Putin dodijelio ustasi visoko rusko odličje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Dimitrije-:
O fasizmu nemas pojma. Fasizam uopste ne mora da znaci da se sprema za rat. A demokratija o kojoj ti pises, ne postoji nigde na svetu.

"The jew Karl Heinrich Marx was born on May 5, 1818, in the city of Trier in the
Rhine Province of Prussia (now Germany)."

Pa sta, to je tvoj pateticni komentar o civutkinji koja kobajagi izigrava srpsku patriotkinju. Nije ni cudo da tipovi kao billy the shit ti se dive :razz: .

BILLY YHE SHIT...hahahahahahaaaaa...dobra ti je ova Dimitrije....keve mi, cool si lik

Evo, otpevacu ti nesto lepo : Dimitrije, sine Mitre
Majcina budalo......(zna narod)

Video sam te , batice....ti ne samo sto pricas, vec i izgledas kao neko kome je potrebna stricna pomoc

Poz. BILLY THE SHIT....hahahaaa...svidja mi se, majke mi....

-Dimitrije-:
O fasizmu nemas pojma. Fasizam uopste ne mora da znaci da se sprema za rat.
Kolega, molim vas: Ako ste učili istoriju ili ako ste uopšte i zavirili u enciklopediju, znaćete da fašizam nije sistem koji uzima svoju snagu zdravo za gotovo. Italija od 1922. do 1943. , na primer, je osvajala i nadmetala vlast osvojenim zemljama (kao i Nemačka od 1936. (Mislim da je te godine Hitler zavladao Nemačkom) do 1945.) u cilju svoga razvoja. I ako vi to kažete jer hoćete da komunizam da prikažete u što gorem svetlu, onda grešite. I komunizam i kapitalizam su mogli da budu dobri sistemi da nisu pogrešno shvaćeni, sprovedeni i upotrebljeni.

-Dimitrije-:
"The jew Karl Heinrich Marx was born on May 5, 1818, in the city of Trier in the
Rhine Province of Prussia (now Germany)."
"Friedrich Engels, the eldest son of a successful German industrialist, was born in Barmen on 28th November 1820."

-Dimitrije-:
Pa sta, to je tvoj pateticni komentar o civutkinji koja kobajagi izigrava srpsku patriotkinju.
Ona ne rasuđuje na osnovu nacinalnosti, nego domovine. One se rodila u Srbiji i ona želi da je očuva kao dom onima koji u njoj žive. Patriota nije samo onaj koji voli svoje sunarodnike, nego i onaj koji voli zemlju u kojoj je rođen. Tako da bez obzira na to koje je nacionalnosti nagrađena osoba iz naše države, dok god voli zemlju u kojoj je rođena (u ovom slučaju Srbija i Crna Gora), ona će biti srpska patriotkinja.

bljux:
pa pazi moze tamo i neki crnac koji studira u bg-u da se deklarise kao srbin ali to ga i dalje ne cini srbinom zar ne?

Бљукс, постоји ДЕМОКРАТСКО ПРАВО... и ОБИЧАЈНО ПРАВО... по том демократском праву, колико је мени познато приликом изјашњавања о припадности нацији човек се ИЗЈАШЊАВА ОНАКО КАКО СЕ ОСЕЋА... дакле по том демократском праву приликом пописа и црнац може да се изјасни да је по националности Србин...

... међутим по ОБИЧАЈНОМ ПРАВУ код нас у Србији си по националности оно што ти је отац... али, рецимо, код Јевреја си Јеврејин само ако ти је мајка Јеврејка... 8-)

Значи Ивана Жигопн је ништа и за Србе а и за Јевреје, осим што је декларисни по сопственој изјави левичар и антимонархиста али то је из периода кад је сисала ЈУЛ-овску сису а тос е сад не рачуна. Сад музе Јелисавету као и многи други комунци које су нашли ухлебљење код лажне принцезе и лажног престолонаследника.

Овај Бонд ме опасно подсећа на отворен прозор:
"I komunizam i kapitalizam su mogli da budu dobri sistemi da nisu pogrešno shvaćeni, sprovedeni i upotrebljeni."
Ни канибализам није лош ако се добро схвати са мало зачина.

PAC-PAC:
Значи Ивана Жигопн је ништа и за Србе а и за Јевреје, осим што је декларисни по сопственој изјави левичар и антимонархиста али то је из периода кад је сисала ЈУЛ-овску сису а тос е сад не рачуна. Сад музе Јелисавету као и многи други комунци које су нашли ухлебљење код лажне принцезе и лажног престолонаследника.

