ti je keva Srpkinja, a cale nije, ti si isto toliko Srbin koliko da je situacija obrnuta...tj. 50%...a ako zivis i odrastao si ovde, onda si za mene 100% Srbin...
koji je to primitivizam...samo se cale racuna, a?

Е, свашта од Тебе Нексусе6... па дај погледај мало... распитај се... немој да пишеш небулозе, каквих 50% - па не мери се крв на литре и на проценте... схвати да је у Србији ОБИЧАЈНО ПРАВО да си по националности оно ШТО ТИ ЈЕ ОТАЦ!
Када се дете роди у крштеницу се уписује ОЧЕВО презиме - па не мислиш да се уписују проценти - него ако је очева националност Енглез, онда се и детету уписује Енглез... (а то је пренето из хришћанства и монархизма). Како би онда изгледале црквене крштенице а и грађанске... у процентима ???

Питај још некога... по Твоме тумачењу ни један наш престолонаследник није Србин...смешно... ово обичајно право важи СВУДА осим код Јевреја који рачунају да је неко Јеврејин само ако га је родила Јеврејка ... А СВУДА ЈЕ ОБРНУТО !!!

Е сада што се тиче СЛОБОДЕ ИЗЈАШЊАВАЊА О ПРИПАДНОСТИ НЕКОЈ НАЦИЈИ... то је ствар осећања... то је Твоја приватна ствар како ћеш се изјаснити... али за мене ако је неком мајка Српкиња а отац не, него је рецимо Енглез - за мене је тај човек Енглез, а ако је рецимо рођен и одрастао овде (и ако је прихватио градски начин живота што у 90% није случај) - онда је Београђанин...

п.с. обичајно право које ја помињем делимично је уграђено у закон о наслеђивању.

eremita:
Е, свашта од Тебе Нексусе6... па дај погледај мало... распитај се... немој да пишеш небулозе, каквих 50% - па не мери се крв на литре и на проценте... схвати да је у Србији ОБИЧАЈНО ПРАВО да си по националности оно ШТО ТИ ЈЕ ОТАЦ!
Питај још некога... по Твоме тумачењу ни један наш престолонаследник није Србин...смешно... ово обичајно право важи СВУДА осим код Јевреја који рачунају да је неко Јеврејин само ако га је родила Јеврејка ... А СВУДА ЈЕ ОБРНУТО !!!

Е сада што се тиче СЛОБОДЕ ИЗЈАШЊАВАЊА О ПРИПАДНОСТИ НЕКОЈ НАЦИЈИ... то је ствар осећања... то је Твоја приватна ствар како ћеш се изјаснити... али за мене ако је неком мајка Српкиња а отац не, него је рецимо Енглез - за мене је тај човек Енглез, а ако је рецимо рођен и одрастао овде (и ако је прихватио градски начин живота што у 90% није случај) - онда је Београђанин...

п.с. обичајно право које ја помињем делимично је уграђено у закон о наслеђивању.

mani pravo, ja ti pricam o genetici i zdravom razumu...naravno da svaki nas prestolonaslednik nije 100% Srbin...niti je moguce da neko bude 100% neke nacionalnosti...zato to obicajno pravo ne znaci nista, vec je bitno kako se covek oseca...
sta cemo sa ljudima kojima je majka iz Zimbabvea, a otac iz Kragujevca, a rodjeni su u Beogradu...oni su crnci, i bas da vidim da neko, ko prica o "obicajnom pravu u Srba", za njih kaze da su Srbi...

Nexus 6:
mani pravo, ja ti pricam o genetici i zdravom razumu...naravno da svaki nas prestolonaslednik nije 100% Srbin...niti je moguce da neko bude 100% neke nacionalnosti...zato to obicajno pravo ne znaci nista, vec je bitno kako se covek oseca...
sta cemo sa ljudima kojima je majka iz Zimbabvea, a otac iz Kragujevca, a rodjeni su u Beogradu...oni su crnci, i bas da vidim da neko, ko prica o "obicajnom pravu u Srba", za njih kaze da su Srbi...

Сваки наш престолонаследник је Србин 100% ако га је направио Србин... ја не говорим о генетици јер ово није подфорум медицине...

... онај коме је мајка из Зимбабвеа а отац из Крагујевца, он је Крагујевчанин-Србин, тј. ако је рођен у Бгд. он је Београђанин пореклом из Крагујевца - СРБИН иако је ОБОЈЕН, какве то везе има ... Срби нису расисти...синоћ је био на ТВ један црнац из Војводине од оца Србина - знаш какав Србин - Лала , божанствен тип...

eremita:
Сваки наш престолонаследник је Србин 100% ако га је направио Србин... ја не говорим о генетици јер ово није подфорум медицине...

