Put kojim idemo

Обилић

Elita
Poruka
20.486
- Kuda vodi ?
Vodi u razvijenu demokratiju i razvijeni kapitalizam.

- Otkud mi na tom putu ?
Posle svih iskustava u poslednja 2 veka, devedesetih godina odlučismo da je to najbolje za nas.

- imamo li problema na tom putu ?
Koliko hoćeš, ali ima i pozitivnih rezultata.

- Koji su problemi ?
Nespremnost da se izgara do kraja.
Mi smo kao dečko koji bi da izgleda kao Švarceneger, i koji je krenuo u teretanu ali se prepao prve upale mišića ...

- A koji su pozitivni efekti ?
1. Mir i miroljubiv stav kojim osvajamo srca.
2. Nikad veća zaposlenost
3. Dinar koji vredi i zamenjiv je za Dolar, Evro ...

- Kuda vodi ?

- Otkud mi na tom putu ?
Posle svih iskustava u poslednja 2 veka, devedesetih godina odlučismo da je to najbolje za nas.

- Koji su problemi ?
Mi smo kao dečko koji bi da izgleda kao Švarceneger, i koji je krenuo u teretanu ali se prepao prve upale mišića ...

Tako je. Srbija se zaimala i osnazila, i ekonomski i vojno. Samo, neki to ili ne vole, ili nece da priznaju.

Poslednja izmena:
Mir kao politički cilj je demagogija. On ne može biti konkretan plan, osim ako niste u ratu. Lojalisti često koriste „mir” kako bi pridobili mase, dok se istinske geopolitičke i društvene promene postižu teškim odlukama i rešavanjem uzroka sukoba, a ne samo parolama.

Fiksni kurs najviše odgovara uvoznicima i nikom drugom.

Povećanje stope zaposlenosti se fokusira na statistiku i uključuje sezonske, privremene i povremene, nesigurne poslove, umesto stabilnih ugovora na neodređeno vreme. Realan pokazatelj može biti samo kvalitet radnih mesta i da li taj rad obezbeđuje adekvatnu egzistenciju.

Put kojim idemo kreće od Ćacilenda i ne vodi u razvijenu demokratiju, već u otvorenu represiju.

- Kuda vodi ?

- Otkud mi na tom putu ?

- Koji su problemi ?

images

Mir kao politički cilj je demagogija.

Коме мир није циљ, не може бити неко коме ја верујем.

Lojalisti često koriste „mir” kako bi pridobili mase,

Да, ја сам лојалан својој држави и маси која се зове и нација (сви народи једне државе и тла)

dok se istinske geopolitičke i društvene promene postižu teškim odlukama i rešavanjem uzroka sukoba, a ne samo parolama.

Ти немаш чак ни пароле, већ пљујеш у старту на идеју мира.
А чини ми се и да прижељкујеш неке сукобе - па да се "тешко одлучујемо".

Хвала теби на понуди, брале ...

Fiksni kurs najviše odgovara uvoznicima i nikom drugom.

Ја сам први који ће ти објаснити зашто инфлација не ваља :

Инфлација не ваља зато што ми на подсвесном нивоу стабилност новца (на коме пише колико вредимо на тржишту)
користимо као основну меру свих других вредности у друштву.

Рецимо када пада вредност новца пада и вредност поштења, истине, другарства, људскости, љубави, брака, договора, обећања, уговора, живота ...
Ово запиши, и кад ти неко наиђе са идејом да "кинту треба обарати", само се доминантно насмеши и објасни човеку.

Povećanje stope zaposlenosti se fokusira na statistiku i uključuje sezonske, privremene i povremene, nesigurne poslove,

А ти би одмах шта ?
Е мој комунисто !

У капитализму није важно шта радиш већ:
- да радиш
- да ти је плата редовна
- да ти је плата што већа

umesto stabilnih ugovora na neodređeno vreme. Realan pokazatelj može biti samo kvalitet radnih mesta i da li taj rad obezbeđuje adekvatnu egzistenciju.

Put kojim idemo kreće od Ćacilenda i ne vodi u razvijenu demokratiju, već u otvorenu represiju.

Поздрави Милу, па она је назаднија и од СКОЈ-а 1945 !

- Kuda vodi ?

- Otkud mi na tom putu ?

- Koji su problemi ?

1- demokratija nikad gora posle pada milosevica

2- koji put? Nismo napredovali nigde, 0 klastera za EU zatvoreno

3- koji?

4- AHAHAHAHAHA sta???

5- mir i stabilnost? Banjska 2023, vasington, brisel, ohrid sporazumi?? ambasada kosova u bgu??
6- zaposleno 200 hiljada vise, ali zato otislo 800 hiljada od 2012...jak mi uspeh
7- uf jak mi dinar, pre par meseci ceo srpski narod jurio da zameni sve sto ima u evre

Back