Nisam u njihovim cipelama, ne osuđujemКако? Кад има потребу то да плати, нешто није у винклу ил психички ил физички.
Nisam u njihovim cipelama, ne osuđujemКако? Кад има потребу то да плати, нешто није у винклу ил психички ил физички.
Хмм, не осуђујеш а питаш се како изгледају.Nisam u njihovim cipelama, ne osuđujem
Бати, како ћемо?Jel za kintu , jok maco za klikere,pa nema dzabe ni za babe, imo sam 100 somica lira po orgazmu.
Zena makro, podvodacica. Prisiljen rad muza.Ejpril Haris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu da ima seks sa drugim ženama - po ceni.
Tata troje dece Džejmi (47) je radio kao žigolo skoro 30 godina, a 500 funti mesečno koje donosi pomaže im da dopune plate.
Džejmi iz Grejt Jarmuta, Norfolk je za The Sun rekao: „Ne postoji lakši ili brži način da zaradim novac i uklapa se u moj posao i porodicu.
„Ejpril se ponekad bori sa pažnjom koju dobijam od drugih žena, ali ona zna da sam na kraju dana sav njen.
Pogledajte prilog 1224918
Gledajući ovu sliku levo ne mogu da verujem da mu plaćaju?!?
ma vidiš da on to radi preko kur..Muz koji izdržava porodicu preko one stvari. Muz koji u braku sve radi preko one stvari. 😂
pa zar ne vidis da muva zenu. On zaradi 100 funti, plati ku.rvu 50 a 50 donese zeni.Ejpril Haris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu da ima seks sa drugim ženama - po ceni.
Tata troje dece Džejmi (47) je radio kao žigolo skoro 30 godina, a 500 funti mesečno koje donosi pomaže im da dopune plate.
Džejmi iz Grejt Jarmuta, Norfolk je za The Sun rekao: „Ne postoji lakši ili brži način da zaradim novac i uklapa se u moj posao i porodicu.
„Ejpril se ponekad bori sa pažnjom koju dobijam od drugih žena, ali ona zna da sam na kraju dana sav njen.
a kako se krivi to spolovilo.........ocu da znam?Naročito ako ima zakrivljeno spolovilo,to dovodi dame do ludila i odličnog marketinga
pa ako ljubota kaze da taj mozda ima kriv , onda nije mnogo.Ал де нађе 50 кинти, знаш ли колко је то - црни мито?!
a kod nas jos uvek zena mora da "brine" o porodici...........di smo mi a di je evropa.„Naplaćujem 50 funti po jednom i verovatno donosim 6.000 funti godišnje. To znači da deca mogu imati sve što im treba."
Ejpril, koja ima 19-godišnju ćerku, se slaže i iako zna da bi nekim ljudima ono što Džejmi radi moglo biti kontroverzno, ona ima najveće poštovanje prema čoveku koji će učiniti sve što je potrebno da izdržava svoju porodicu.
Dakle...
Ejpril Haris (37) dozvoljava svom partneru Džejmiju Perkinsu da ima seks sa drugim ženama - po ceni.
Na to misleh , ali nenapisah.ma vidiš da on to radi preko kur..
inače je u pitanju 50 funti
po svršavanjuTo za sat vremena?
Чијег?po svršavanju
posla
dobro ti razmišljanjeЈао шта ми сад напада памет![]()