Puskice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U rukav, ili pod dupe, ili...
Ili (ovo vazi samo za devojke) obuces dugacku siroku suknju, malo rasiris noge i tu stavis puskice, pa kad profesor naidje samo skupis noge...

I u fotroli....i na klupi.......svuda....i samo me je jednom upecala....a sada sedim na odlicnom mestu.......ispred i iza mene sede opasni streberi....pa sad vi vidite:lol:

ono shto ja najcheshcje radim su pushkice u telefonu....poshto (srecja) josh uvek ima profesora koji dozvoljavaju da koristimo telefone umesto digitrona :lol:....izgleda da se nisu bash obavestili....

a na predmetima gde se ne koristi digitron, obichno sednem na papir, i onda samo pomerim noge u stranu kad mi je neshto potrebno da prepishem....
ili sitno ispishem na vishe papiricja, pa ih vadim po potrebi iz raznih dzepova...8-)

Ovo je sigurno najbolji nacin za prepisivanje,tako ja radim ponekad mada ne volim prepisivati.
Ovako:Uzmete hemijsku olovku koja ne radi,na listu na kojem cete raditi test napisete sve sta vam treba,ali ne pritiscite puno da se ne bi oslikalo na drugu stranu.
Napisete sve sto vam treba i samo prepisujete,ali pobrinite se da ima svjetlosti dovoljno.
na svakakve nachine sam prepisivala, al ovog se nikad nisam setila.
mhm... :mrgreen:

E ala ste vi staromodni...Ste culi nekad za kineze?E oni lepo napravili flomaster sa fluestreticnim svetlo(tako nesto) napises sa flomasterom na ruci sve sto ti treba i nista se ne vidi ali kad se osvetli...Vidis sve

E ala ste vi staromodni...Ste culi nekad za kineze?E oni lepo napravili flomaster sa fluestreticnim svetlo(tako nesto) napises sa flomasterom na ruci sve sto ti treba i nista se ne vidi ali kad se osvetli...Vidis sve

kad smo vec kod nekih prepisivackih dostignuca,postoje hemijske iz kojih se sa strane moze izvuci papir!Idealno za formule,definicije i sl.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back