Овај Бонд ме опасно подсећа на отворен прозор:
"I komunizam i kapitalizam su mogli da budu dobri sistemi da nisu pogrešno shvaćeni, sprovedeni i upotrebljeni."
Ни канибализам није лош ако се добро схвати са мало зачина.
Ma nek dobijaju ordenje svi bre, ko ovde nije dobio orden.... u svakoj firmi zasluzni radnici su nakon dvadeset godina pregalastva dobijali najmanje diplome, cajka satove i sl. gluposti. I pusti to sisanje sise, ona se od svih umetnika barem javno eksponirala da sisa... odvratniji su mi oni iz potaje koji su to radili. A i inace nije red da pricamo o Ivani, ima zena velike probleme, tuzna prica.

E ovo ti je dobro za sisteme, narocito za prvi... to slusam od kako sam krenuo u skolu a to bese jeb*te, zaboravio sam, davno valjda, al mozda i ne..... :lol:

marlon:
Ma nek dobijaju ordenje svi bre, ko ovde nije dobio orden.... u svakoj firmi zasluzni radnici su nakon dvadeset godina pregalastva dobijali najmanje diplome, cajka satove i sl. gluposti. I pusti to sisanje sise, ona se od svih umetnika barem javno eksponirala da sisa... odvratniji su mi oni iz potaje koji su to radili. A i inace nije red da pricamo o Ivani, ima zena velike probleme, tuzna prica.

E ovo ti je dobro za sisteme, narocito za prvi... to slusam od kako sam krenuo u skolu a to bese jeb*te, zaboravio sam, davno valjda, al mozda i ne..... :lol:
Веле моји извори из Москве да тај орден има свака баба и ђед у Русији који су пришли на километар Москви

eremita:
Бљукс, постоји ДЕМОКРАТСКО ПРАВО... и ОБИЧАЈНО ПРАВО... по том демократском праву, колико је мени познато приликом изјашњавања о припадности нацији човек се ИЗЈАШЊАВА ОНАКО КАКО СЕ ОСЕЋА... дакле по том демократском праву приликом пописа и црнац може да се изјасни да је по националности Србин...

... међутим по ОБИЧАЈНОМ ПРАВУ код нас у Србији си по националности оно што ти је отац... али, рецимо, код Јевреја си Јеврејин само ако ти је мајка Јеврејка... 8-)

prvi put cujem za to demokratsko pravo...

nego...jos u prvobitnoj zajednici se preslo sa agnatskog na sistem kognatskog srodstva...
tako da...

開始工作前的祈禱
主耶穌基督,永恆之父的獨生子,你曾親啟聖口,教誨我們說:「離開我,你們什麼也不能做。」我的主,我的上帝,懷著信德,我全心全靈地遵奉你的聖言,並俯伏於你的聖善;求你援助我罪人,偕同我完成這即將開始的工作,因父及子及聖靈之名。阿們。

Nexus 6:
prvi put cujem za to demokratsko pravo...

nego...jos u prvobitnoj zajednici se preslo sa agnatskog na sistem kognatskog srodstva...
tako da...

... тако да си треснуо и остао жив... шта се, бре, зезаш Нексусе6 ? Ти можеш да се приликом пописа изјасниш (а и било је таквих случајева код нас) да си по националности МАРСОВАЦ... то је Твоја ствар... тако се осећаш... а та жвака да се прешло са агнатског на систем когнатског сродства... где то... ако мислиш код нас, надам се да знаш да то није истина... ???

eremita:
Или ову флоскулу у облику ЕТИКТЕ појасни или је залепи себи на чело па иди код удуваног Чеде - тамо ћеш наћи истомишљенике...

п.с. мораш бити конкретнији, ниси у Централном комитеју :razz:

E, a zamisli za 50-ak godina ovi isti i tada budu pricali protiv radikala... bas ono komunisticki: neprijatelj je medju nama drugovi, mi se svim snagama moramo boriti protiv neprijatelja, koji rovari nasu zemlju...

E, takvi su ovi DOS - cici

analiticar:
E, najbitnije je da si ti upoznat i da znaš.....Kažem ja grupica je grupica... :shock:

Dragi moj analiticaru,

Da li se secas da si javno izjavio da ne trazim... da imas specijalne izvore u Vatikanu i u Engleskoj pristup zabranjenim arhivima, jel tako bilo. Da ce nama Srbima da otvore oci ... da je bilo dva konkordata... a svi istoricari znaju za jedan. Sta sam ja tu rekao sto nije tacno, to su tvoje tvoje reci a ne moje. I ja razmisljam kako jedan istoricar amater kao ti moze da dobije pristup u takve arhive kad ni velika imena ne mogu. A vidis gospodina Sergeja iz Lavova sam upoznao ovde u Beogradu i slucajno saznao da dobro poznaje BL-a. Inace covek je iz umetnicke branse, ali ima jako dobre izvore. A sad ono o grupici... to cu da zaboravim.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back