... онај коме је мајка из Зимбабвеа а отац из Крагујевца, он је Крагујевчанин-Србин, тј. ако је рођен у Бгд. он је Београђанин пореклом из Крагујевца - СРБИН иако је ОБОЈЕН, какве то везе има ... Срби нису расисти...синоћ је био на ТВ један црнац из Војводине од оца Србина - знаш какав Србин - Лала , божанствен тип...

a ako je obrnutno, onda nije Srbin...
primitivno...ekstra primitivno...
sta je onda majka? ona se ne racuna nigde? sta da rade ljudi koji ne znaju ko im je otac? ili koje je otac napustio?

a nasi prestolonaslednici ne da nisu 100% Srbi, nego su srecni oni koji imaju 25% srpske krvi...

pre nego sto me proglasis za rasistu, podseticu te da ste ti i tvoji istomisljenici na ovom forumu analizirali OD KOJIH JE neko, i kome su keva i cale komunisti i slicno...

Nexus 6:
a ako je obrnutno, onda nije Srbin...
primitivno...ekstra primitivno...
sta je onda majka? ona se ne racuna nigde? sta da rade ljudi koji ne znaju ko im je otac? ili koje je otac napustio?

a nasi prestolonaslednici ne da nisu 100% Srbi, nego su srecni oni koji imaju 25% srpske krvi...

pre nego sto me proglasis za rasistu, podseticu te da ste ti i tvoji istomisljenici na ovom forumu analizirali OD KOJIH JE neko, i kome su keva i cale komunisti i slicno...

То уопште није "примитивно" како наводиш... ти се се*еш по свим породичним стаблима свих Срба уназад 1 000 година, па Ти види...

1. они који не знају ко им је отац (а то се обавља приликом уписа у матичне књиге)
пишу "отац непознат" и обично на захтев мајке се упишу подаци детету...

2. они које је отац НАПУСТИО имају уписане све податке оца у крштеници па и
националност... до пунолетства - а касније они сами могу да се одрекну свога
оца и упишу податке своје мајке...(јер се тако осећају!)

3. што се тиче престолонаследника ПОНОВО Те упозоравам да КРВ НИЈЕ ВОДА и
не мери се у процентима !

4. онај коме су кева и ћале комунисти у 99% случајева њихова оба родитеља у
рубрици "националност" имају уписано "југословен" или "југословен" - дакле,
они су се сами својом вољом и наказношћу своје идеологије ОДРЕКЛИ свога
порекла, децу нису крштавали него "регистровали" у општини као ауто... и сад
данас та деца имају проблем јер и сами не знају шта су и ко су... али ипак им
је ЗАКОН оставио слободну вољу да се изјасне онако како се осећају... за мене
дете комунисте који је пореклом Србин - није Србин јер се онај који га је
створио ОДРЕКАО СВОГА ПОРЕКЛА, тј. нема га, то је коминтерна, то су ови
"грађани света" и сличне глупости...

Veliko prijateljstvo ruskog i hrvatskog naroda
Putin dodijelio Ivici Oliću visoko rusko odličje

RUSKI predsjednik Vladimir Putin ovih je dana potpisao odluku kojom se hrvatskom reprezentativnom napadaču i igraču CSKA Moskva dodjeljuje visoko rusko priznanje orden Družbe (prijateljstva), rezervirano za strane državljane koji su dali izniman doprinos u unapređenju odnosa s Rusijom.

Radi se o priznanju koje se ne dodjeljuje često, dapače. Olić će tako biti prvi Hrvat kojem je dodijeljen ruski orden Družbe, a postoji mogućnost da mu ga na ceremoniji dodjele u Kremlju uruči osobno ruski predsjednik Vladimir Putin, i tom prigodom istaknuo veliko prijateljstvo između ova dva naroda.

Zanimljiv je podatak da je Ivica Olić prvi sportaš koji je u vrijeme vladavine Vladimira Putina dobio to visoko rusko odličje. Orden Družbe zasad je bio „rezerviran” za strane političare, bogate gospodarstvenike, te humanitarne djelatnike.

Orden Družbe najviše je odlikovanje koje je neki naš sportaš dobio u inozemstvu.
--------------------------------------------------

Kada zavrsi dodeljivanje ordena ustašama, možda se seti i nas ... mada bi bilo bolje da ide u pm :lol: .

Sledeći orden će uz vojne pocasti dodeliti nekom ustaškom domobranskom generalu za odlično izvedenu akciju „Oluja” kojom je uspostavljena „celokupnost teritorija i neovisnost hrvatske”.

putin je kopile. Ali ne stavljam = između sljama kao sto je putin i vecinu rusa. A to da će Rusija potrcati da nam pomogne, ne mogu oni sami sebe od prepune korupcije da pomognu. Imaju oni veliku borbu sa jevrejskim sljamskim oligarkima da se obracunaju. A do tad use u svoje kljuse. Warriors come out to plaaaayyyyyyyy. Warriors come out toooo playyyyyy :lol: :lol: :lol: :lol:

Kos zstoi ti znas , ni jedan hrvat nije isao u UKrainu i Gruziju , da se bori protiv Rsukih interesa tamo . A Srba je bilo 10 5 i u Gruziji i u Ukraini .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back