Pusto tursko ili mamini gotovani

Sve je to normalno, raspricasmo se oko teme, a vrlo je jednostavno: svako mora da zna da prezivi, which means, da napravi hranu i brine o sopstvenoj higijeni. Nema veze sta ima between legs :cool:
Znaci, ili jesi ili nisi civilizovan, pa sada neka pojedinci odluce sami...o sebi i o svom odnosu prema drugima. Da li si lenj, nezainteresovan i cekas, ili ces vec jednom da se pokrenes.

Mislim da egocentricni nemaju osecaj emocionalnog duga. A oni koji su navikli da ih majka sluzi, smatraju da je to normalno i bilo bi im cudno da je drugacije, bunili bi se.

I majke koje sluze, misle da je to normalno...

Posto svi smatraju da je to ispravno i niko nikoga time ne povredjuje, to i jeste normalno. Samo malo drugaciji uslovi, kultura, vaspitanje. Ko sto rekoh: moze im se.

Sve je to ostalo iz prošlosti....muškarci su orali njive...sekli drva....i sve fizički teške poslove jer su jači...
Zato su žene radile fizički lakše poslove.....kuvanje, čuvanje dece...negovanje bašte....
Dopunjavali su se........
Sada njiva više nema a kućnih "laganih" poslova ima...a navika ostala........
Na svu sreću nisu svi muškarci takvi, mnogi imaju razumevanja........ima puno razumnih muškaraca koji ne žele da im se desi ono kao u basni o "konju i magarcu".....

Nemoj tako, zaboravljas efekat, "e da sam sad mlada sta bi radila muskarcima" , pa onda krene ovde ispiranje mozgova.....

Ta prva etapa samoubedjivanja radi prikupljanja hrabrosti i odlucnosti da se nesto ucini je mnogo cesta pojava kod zena i ne treba se uzimati kao istina.....
Kad im odgovara zene imaju izuzetno kratko pamcenje.....
Muskarci imaju kratak period takodje, ali za ignorisanje.....

Nemoj tako, zaboravljas efekat, "e da sam sad mlada sta bi radila muskarcima" , pa onda krene ovde ispiranje mozgova.....

Ta prva etapa samoubedjivanja radi prikupljanja hrabrosti i odlucnosti da se nesto ucini je mnogo cesta pojava kod zena i ne treba se uzimati kao istina.....
Kad im odgovara zene imaju izuzetno kratko pamcenje.....
Muskarci imaju kratak period takodje, ali za ignorisanje.....
Pa moram malo da budem ''loš',pošto su konstatovale da ''nisam loš'',čim sam rekao da sam oženjen.:whistling:

Nju vise interesuje kako to da odradis , da ma sta kakio ispadnes u pravu.....

To je stvar demagogije i dobrog zavrtanja ......

A na žalost danas devojke ne vide tu demagogiju kao ružnu i lošu stvar , već kao potencijal da im se demagogijom dodvorava i kreira lepša nerealna stvarnost....

Nju vise interesuje kako to da odradis , da ma sta kakio ispadnes u pravu.....

To je stvar demagogije i dobrog zavrtanja ......

A na žalost danas devojke ne vide tu demagogiju kao ružnu i lošu stvar , već kao potencijal da im se demagogijom dodvorava i kreira lepša nerealna stvarnost....
Pa ja napisao da se zavrtanje lako uči,a žene nas zavrću samo tako.

angie_brad_babies.jpg

Ovaj mi deluje kao odlican tata, a i vredan...da vam kazem :)

Poslednja izmena:

Back