Puštate li ljubimce da vam spavaju u krevetu i uopšte u spavaćoj sobi i kako to utiče na vaš seksualni život?

Pa dobro, dok se ljudska bica vole moze, recimo, i macka u isto vreme da voli samu sebe.
Njen jutarnji 69

F99B0792-DA1F-4359-89F5-104D17876643.jpeg

Recimo kad ujutro imate jutarnje drvo u isto vreme imate i preljepu partnerku u krevetu do vas, i normalno krenete u zornjak i ulati vam pas ili mačka u krevet. Ovo kad kažem u krevetu do vas mislim partnerka u vašem krevetu do vas a ne u krevetu koji je do vašeg. Puštate li ljubimce da vam spavaju u krevetu i uopšte u spavaćoj sobi i kako to utiče na vaš seksualni život?

moja machka bi obadva oka iskopakla i meni i partneru da je nepustim u krevet, posto je kucna macka i ne izlazi vani tacnije sluzi se terasom mi joj to dopustamo jer je od malena tako naucila

poshto smo godinama postali pasivci to nama i nije problem sto mace tutnji po jorganu

Recimo kad ujutro imate jutarnje drvo u isto vreme imate i preljepu partnerku u krevetu do vas, i normalno krenete u zornjak i ulati vam pas ili mačka u krevet. Ovo kad kažem u krevetu do vas mislim partnerka u vašem krevetu do vas a ne u krevetu koji je do vašeg. Puštate li ljubimce da vam spavaju u krevetu i uopšte u spavaćoj sobi i kako to utiče na vaš seksualni život?
Uradim upravo ovako:heart:

achick.jpg

kontam da ti ljudi dovate i ljubimca kad završe jedno sa drugim

Back